فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام خدمت دوستان عزیز

استراتژی sp2L

کندل بریک آوت از تی آر و فالوثرو های متعدد ، ورود در نقطه ۲x خروج روی تی پی ۲(r/r 5)

امید وارم مفید بوده باشه :heart:

الگوی power of three در شاخص دلار dxy پیش و پس از اعلام دو خبر مهم ADM employment change (15:45) و PMI (17:30). همراه PMI اصلی تعدادی شاخص دیگر هم اعلام شد که باعث شد تصمیم‌گیری بازار قدری طول بکشد. دو تصویر دوم و سوم معامله‌های انجام شده و در حال انجام‌ند. هنوز در فاز distribution هستیم. این پست به روز خواهد شد.

پی‌نوشت: position تصویر سوم با افزایش حجم و برداشت‌های میانی با سود بسته شد. تصویر چهارم معاملهٔ شاخهٔ آخر کانال باز شونده (megaphone) در شاخص دلار dxy است که از ساعت ۲۰:۱۰ شروع شده است. تصویر dxy به روز شد.

=============

پی‌نوشت: در انتهای مجموعه‌ معامله‌های موقعیت با سود کامل بسته شد. سود معامله (مجموع سود زیرمعامله‌ها)۲۱،۱۷۴ پیپ.

برای طولانی نشدن پست باقی جزئیا ت و تحلیل به روز شده را در پست بعدی (پاسخ به همین پست) می‌گذارم.

درست میگی متین جان . وقتی سود زیاد بدست بیاری دیگه به رقم کم قانع نمیشی و این کار رو خراب میکنه .

دادا من تو 4462 تارگتو زدم رفتم بخوابم ،

کلا دوستان میدونن من سل ندارم ولی بر اساس استراتژیم قبل ورود همه من گرفتم و نشستم دارم به بقیه نگاه می کنم

از بالا چک کن بیا پایین ، جایی که همه خوابن من تموم کردم تارگت ها رو

سودش مبارکت باشه عزیزم

این استراتژی رو تو بکتست دیدم تو لگ های مختلف کلا استاپن و الکی فقط لیکوئید می شن ، برای ( جنابان پورصمدی ) هست اشتباه نکنم ، اینو باید کسایی کار کنن که مثل پورصمدی به بازار نگاه می کنن و من دوس ندارم دیدگاه رو .

لطفا پوزیشنایی که مطمعن نیستید رو نزارید بزرگواران بعضی ها تازه واردن به چشم سینگال نگاه میکنن و سرمایشون از دست میره نظر خودمه قسط توهین یا بی احترامی به عزیزان رو ندارم:blush::cherry_blossom:

مشکل اونجاس همه مطمئنن برای ورود شخصیشون ( و کسی که استراتژی داره نباید از کامینیتی سیگنال بگیره !! چون متغیره عزیزم شما اگر از روی کامیونیتی سیگنال می گیری قراره لیکوئید بشی بی تعارف .

اگر ممکنه کسی از دوستان یه توضیح کامل درباره متغییر ها بگه بنده شاید نتونم به ان صورت مفهوم رو برسونم

جو تاپیک دوستانه وصمیمی هست
اگر کمی باهم درمورد چیز‌های مختلف حرف میزنیم و صبحت میکنیم بخاطر صمیمیت بینمون هست ( پوزش بابت اینکار)
تمامی افراد در این تاپیک میتونن نظرات خودشون تحلیل های خودشون رو ارائه بدن و پست کنن. یا اموزش میگیرم و دانشی کسب میشه یا دانشی کسب میکنه

این تاپیک موضوع اصلیش هم همین هست
ممنون بابت خوندن

شب همگی بخیر دوستان :green_heart:

بله به قول آقای آهنگری هیچ معامله ای غلط نیست و فقط زمان رسیدن به نتیجه متفاوت است . بارها در این گروه دوستان نظرات متضاد با هم داشتند که هیچ ایرادی هم نداره .

دوستان بسیار عزیزم من حدود 45 ساله که گاها شعر های نه چندان ارزشمندی میگم (اگه بشه بهشون شعر گفت) ، الان دیدم در این تاپیک همه به هم و خصوصا به نظرات مخالف خودشون حداقل در کلام احترام میزارن و کسی مخالفش را سرگوب و تحقیر نمیکنه ، این باعث شد از خوشحالی این شعر را بگم:

خوشا چشمی که می‌بیند رقیب و دیدگاهش را
خوشا گوشی که بنیوشد نوای اشتباهش را
رها کن خودپرستی را حقیقت در تضاد آید
مخالف میکند کامل دل و طرز نگاهش را

با آرزوی روزی که مخالف رای و عقیده خودمون را هم دقیقا به اندازه خودمون دوست داشته باشیم .

ممنونم که با بودنتون کنار هم ، حس‌های خوب رو به اشتراک می‌ذارید.
شب همگی آروم رویاهای شیرین داشته باشید .

اقای دیدبان شما که قطعا شکی در کارتون نیست من فقط نمیدونم چطوری یک پیام مستقل بزارم برای همین میگردم دنبال یک پیام مرتیط و ریپلای میزنم تا پیام بزارم

قصد هیچ جسارتی ندارم خدمت هیچ یک از دوستان :folded_hands:t2:

شما این استراتژی رو در هر تایم فریمی بکتست بکنی و دیدگاه سایکل محور البروکس داشته باشی قطعا باید معجزه کنی تا ضرر بکنی !!!

کوچیکتم سینا جان ممنونم ازت :heart:

مخلص شما :heart::heart::heart:

درسته اما مشکل زمانی شروع میشه حالا من خودمو مثال میزنم ، که ما در کالبد انسان هستیم به این شکل که ( در این مدل باید هی با قیمت بری بالا بیای پایین ) و ( این نوع دوگانگی شخص منه تریدر رو خیلی سریع تر از تعداد معاملات مشخصم به اوور نزدیک میکنه ) دلایل کافی و بسیاری دارم اما این نزدیک ترینش بود که میتونم تفسیر کنم در معاملاتم .

و خب شکی هم نیست همه باید دید خودشونو داشته باشن ( اما دلیل اینکه : بنده به شما پاسخ دادم : دیدم به فیک بریک من ریپلای زدی پاسخ دادم

و در زمان مشخص کاملا ریوارد 1.5 رو در 4562 گرفتم و رفتم بخوابم ، کلا وقتی بیدار شدم دیدم مستقیم به بنده ریپلای زدین گفتم شاید بنده یه اشتباه محاسباتی انجام دادم !

ذات بازار آشفتگی‌هست ما فقط میتونیم با ازمون و خطا به یک درک برسیم که در نهایت منجر به همین کلمه معروف یعنی استراتژی معاملاتی میشه ، یعنی یک مورد تکرار شونده با نتیجه مشخص در دراز مدت و در نهایت مجبوریم که در یک قید و بند مشخص قرار بگیریم و به صورت ثابت به این موارد تکرار شونده واکنش نشون بدیم تا در سمت قوی احتمالات قرار بگیریم و سود ده باشیم

این درک ما میتواند در انواع تایم فریم ها شکل بگیره و به انواع استراتژی ها تبدیل بشه

اما معیار تکرار شوندگی‌و ریسک به ریوارد و وین ریت و معیار های دیگر هست که باعث برتری استراتژی ها بر یکدیگر میشه وگرنه شما مثل سنگ بشینی پای چارت و سکه بندازی و ترید کنی در نهایت با سرمایه بی نهایت همیشه سر یه سر خواهی ماند و با سرمایه محدود هم خیلی منافاتی با سر به سر نخواهی داشت