واریز در شرایط تحریم به بروکر wmمارکت

سلام

من به تازگی به مشکلی برخوردم که قبلا اصلا برای من وجود نداشت!متاسفانه به تازگی برای واریز به بروکر wmمارکت مشکل دارم قبلا به راحتی از طریق صرافی بیت برگ تتر روی شبکه TRC20به بروکر انتقال میدادم بدون مشکل ولی الان دیگه نمیشه به خاطر تحریم باید فقط از طریق Bep20انتقال داد و از طرفی خود بروکر واریز از طریق این شبکه رو نداره الان سوال من از شما دوستان عزیز اینه که شما که واریز به این بروکر دارید چه جوری واریز میکنید و از طریق کدام صرافی و چقدر طول میکشه متاسفانه به خاطر برداشت ارز هم 72ساعت باید صبر کنیم ؛شما هم مثل من این مشکلات رو دارید یا فقط اینها برای منه !من با صرافی خارجی هم کار نکردم متاسفانه به خاطر ایرانی بودن وتحریم ترسیدم بن شم ممنون می شوم اگه راه بهتری بلدید من رو راهنمایی کنید :slightly_smiling_face::cherry_blossom:

تا جایی که من میدونم اینجا قبل از اینکه دنبال صرافی جدید بگردی باید دقیقا مشخص بشه مشکل از خود WM هست یا از مسیر انتقال و شبکه

اگه بروکر فقط BEP20 رو قبول میکنه ولی صرافی مبدا فقط TRC20 میده عملا انتقال مستقیم امکان پذیر نیست و نباید با روش های واسطه ای ناشناخته ریسک کنی

در مورد صرافی خارجی هم نگرانی بابت تحریم بی دلیل نیست چون قوانین احراز هویت و محدودیت کشورهاشون متفاوته و ممکنه بعدا برای برداشت دردسر ایجاد بشه

اول از پشتیبانی WM به صورت کتبی بپرس دقیقا چه شبکه هایی رو برای واریز USDT قبول میکنن و آیا راه جایگزین رسمی برای کاربران ایرانی دارن

بعد بر اساس همون مسیر سراغ صرافی برو و حتما قبل از انتقال مبلغ اصلی یه تراکنش خیلی کم تستی انجام بده

اون ۷۲ ساعت برداشت هم اگه جزو شرایط رسمی بروکره بیشتر از اینکه مشکل صرافی باشه باید خود قوانین برداشت WM رو بررسی کنی

من شخصا با بروکر WMدارم کار میکنم . شما اگر از ابتدا از صرافی به کیف پول دیجیتال و از کیف پول به بروکر میزدی مشکلی نداشتی . چون داخل کیف پول میتونستی تتر رو به هر شبکه ای که میخای سواپ کنی و برای بروکر انتقال بدی .. مخصوصا که بروکر WM فقط به همون ادرسی که ابتدا ارسال داشتی اکتفا میکنه و اون رو میشناسه .. باید بگم که حتما قبل از هر اقدامی با مدیر حسابتون و مشکل رو درمیون بزارید باهاشون تماس بگیرید ..

من توی این مدت چند بار برداشت داشتم که مثل روال قبل از بروکر به کیف پول بر بستر TRC20 و در کیف پول به BEP20 سواپ کردم و در صرافی تبدیل به ریال چنج و به حساب بانکیم واریز شد و زمان واریز از بروکر به کیف پول زیر 5 دقیقه و از کیف پول تا حساب بانک زیر 5 ساعت زمان برد

سلام بروکر فقط شبکه trc20 رو قبول میکنه ولی صرافی تحریم هست شبکه ترون نداره فقط bep20 داره

سلام الان بخوای واریز کنی چی کار میکنی منم موقع برداشت همین کار شمارو انجام دادم هم وقت گیر هست و هم احتمال پریدن ارز هم هست دوتومن بیشتر برای نقل و انتقال از پولم رفت

72 ساعت جزو شرایط بروکر نیست جزو شرایط صرافی هاست به خاطر جلوگیری از پولشویی بانک مرکزی دستور داده بعد از 72ساعت میشه برداشت ارز انجام داد یعنی بخوای حساب بروکر رو شارژ کنی کم کمش ۳ روز طول میکشه میخواستم ببینم شما هم همینقدر صبر میکنید یا راه جایگزین دارید و این مشکلات من رو ندارید

من تازگیا واریز نداشتم ولی صرافی تبدیل تتر رو به کیف پول ارسال میکنم داخل کیف پول من که تراست ولت هست از BEP20 به TRC20 تغییر میدم وبه بروکر انتقال میدم

شما مستقیم از صرافی به بروکر میزنی یا کیف پول بعد صرافی؟

خب منم از اول همین کار رو کردم اول از صرافی به تراست ولت بعدش مستقیم به بروکر ولی الان باید داخل تراست هم سواپ کرد که این اذیت کننده است ممکنه ارزت از دست بره و پول بیشتری برای تراکنش باید بدی ؛شما الان خودت برای واریز چیکار میکنی؟

اول صرافی بعد تراست ولت بعد بروکر درست مثل شما من لیکویید شدم میخام واریز کنم الان به مشکل خوردم این راه سخته راه جایگزین پیدا نمیکنم

این دقیقا کاریه که من میکنم . توی انتخاب شبکه بلاکچین دقت کن هیچ اتفاقی نمیفته

چه واریز چه برداشت تفاوتی نداره . تنها راهش همینه

اگر سواپ کردن برات مشکله کلی ویدیو داخل گوگل و اپارات هست یکبار ببینی متوجه میشی چیز خاصی نداره . خصوصا که تراست ولت داری
سواپ کردن هزینه زیادی نداره . بیشتر هزینه انتقال از صرافیه که شبکه بایننس از ترون خیلی کمتره و هزینه کیف پول به بروکره که مثل قدیمه .. در کل نسبت به قبل و شبکه ترون هم کم هزینه تره

خب منم همین یه راه رو بلد بودم

من از بیت برگ استفاده کردم واقعا صرافی خوبی است امروز به حاطر تحریم رفتم صرافی تبدیل گفتم این مشکل برداشت ارز روی شبکه trc20رو نداره ولی طبق صحبت شما معلومه که این مشکل برای همه ی صرافی های ایرانی هاست …!!

راستش من بخاطر تحریم و ترس فریز شدن داخل تراست ولت از trc20 به bep20 تغییر دادم
تفاوت من با شما اینه میخاستم بیارم صرافی ایرانی

کم هزینه تر نیست چون به هر حال باید موقع انتقال تتر trc20مقداری ترون خرج کنی که وارد بروکر بشه(البته موقع واریز)

اره باید هزینه شبکه رو بدی اما ب شبکه بایننس کمتر میشه یخورده ..

نظر هام برای شما منتشر نمیشه چرا