بله کاملا درسته
یکمثال شفاف و قابل درک زدید.
به قول معروف: یک تصویر بهتر از هزاران کلمه است.
که شما با مثال تفنگ اصل مطلب رو ادا کردید.
بله کاملا درسته
یکمثال شفاف و قابل درک زدید.
به قول معروف: یک تصویر بهتر از هزاران کلمه است.
که شما با مثال تفنگ اصل مطلب رو ادا کردید.
سه تا ویدیوی اول که اپلود کردم و مفهوم ساین کندل و مفهوم روند رو توضیح دادم .
که هردو مفهوم مفهوم در هم تنیده و تقریبا یکی ای هستن .
ویدیوها و مثال های بسیار بیشتری میزنم.
تو گروه بله هم قرارشون دادم .
فقط بازم میگم که اهسته و پیوسته تمرین کنید و عجله نکنید .
آرام روان است و روان سریع.
درود بر شما
ممنون بابت ویدئوها
سلام آقای امیری
ممنون از زحماتتون
چند تا سوال ازتون داشتم
1- فرض کنید در لایو بازار در تایم فریم 1 روزه یک ساین کندل نزولی داریم، های کندل میشه هانت ما، پس در تایم فریم های پایین تر، هر ساین کندل نزولی که قبل از ساین کندل روزانه به وجود آمده و های بالاتر از کندل روزانه داره، دیگه اعتبار نداره، درسته؟
2- بادی ریسپکت فقط در تایم فریم اصلی باید باشه یا در تایم فریم تریگر هم باید باشه؟
3- اگر در تایم فریم بالا یک بادی ریسپکت اتفاق بیافته، دیگه کلیه ساین کندل های تایم فریم های پایین تر و بر خلاف تایم بالا اعتبار ندارند. درسته؟
4- برای ورود با تریگر، ابتدا منتظر بادی ریسپکت و بسته شدن کندل در تایم فریم اصلی می شویم و بعد در تایم فریم تریگر، دنبال ورود می گردیم. درسته؟
۳. بله درسته .
شما اگه یه بادی ریسپکت مثلا یک روزه تو جهت نزولی بده جهت غالب شما نزولی میشه و دیگه دنبال بای تو تایم فریم های پایین تر نباشید.
۴.
نه دیگه اون تایم فریم اصلی و تک تایم فریمی که توضیح دادم برای اشنایی اولیه بود .
اگه تو تایم اصلی بادی ریسپکت دیدی ولی دابل تریگر یا تریگر ندیدی فقط در صورتی که ریسک به ریواردت ارزش داشت میتونی ورود بزنی وگرنه ورود نزنید
۱. جواب سوال ۱ رو اخر دادم که کامل بهت بگم .
من وقتی بحث از ساین کندل کردم برای این بود که کندل نزولی صعودی و دوجی رو تشخیص بدید .
نه اینکه فکر کنید اگه ساین کندل یک روزه ی نزولی داشتید دیگه پشت سری هاش بی اعتبارن .
ما به صورت فرکتالی همیشه داخل یه کندل ساین تایم بالاتر هستیم حالا باید فقط منتظر بمونیم که بعد از چند روز یا چند هفته یا چند ماه فقط به اون خط هانت تایم فریم های اصلی برسیم که ایا واکنش بدن یا ایا ندن ؟؟؟
شما فقط باید بدونید اون کندلی که خط هانتش رو علامت میزنید دقیقا مربوط به چه تایم فریمی هست و تو تله ی تایم فریم های بزرگ گیر نکنید .
من همه چی رو بالا توضیح دادم .
حواستون باشه که یه هانت نزولی ۲ روزه رو نگیرید در حالی که از اونور به یه هانت صعودی ۸ روزه خوردیم و تریگر و دابل تریگر و ورود هم داده .
امشب یکی از دوستان تو کانال شروع کرده که این خط چرا اینجاست این چرا اینطوری شد شما چرا تو لایو نیستین .
من اصلا نمیفهمم و فلان و به امان .
برادر من دوست من . اول شما مفاهیم رو درک کن بخون اینجا .ببین من چی گفتم .
اگه قرار بود یه روزه و یه هفته و یکماهه همه و ترید به نتیجه برسن که الان همه مولتی میلیونر دلاری بودن .
من خودم بعد از چهار سال تازه سر به سر شدم تازه چند ماهه پراپ گرفتم تازه یکساله اولین کامپتیشنی که زدم رو تونستم بین سه نفر اول باشم و غیره و غیره .
بیشتر از ۳۰ تا ۳۵ هزار دلار من ضرر دادم تو مارکت .
اگه فکر کردید میتونید حتی با یکسال یا حتی دو سال تو مارکت بودن سودده باشید همین الان بذاریدش کنار .
این مطالب برای اوناییه که حداقل ۲ یا ۳ سال تو مارکت بودن و به نتیجه نرسیدن و الان اون چیزی که نیازه از اون سردرگمی در بیان رو باید یکی بهشون بگه .
خیلی لطف کردید
تشکر فراوان بابت وقتی که میزارید.
![]()
سلام جناب امیری
ببخشید که باز هم ازتون سوال می کنم و وقتتونو میگیرم
و ممنون از محبت و سخاوتتون
من سوال اولمو با عکس میفرستم، تا منظورمو بهتر بهتون برسونم
فرض کنیم خط قرمز هانت تایم فریم یک ساعته و خط نارنجی هانت تایم فریم 30 دقیقه باشد
اگر هانت تایم فریم یک ساعته نتواند قیمت را برگرداند و یا با بادی شکسته شود، ما دیگه انتظار برگشت قیمت از هانت تایم فریم 30 دقیقرو نداریم. درسته؟
سلام
خیلی ممنون از آقای امیری بابت زحماتشون.
لطفا یکی از دوستان من رو تو گروه بله عضو کنه
۰۹۱۲۶۱۶۶۴۷۹
متشکرم
سلام
لطفا من هم تو گروه اد کنید
09120135865
سلام آقا محمد من هر کاری کردم نتونستم عضو گروه ی که لینکش را در تاپیک گذاشتند شوم لطف کنید یوزنیم من را هم عضو کنید @NPR33
مارکت چطور به هر سطح هانتی از هر تایم فریمی واکنش میده ؟
ایا مارکت فشار خرید و فروش داره ایا مارکت حرکت خسته و شاداب داره؟
همونطور که قبلا گفتم مارکت همیشه به سطح یا به High و Low تایم فریم های بالاتر احترام میذاره.
این یعنی چی ؟
به این معنا که مثلا ما یه سطح ۱۹۲ ام داریم که در مقابلش و طرف مخالف یه سطح ۲۵۶ ام یا ۳۸۴ ام داریم پس به احتمال بیشتر ما شاهد برگشت قیمت از اون سطوح خواهیم بود مگر اینکه سطح طرف موافق ما از یک منشا قدیمی تر و تایم فریم بالاتری نشات گرفته باشه .
حالا بعضی جاها شنیدید که میگن مارکت خسته اس؟ این خستگی از کجا ناشی میشه ؟ اصلا چرا رخ میده ؟ قبلا تو توضیحات اولیه خدمتتون گفتم که در صورت نبود خریدار یا نبود فروشنده چه اتفاقی میفته و مارکت میکر چطور و چرا متوجه اش میشه.
حالا به فرض اینکه شما رفتین اون رو مطالعه کردید و عمیق روش فکر کردید میگم که ما مثلا یه همین چند یکی دو روز پیش یه ۳d نزولی برای طلا داشتیم که تارگت خودش یعنی کف کندل هانت شده و مقداری هم پایین تر از اون رو دید و به یه سطح ۵۱۲ ام صعودی واکنش داد و مقداری به سمت بالا پرتاب شد حالا روند بالفرض مثال چطور میخواد دوباره صعودی بشه ؟جواب اینه که وقتی ما یه اون سطح صعودی ۵۱۲ ام خوردیم و یه پرتاب معمولی رو به بالا داشتیم مارکت در واقع برای ما در حال ساخت یه High جدید بوده حالا این اگه این این پرتاب در مدت زمان بیشتری رخ میداد یعنی به قول همون اصطلاح اشتباه عامه ای که بقیه میگن اگه خسته بالا میرفت یا بره چی میشد ؟ خب معلومه دیگه ! مارکت داره تو تایم بزرگتری یه High برامون میسازه یعنی داره یه High تایم فریم ۱۰۲۴ ام یا ۲۰۴۸ ام یا حتی دیلی برامون میسازه .حالا از اونطرف اخرین پرتاب صعودی ما دوباره مثلا به یه خط هانت ۵۱۲ ان نزولی میخوره . حالا چه اتفاقی رخ داده ؟ اونم دوباره میاد و هم ورود به ما میده هم اولین تارگتش رو اما به صورت بادی ریسپکت داره به مگنتش برخورد میکنه و این اولین هشدار برای تغییر فاز قیمت از نزولی به صعودیه چونکه اینبار ما یه کندل دوجی ۱۰۲۴ ام یا ۲۰۴۸ ام داریم که مارکت و مارکت میکر منتظر هستن ببینین به کدوم طرف اول واکنش داریم و بعد واکنش مارکت و مارکت میکر به طرف دیگه هم چطور میشه !
پس وقتی ما در واقع داریم وارد معامله ی Sell برای کسب سود از پوزیشن Sell هستیم در واقع مارکت در حال ساخت یه High جدید بوده .
پس نکته ی قابل تامل اینه که شما باید در عین حال یه ذهن و دید دو طرفه به مارکت داشته باشید و در واقع عساتید محترم قبلی هیچی از کلمه و روند فرسایشی حالیشون نبوده و دقیقا به شما خواسته یا ناخواسته متود ضررده یاد دادن .
پس به عنوان جمع بندی باید بگم که اون حرکت فرسایشی برگشتی شما نبایدرتایم فریمش از تایم فریم حرکات و هانت های نزولی شما بزرگتر بشه پس شما یه قالب زمانی هم میتونید برای ادامه دار بودن حرکت نزولی مارکت یا برگشتش هم داشته باشید اون چیزی که باز هیچکی به خود من یاد نداد و به شماها هم یاد ندادن عکس همین موضوع هم برای حرکت های Buy مارکت و نیفتادن تو تله ی Sell مارکت میکر هم صدق میکنه .
حالا بریم سراغ فشار خرید و فشار فروش که آیا اصلا همچین چیزی وجود داره یا نه ؟
اگه همچین خواب و خیالاتی وجود داشت پس باید همه شما و خود من هر کجا یه کندل فول بادی نزولی یا صعودی میدیدم باهاش وارد میشدیم و حداقل به اندازه ی اون کندل هم حرکت میداشتیم و سود میکردیم . الان هم همه شاد و خرم و جیب پر پول برای خودمون میگفتیم و میخندیدیم .
حالا دلیل عقلانی و استارکچری مارکت برای وجود نداشتن این حرکات چیه ؟!
برای شما چند بار یا شاید بگم چندصد بار یا شایدم چند هزار بار پیش اومده که همینطوری چشمی و بدون دلیل فقط با دیدن فشار خرید و فروش فورا پریدید تو معامله و استاپ خوردید یا اصلا استاپ نذاشتید و مارجین کال یا لیکویید شدید ؟
اینم باز به خاطر فرم و رفتار فرکتالی مارکته که شما مثلا فکر کردید که وارد یه معامله ی Sell خوب شدید اما در واقع اون اخرین حرکت برای هانت یه کندل صعودی تایم بالاتر به صورت بادی ریسپکت بود و حالا همه ی تایم فریم ها و همه ی اون سطح ها رو بهش اضافه کنید تا متوجه بشید که چند بار و چندصدبار میتونید به صورت اعصاب خوردکنی تو تله ی این به ظاهر فشارها بیفتید.
اگه ورود شما دوستان عزیزم همیشه و همیشه از نوک قله ی یه سویینگ نزولی یا صعودی نباشه بدونید یه جای کار داره میلنگه .
پس این رو به عنوان نکته ی استراکچری مارکت و تجربه ی شخصی خودم بهتون میگم که شما روی فشار فروش و خرید مارکت وارد بشید ممکنه همواره تو دام سد غیرقابل نفوذ High و Low های فرکتال بازار بیفتید .پس این افکار بی پایه و اساس رو دور بریزید.
نه اینطور نیست .
شما اگه اون کندل رو رو با اون چندتا کندل نزولی پایینتر جمع کنید اون High کندل نزولی شما تبدیل به یه High کندل نزولی نایم بالاتر میشه .
این مطلب جمع کندلی رو داخل گروه بله کامل توضیح دادم .
حتلا اگه وقت کردم اینجا هم میذارم.
به بچه ها گفتم عضوت کنن.