واریز در شرایط تحریم به بروکر wmمارکت

یعنی مشکلی پیش نمیاد؟ بار اول ۲ تومن ضرر کردم نت ضعیف بود سواپ هم انجام نشد

متوجه منظورتون نشدم …:thinking:

اگر سواپ رو درست انجام بدی مشکلی پیش نمیاد .

متوجه نشدم منظورتون از تفاوت همین تبدیل ارز trc20به bep20برای شما

و تبدیل bep20 به trc20برای من موقع واریز برای بروکر هست ؟؟

خب من برداشت هم مثل شما چند هفته پیش داشتم😅

چند تا از نظرم ها منتشر نشد نوشت نیاز به تایید مدیر داره که حذفشون کردم …

اگر صرافی تبدیل ترون رو انجام میده که بریز تو تراست ولت .. اما اگر میخای ریسک رو کم کنی که ببر روی BEP20
من چون اولین بار بود با تبدیل کار میکردم سواپ کردم و دفعات بعد هم همین کار رو کردم ..

اره بعضی موقع عبارتی بکار میبریم یا اسم جایی رو میاریم نیاز به تایید داره.. چون تاپیک عمومی هستش :smiling_face_with_sunglasses:

درست انجام دادم ولی نت ضعیف بود …حالا مقدار ارز کم بود کلش هم میرفت هم میگفتم فدای سرم الان ترسناکه …شما فک میکنم قبلا واریز کردید حسابتون پره برای معامله مشکل ندارید و واریز نمیکنید فقط برداشت میکنید این مشکلات منم ندارید😅

اگر مبلغ بالاست ریسک نکن . ابتدا یه مقدار کم تتر از تبدیل trc20 بزن به تراست اگر مشکلی نبود بقیه رو دوباره انجام بده شاید هزینه یکم بیشتر بیفته پات اما خیالت راحته .. از تراست ولت به بروکر که مشکلی نیست

من سعی میکنم لیکویید نشم :joy::joy:

صرافی بیت برگ الان تنها ارزی که میشه برداشت کرد تتر هست هیچی دیگه نمیشه برداشت کرد اونم تتر فقط روی شبکه bep20

خود bep20 هم نمیشه برداشت کرد یا خود ترون تنها اگر میشد bep20 یا ترون تنها رو برمیداشتم تبدیل میکردم به تتر trc20 تا اینکه بخوام تترbep20 رو تبدیل کنم به تتر trc20

خود بروکرwm واریز بیت کوین هم داره ولی باز صرافی بیت برگ برداشت بیت کوین به خارج از صرافی نداره😕

الان اوضاع صرافی ها اکثرا خرابه .. متاسفانه

مگه از تبدیل تتر trc20میشه برداشت زد؟؟؟؟؟

تصویر فرستادم برات رفت برای تایید :joy:

اره میشه ارسال کرد و سریعترین هم هست زمان تقریبی انتقال 2 دقیقه

تصویر چی بود؟؟؟

سوالمو جواب ندادی اگه از تبدیل میشه تترtrc20برداشت زد که دیگه این همه مشقت رو نداریم ماا

تصویر صفحه برداشت از صرافی تبدیل … اره میشه زد ..

خب چرا زودتر نمیگید:neutral_face::joy:یه ساعته دنبال یه راه حل هم که مشکل سواپ رو حل کنم …

شما میگی میترسی فریز شه که . :joy::joy::joy:

خب یعنی داخل صرافی تبدیل تتر trc20 میشه برداشت کرد ولی واریز ندارد مگه میشه اخه کسی مشکل شبکه ترون نداشته باشه موقع واریز هم نباید داشته باشه
اگر مشکلی نداره پس شما چرا مجبور شدید سواپ کنید روی شبکه بایننس؟؟