تئوری کندل نشانه: فراتر از آموزش های معمول

لینک رو همراه با @ داخل چت شخصی برای خودتون ارسال کنید

بعد بزنین روش ، وارد گروه میشه

1 لایک کرده

بابت حجم فایل و ارسالش و کیفیت و ….

جسارتا باز هم بهتره یه کانال توی آپارات هم بزنین که کار راحت تر بشه :hugs::hugs::joy:

چون به خاطر شرایط جنگی الان ، پیام‌رسان ها هم محدودیت حجم در ارسال ویدیو دارند

1 لایک کرده

@kandelneshaneh

ایدی بالا رو کپی کنید تو شخصی بفرستین بزنید روش گروه میاد

خیلی خیلیاز شما ممنونم دوست همنام من،

من خودم بیشتر با سبک ndsکار میکنم و وقتی با سبک و روش ترید شما آشنا شدم باورتون نمیشه چقدر خوشحال شدم ،و اگر بتونم این دو سبک را با هم مخلوط کنم خیلی عالی میشه،هر چند بنظر میرسه هر دوی اینها بتنهایی هم عالی هستن…..

1 لایک کرده

بله چشم درست میگید

1 لایک کرده

فردا باید تایم بذارم کل این تاپیک رو مطالعه کنم

2 لایک کرده

بخون که کلی کمکت میکنه

1 لایک کرده

بریم تو دل طلایه سرد و رنج اعصاب خورد کن توضیحات در پایین تصویر

اول بگم قضیه خط ها چیه . خط های سفید مصرف شدن و قرمز ها تازه هستن

بعد میرسیم به اعداد، همون تایم فریم ها هستن عدد اول مربوط به هانت اون تایم فریمه، عدد دوم یک هشتم و دابل تریگر اونه و عدد سوم یک دوازدهم یا یک شونزدهم تایم هانت هستن

مثلا 512 لاین هانت داریم یک هشتم یا دابل تریگرش میشه 32 و دابل تریگر 32 میشه 2

اعداد و تایم های کوچکتر مناسب اسکلپ در جهت روند تازه شکل گرفته شده هست و ورود اصلی ما با دابل تریگره و در ادامه برای سوار شدن رویه روند دنبال اسکلپ با روش های شخصی سازی شده میگردیم

برایه روند گرفتن بهتره رویه تایم های

فردا نزدک رو هم میزارم که تمیز تر و بهتر از طلا بود برایه امشب بسه از صبح پایه چارتم مغزم داره ارور میده

1 لایک کرده

چارت نزدک

هانت های موافق ترند بهتر جواب میدن . کندل های بریک اوت و کندل ترند خوب واکنش میدن

3 لایک کرده

سلام .

درود بر شما Aren جان.

عالی.

1 لایک کرده

اقایه امیری بیست نفر تو گروه عضو شدن اگه امکانشه عضو گروه شین تو بله ویدئو ها رو بزارین ممنون

1 لایک کرده

امیر جان من هر چی تو سرچ بله میزنم هیچی برام بالا نمیاد .

اون @ هم گه گفتی دقیقا نمیدونم چطوری انجامش بدم .

اگه میتونی تصویری دقیق برام توضیح بده .

یه کامنت هم گذاشتم برای دوستان و عذرخواهی هم کردم که چرا هنوز بهشون دسترسی ندارم ولی رفته برا تایید .

اگه میشه زحمت این یه کار هم انجام بدی .

اگه نشد بهت شماره مو داخل چت خصوصی میفرستم.

1 لایک کرده

اول باز دوباره از دوستان و بچه هایی که اینجا میان عذرخواهی کنم بابت ویدیوها.

به خدا من نمیدونم این م.م.ل.ک.ت کوفتی چه اتفاقی داره براش میفته .

آپارات کانال ساختم ولی دو تا از ویدیوهام اپلود نمیشه دو تای دیگه اش شده تازه اونم بعد از فشرده سازی و هزار تا بدبختی .

اپلیکیشن بله که اصلا نمیدونم چطور کار میکنه هر کاری میکنم که کانالی که امیر اقا ساخته رو عضو بشم اصلا پیدا نمیکنم و بالا نمیاد .

اینجا هم که محدودیت ۳۰ مگ داره ولی بازم زیر ۳۰ مگ کردم اما باز دوباره ارور میده .

1 لایک کرده

محمد جان شمارتو خصوصی بفرست بهت پیام میدم الان

2 لایک کرده

بله دست شما درد نکنه .

بازم اینجا تشکر کنم.

هر کی دیگه هم خواست عضو بشه به اقا امیر تو دایرکت پیام و عضو گروه بشه.

همچنان اینجا مطالب رو قرا میدم و گروه بله واسه پرسش و پاسخ و بحث و تبادل نظر و همچنین ویدیوها استفاده میشه.

ممنون از محبت های دوستان عزیز.

1 لایک کرده

تایم فریم ۶۴ ام طلا که حرکت احتمالی‌ رو روی چارت رو براتون علامت زدم.

شما اینجا نباید Buy بگیرید فقط اماده برای سل باشید .

من چون حرکت صعودی از تایم ۱۰۲۴ ام شروع شده پس نقطه ی برگشت احتمالی هم روی هانت ۱۰۲۴ ام نزولی در نظر گرفتم و قبلترش هم قیمت از سطوح ۱۰۲۴ ام و بزرگتر هم ریزش کرده پس باید این رو در نظر داشته باشید که ممکنه قیمت از سطوح تایم پایینتر هم رو به پایین بره .

اون خط ها هم خطوط هانت سویینگ های کوتاه مدته چون من تا تایم ۱۲۸ ام علامت زدم

برای اسکلپ از ۱۲۸ ام تا ۱۶ ام علامت بزنید و چارتتون رو زیاد شلوغ نکنید فقط بدونید که ممکنه قیمت از هر سطح تایم بالاتری برگرده پس باید بکتست و فوروارد تست بگیرید ببنید چطور بیشترین بازدهی و عملکرد رو میتونید ازش بگیرید.

۱۶ ام هم که دابل تریگرش میشه ۲ ام و پایین ترین تایم فریم خط هانت مون میشه.

فعلا. موفق باشید.

4 لایک کرده

خیلی ممنون از وقتی که میگذارید و زحماتی که میکشید.

توضیحات شما بسار شیوا و رسا هستند، فقط من در یک مورد هنوز کاملا موضوع رو متوجه نشدم.

شما گفتید برای تشخیص نزولی یا صعودی بودن مارکت High و Low کندل لایو رو در نظر میگیریم؛ به این صورت که اگر کندل لایو حتی به اندازه یک پیپ Low جدیدتری رو نسبت به کندل Sign تشکیل بده پس نتیجه میگیریم که ترند نزولی هست؛

اما من میبینم که بعضی کندل ها Low یا High پایین تر یا بالاتری نسبت به کندل قبلی خودشون تشکیل میدن اما شما از اونها برای رسم خط هانت استفاده نمیکنید.

میشه لطفا توضیح بدید؟

شاید من درست متوجه نشدم.

1 لایک کرده

این چارت لایو طلا هست هر کدوم که میگی رو علامت بزن که من و عکسش رو بذار اینجا تا توضیح بدم.

1 لایک کرده

ممنون از شما

الان که دقیق تر نگاه کردم متوجه شدم چی به چیه.

شما چارت رو روی تایم پایین تر نسبت به خطوط هانت گذاشتید. حالا که به تایم خطوط هانت دقت کردم متوجه شدم.

میشه بدونم چرا شما چارت رو روی این تایم فریم گذاشتید؟

شما گفتید که برای پیدا کردن تریگر، تایم فریم رو به ۱/۴ یا ۱/۸ نسبت به تایم فریم هانت کاهش میدیم.

با این همه خط هانت چطور متوجه بشیم کدوم معتبرتر هست؟ با بادی ریسپکت کندل ها در تایم فریم تریگر؟

2 لایک کرده

بله دقیقا و کاملا.

فقط یه مقدار زیادی تمرین میخواد که کامل متوجه اش بشید .

مثل تیراندازی با تفنگ میمونه شما هر چقدر تئوری هم بهتون از اسلحه بگن تا وقتی که باهاش شلیک نکنی نمیدونی که تفنگت چه مشکلی داره .

حتی همون تیراندازی هم تو شرایط جنگ مستقیم و زدن به یه سیبل ثابت فرق داره.

3 لایک کرده