فقط معاملات و تحلیل xauusd

من اصلا متوجه مفهوم پسام شما نبودم جسارتا و فقط صرفا چون یک اسکرین از چارت داشتید چون مرتبط بود با موضوعی که من میخواستم در مورد پیام بگذارم ریپلای زدم وگرنه هیچ گونه جسارتی و یا بی احترامی از سمت بنده در کار نیست

:folded_hands:t2::heart:

نخیر قربان من رو به چشم شاگرد خودتون ببینید لطفا

درسته قبول دارم فرمایشات شما رو و در تست ها دیدم درست در چنین اشتفتگی سود ده هست اما

نه برای بنده ( از لحاظ روانی ) آزمون و خطا نمی کنم بر عکس یک ساختار کامل دارم بر اساس ساختار و پیچیدگیه استراتژیم تصمیم میگیرم بر عکس ( اشفتگی برای بنده اصل نیست ) بلکه بنده بر ضعف و قدرت اعتقاد دارم در پایان های دیواره ای

نه عزیزم من کوچیک تر از این حرفام بخدا صرفا از تجربیاتم تفسیر دارم امیدوارم جسارتی نکرده باشم خدمتتون :saluting_face: :heart:

از دید من پایان های دیواره ای همان فیک بریک اوت ها هستند .

که در ادامه لگ قبلی باید قدرت نشون بدهند ، لذا بنده درست از نبود قدرت متوجه قدرت میشم و 90 درصد فیک ها رو میتونم تشخیص بدم و به همین دلیل هست حرکت به سمت لگ قبلی رو نمیتونم تصمیم درست بدونم در اون لحظه

ارادتمندم در نهایت مهم این هست که جنابعالی و بنده حقیر در نهایت بتوانیم برای این دوستان که سواد بیشتری هم از ما دارند شاگردی بکنیم و یاد بگیریم و شاید نکته ای ای هم آموختیم و مفید واقع شدیم

دقیقا همینطور هست ما باید هر روز یاد بگیریم چون هرروز این چارت و تصمیمات این چارت با اینکه تکرار شونده هستند توسعه پیدا می کنند و باید از دوستانی که سواد بیشتری دارند یاد بگیریم موافقم با شما :ok_hand: :heart:

شب هایی که دوس دارم بیدار بمونم .

نقطه ورود در دو ناحیه انتخاب کردم که بین دیواره فیک اوت های پایین باید قرار می گرفتند

یکی از تارگت ها تسویه شد .

دلیلی که بعد از ظهر تسویه کردم رفتم خوابیدم همین بود . که بعد از بیدار شدن در آرامش دوباره بتوانم تصمیم درست بگیرم

چه اثری شد تارگت سوم

و ریجکت

انصافا مارکت رو باید بعد آشفتگی معامله کرد

صبحتون بخیر شادی عزیزان :tulip:

ترید خوبی شد! ۴۰ به ۳۷۵ :alien:

اتریوم هم داره جالب‌تر می‌شه!

جهت رعایت اصول تاپیک ( فقط معاملات و تحلیل XAUUSD ) رعایت نشدنش

مثل این می مونه بریم مغازه لوازم خانگی بگیم دو کیسه سیمان بدین لطفا !.

صبح همگی بخیررررر
ماشالله بچه های تاپیک صبح و شب میزنه تو گوش بازار :star_struck:
به به
علی جان باید رو حسابت کپی ترید وصل کنیم :joy::green_heart:

بوی دستکاری قیمت اومد برای باکس زرد و SL جدید این معاملرو زد

بریم باکس زرد ببینیم چکارمیکنه

صب توهم بخیر متین عزیزم :heart:

معامله دوم بعد از دستکاری قیمت و برخورد ب باکس زرد

خوده همین نقطه ورود 140 پیپ استاپ لاس داره الان و من سعی میکنم تا 4453 هیچ کاری نکنم

4453 عدد خوبیه—ستاپ وپلنم مجبور ب ورود میکنه پس مجبورم ورود کنم

عالیه امیر جان به نظرت احترام میزارم کاملا ، نمیخوام مث دفعه قبل خللی در نظرت داشته باشم :ok_hand: