مسابقات و بونس‌های رایگان برای ترید🔥

شاید من درست متوجه نشدم داستان چیه

سودتو تونستی برداشت کنی یا سود کنی نمیدن ؟

سلام نوید جان
اره برداشت کردم قبلا هم یه بونوس داشتن 500% اونم خیلی خوب بود با 30$ بهت 150$ بونوس میدادن قابل ضرر
که من سود کردم و برداشت زدم

من سنگین کار میکنم و اسم بونوس که میاد میترسم داستان بشه ولی اگر سودتو دادن که دمشون گرم اتفاقا حساب دارم اونجا
میرم چک میکنم 70 درصدی ارزش ریسک داره واقعا

اره اوکی ولی درکل قوانین حتما بخون

سلام. سرور خاصی باید وارد کنیم برای اتصال با نت ملی؟ من خودم از پشتیبانی سوال کردم دوتا سرور بهم داد که هیچ کدوم وصل نمیشه

سایت https://allforexbonus.com/ همه بروکرهارو که بونوس میدن لیست میکنه ولی الان متاسفانه باز نمیشه.

آهان مرسی از پیشنهادت

قبل ملی شدن نت پراپ فانددنکست مسابقه ماهانه برگذار میکرد و به 200نفر اول جایزه میداد

مرسی محمدجان از مشارکتت

سلام
من سرور ندارم به این ایدی که میدم تو بله پیام بدین راهنمایی میکنن
@deltafx_yasin_sales

آیا یک بروکر یا پراپ چالش رایگان بدون واریزی هست برایم معرفی کنید

متشکرم

الان فقط رابین سود هست. چالش فول فاند

سلام و احترام،

فول فاند رابین سود هست که کاملا رایگانه

فول فاند رابین سود فقط قوانین سخت هم دارن باید دقت کنین

قوانین سخت ؟

دیگه سیر شدم نخواستم

مثال 40 روز معاملاتی باید داشته باشین که در 40 روز تمام 6 پارامتری که در ارزیابی وجود داره تایید بشه
منظورم از سخت برای افرادی که نظم معاملاتی براشون سخته این چالش واقعا سخته چون همه چیز در این چالش اولویت مهم هست

• تعداد معاملات روزانه
  • تایم که معاملات بازه
  • میزان سود روزانه و ضرر
    ولی اینم بگم شدنی هست
    خود این چالش باعث شد من مدیریت سرمایه رو اوکی کنم
    ولی از یه طرفم قسمت تایم معاملاتی که حساب میکنن واقعا ادم اذیت میکنه چون نوسان بازار دست ما نیست و در این قسمت یکم به مشکل خورده میشه این قانون برای خود منم غیر منطقی میاد چون انواع تریدر داریم باید امتحان کنین ببینین میتونین باهاش کانکت بشین یا نه

برداشت کردم از طریق شبا برام واریز کردن

همیشه هست یا جشنواره‌ای چیزیه محدوده زمانش؟

همیشه هست

• پاداش چالش هم 1000 دلار هست
  • هزینه نداره رایگان هست
    کنار این درصورت فیل شدن حساب بعد 1 ماه دوباره میتونین چالش بردارین و محدودیت خاصی نداره