تاپیک اختصاصی ولت فاندد، سرویس پراپ‌تریدینگ با پشتوانه‌ی آلپاری + آموزش‌ VoltFunded

کاربر گرامی

صرفا جهت تعریف از پلتفرم دیگر نیاز به تخریب شرکت دیگری نیست

مخصوصا آلپاری که 28 سال هست به تمام ایرانیان با افتخار خدمات ارائه کرده است، آن هم زمانی که هیچ روشی به اسم پراپ تریدینگ وجود نداشت

ممنون میشم از اون هزارتا تاپیک که میفرمایید نمونه ای نشون بدید که مشکل کاربران *واقعی* آلپاری حل نشده باشه.

پشتیبان گرامی میشه سوالای من رو حواب بدید :heart:

در Volt Funded محدودیت ثابتی با عنوان حداکثر درصد درگیری مارجین، مثل ۶۰٪، در نظر گرفته نشده است؛ اما طبیعتاً مدیریت صحیح ریسک و استفاده منطقی از مارجین، همچنان از مسئولیت‌های اصلی معامله‌گر است.

در Volt Funded، کپی‌ترید بین حساب‌ها، حتی اگر هر دو حساب متعلق به یک شخص باشند، مجاز نیست و این‌گونه موارد ممکن است به‌عنوان تخلف از قوانین مجموعه بررسی شوند.

خیر، در Volt Funded قانونی با این مضمون که معاملات زیر ۳۰ ثانیه ممنوع باشند تعریف نشده است. محدودیت مشخصی هم برای حداقل زمان باز نگه داشتن پوزیشن اعلام نشده. با این حال، روش‌هایی مثل HFT، میکرو اسکالپینگ و تیک اسکالپینگ طبق قوانین ممنوع هستند؛ بنابراین معاملات باید از نظر الگوی اجرایی در چارچوب روش‌های مجاز انجام شوند.

دسترسی به خدمات Volt Funded برای شهروندان یا ساکنان کشورهای ایالات متحده آمریکا، ژاپن، کانادا، کره شمالی، اتحادیه اروپا، بریتانیا، میانمار، جمهوری آذربایجان، سوریه، سودان و کوبا و همچنین سایر حوزه‌های قضایی که ارائه یا استفاده از این خدمات با قوانین یا مقررات محلی مغایرت دارد، محدود شده است

Volt Funded سرویسی است که با پشتوانه، زیرساخت فنی و پشتیبانی آلپاری ارائه می‌شود و به همین دلیل کاربران آن از مزیت همراهی یک مجموعه باسابقه و شناخته‌شده در بازار بهره‌مند هستند.
به بیان ساده، این سرویس در بستری ارائه شده که از نظر فنی و پشتیبانی، ارتباط نزدیکی با آلپاری دارد و همین موضوع برای بسیاری از کاربران، یک امتیاز مهم از نظر اعتماد و اطمینان محسوب می‌شود.

در حال حاضر اطلاع‌رسانی‌ها و موارد مرتبط از طریق کانال رسمی Volt Funded در حال انتشار است و به‌مرور، شفافیت و مستندسازی این بخش هم کامل‌تر خواهد شد.

پشتیبانی گرامی، من بخاطر تعریف تخریب نکردم و شما اصلا بروکر هستید و sgb پراپفرم

شما یک نمونه از تاپیک های شکایتتون رو بیارید که طرف الان گفته باشه مشکل من حل شده

توصیه میکنم نگردید چون نیست

و من هم جزو ناراضی های بروکر شما نیستم اما آنقدر نمونه زیاده تو ایران بروکر که باعث سلب اعتماد شده.

یک سوال فقط دارم ازتون و یک جواب میخام

مگه غیر از اینه تو این وضعیت نت و اتصال ناپایدار حساب هایه آلپاری رو متا.عملا کسایی که رییل دارن نمیتونن رو حساباشون تو آلپاری ترید کنن اونوقت شما بنده ی خدا میای پراپ آلپاری رو تبلیغ میکنی؟؟؟مردم پراپ بخرن رو چی ترید بزنن با این وضعیت نت و ناپایداری سروراتون.همین الانم تو همین ایران بروکر طرف درباره آلپاری سرچ کنه نظرات مردم رو نسبت به آلپاری بخونه منصرف میشه از خرید چالش.صرفا قدمت اینجا ملاک نیست پشتیبان از هر نظر بروکرتون ضعف داره یه نمونش اسپرد وحشتناک تو بهترین نوع حسابی که ارائه میدین proenc

آره فعال شده و ترید میکنم

پشتیبانی گفتن که شما تخفیف رو زدید و به جای ۲۱ دلار ۳۰ دلار دوباره واریز کردید اتوماتیک فعال نشده بود و یک روز به تاخیر خورده بود

من تخفیف رو زده بودم و قرار بود ۲۱ دلار واریز کنم و اشتباهی ۳۰ دلار واریز کرده بودم به خاطر همون بوده ظاهرا

سلام رضا جان. میشه یکم از اسپرد و کمیسیون بگی بهمون ؟ و مراحل ثبت نام و دریافت حساب

سلام و وقت بخیر معاملات زیر ۳۰ ثانیه چه شرایطی رو دارید؟

اسپرد رو گلد ۲۰سنت اینا هستش و کمیسیون هم ۸سنت رو یکصدم لات

روی جفت ارزهای اصلی به چه صورته

وقت بخیر
لطفا پیگیری کنید کی رو نت ملی باز میشه

دراودان روزانه خیلی کمه.
ولی قیمتتون با رقبا یکیه.

کاربر عزیز، تمام سرور های آسیا آلپاری در حال حاظر متصل هست برای کاربران ایرانی و تمام کاربران در حال ترید هستن و روزانه وضعیت اتصال به سرور ها مانیتور خواهند شد.

در صورت وجود مشکل و هرگونه نیاز به راهنمایی برای کاربران آلپاری، مدیرحساب و پشتیبانی بله کاملا راهنماییشون خواهند کرد، اگر شما وصل نمیشید حتما به پشتیبانی و مدیر حساب خود اطلاع دهید تا راهنمایی های لازم رو انجام بدن براتون.

میتونید از ویدیو های زیر هم برای اتصال به انواع متاتریدر نیز استفاده کنید:

::play_button:: آمـــوزش اتــصـــال به مـتـاتـریــــدر ۴ - دسکتاپ

::play_button:: آمـــوزش اتــصـــال به مـتـاتـریــــدر ۵ - دسکتاپ

::play_button:: آمـــوزش اتــصـــال به مـتـاتـریــــدر ۴ - موبایل

کاربر گرامی

ممنون از پیگیری شما در جهت همکاری با ولت فاندد

متاسفانه همچنان تاریخ دقیقی برای فراهم شده این بستر اعلام نشده است و به زودی اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد.

پیشنهاد میکنم کانال های ارتباطی آلپاری و ولت فاندد رو دنبال کنید تا در زودترین حالت باخبر شوید:

t.me/AlpariPropAnnouncement

::small_orange_diamond:: کانال رسمی اطلاع‌رسانی آلپاری
ble.ir/alpariannouncement

لطفا اسپرد هارم برامون بذار

ممنون میشم

و میزان کمیسیون

قوانین برای معاملات زیر 30 ثانیه چیه؟

چدفاید هم با نت ملی نمی‌تونم کار کنیم باهاش فعلا :confused:

ممنون میشم اگه یه تصویر از اسپرد ها
طلا
جفت ارزهای ماژور و شاخص ها بذارین
و میزان کمیسیون رو هم اعلام کنین

سلام و وقت بخیر ::tulip::
هزینه‌های معاملاتی در Volt Funded با حساب Pro ECN آلپاری یکسان است.
می‌توانید ثبت‌نام کنید و شرایط را از نزدیک بررسی بفرمایید؛ اسپردها قابل مشاهده هستند و کمیسیون‌ها نیز بر اساس همین ساختار محاسبه می‌شوند.
همچنین برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر، می‌توانید با مدیر حساب خود در آلپاری در ارتباط باشید تا شما را کامل‌تر راهنمایی کنند. ::rose::