رد درخواست برداشت بروکر wingomarkets

صفحه بروکرهای سایت رو نگاه کنی تمام مشخصات بروکرها رو لیست کرده.
سابقه و غیره …اگه بهترینشو میخای توی اون لیست بدون شک اف ایکس پرو هست ولی با نت ملی خدمات نمیده.
الپاری سابقش بالای بیست ساله و نت ملی خدمات میده و از نظر من بروکر قابل اعتمادیه بقیه رو دیگه خودت بررسی کن

سلام،
اقای رمضانی عزیز
وقت بخیر
درک می‌کنیم رد شدن درخواست برداشت می‌تونه باعث نگرانی بشه.

اگر مشکل شما هنوز برطرف نشده، لطفاً از طریق بخش ارتباط با مدیر حساب داخل پنل کاربری موضوع رو پیگیری کنید تا دلیل رد شدن برداشت بررسی و راهنمایی لازم انجام بشه:
https://ir.chat.wingomarkets.com

همچنین برای پیگیری فارسی می‌تونید در پیام‌رسان بله به آیدی زیر پیام بدید:
@wingomarketspersian

لطفاً اطلاعات حساس حساب رو در فضای عمومی ارسال نکنید.
با تشکر

سلام جناب پشتیبان بس کنیدبروکر شما دزدی بیش نسیت کلا من بعد از سه هفته مکاتبات با ایمیل بعد فهمیدن اینکه چقدر کامزد میگیرید که بابت هر لات 55 دلار حداقل ش بعد وقتی خواستم پولم خارج کنم هزار تا ئتستان بابت احراز هویت و منابع مالی من خواستید که همه ارایه کردم ولی در نهایت نخواستید پول من بدید خوشبختانه اصل پولم ازتون گرفته بودم ولییییی دزد هستید

سود و کارمزد ها حرومتون بشه دزد ها از بروکر فرار کنید هر کسی ازش تعریف میکنه از خودشونه دزد دزد اقای ایران بروکر ممنون که جای گذاشتی اطلاع رسانی کنیم

وینگو مارکتس نه دزد مارکت

ولی در تایید صحبت های ایشون

بنده هم تجربه مشابه دارم و داکیومتش هست ، دو هفته هرروز برداشت زدم ولی ریجکت شد و نیومد به کیفم آخر سر با مدیر حسابم برخورد بسیار شدید کردم چون به پولم نیاز داشتم اما بی اعتنایی ایشون به برداشتم کاملا ذهنمو مختل کرد چون احساس کردم تو فضای فیشینگ قرار گرفتم و بعد رفتم به معاملاتم ادامه بدم گفتم شاید از اینترنته که این مسئله یواش یواش تو ذهنم تاثیر منفی گذاشت و تو معاملاتم تاثیر گذاشت باعث شد دچار اخلال شدید ذهنی بشم و 1700 تا لیکوئید شد بعد ( مدیر حسابم سریع امد پیغام داد به ما هیچ ربطی نداره !! منم صحبت های شما رو میدم از سمت قضایی پیگیری بشه !! ) ! یعنی چی ؟ من پول بیارم تو بروکرت تو لیکوئیدم کنی بعد بگی به من ربطی نداره ! من هنوز دنبال راهیم که پولمو مطالبه کنم مطمئن باشید .

و دوست دارم توضیح بدید چرا پول کلاینت ها میاد اونجا بر نمیگرده ؟

یا اگه دوس دارید داکیومنتش پخش بشه ؟ ( چون همه چی در قسمت داکیومنت ir.chat ثبت میشه شده بود که سیو و قابل دانلوده ) تا بقیه هم نظرشونو بگن درباره رفتار شما در قبال کلاینت ها !

نظر شما چیست ؟

بهتر نیست توضیحی بدید ببینیم مشکل از کجاست ؟

کی میتونه دوهفته برداشت بزنه و پولش ریجکت بشه و تحملش کنه و احساس نکنه فضا فیشینگه ؟

مثلا می خواین اسکرین از اینکه

28 بار فقط در یکی از روز ها به شماره تماس مدیر حساب زنگ زده شد که پاسخ ندادن ! ارائه بدیم ؟ حالا پاسخ در ir.chat بکنار چه داده هایی هست !

فضای فیشینگ بیشتر باید چه خصوصیاتی داشته باشه که باید در ارزیابی از این تاپ تر باشه ؟ برای معامله گر فارکس !

یا چه داده ای بهتر از اینکه مدیر حساب بگه اندازه پول برداشتی شما در حد امکان پرداخت ما نیست ؟

این جمله یعنی چه مفهومی داره ؟ و در ادامش بگه اگر دوست دارید میتوانیم هر هفته 100 الی 300 بهتون واریز می کنیم !؟ عه ! پشمام ریخت کلا !

تو کل تجربه معامله گریم بخدا ندیده بودم بروکری چنین حرفی بزنه !

جالبه می گفت نترسین مخصوصا که از سمت ایران بروکر امدین !

چیکار کنم ؟ داراییم دستته میخوای برات بندری بزنم ؟ عه

به حق چیزای ندیده واقعا ریختم به هم ، به خودم می گفتم تو کلا هیچی نیستی ! جمع کن برو اینجا اصلا ایران جای همچین کاری نیست ! این حسی بود من از تجربه ورود نقدینگی به بروکر شما وجودم رو گرفت .

تهش مشکل حل نشد اما مدیر دیگه امد درک کرد ابراز نگرانیه منو و باید تشکر می کردم دیگه منو درک کرده !:rofl:

روتونو برم …