ارائه اینترنت پرو به تریدرهای پراپ پلاس

یکی از دوستان اینجا اقدام کرده من منتظرم ایشون جواب بدن تا منم اقدام کنم اگه کسی واقعا تونسته بگیره به ما هم با مدرک ثابت کنه بریم بخریم

1 لایک کرده

چند روز پیش گرفته؟

1 لایک کرده

سه روز پیش گفت من اقدام کردم نتیجه رو اعلام میکنم . دیروز که ازش پرسیدم گفت هنوز فعال نشده ظاهراً یک هفته طول میکشه فعال بشه ‌. من الان از پشتیبانی پرسیدم هنوز میشه اقدام کرد ولی من که چند جا شنیدم سیمکارت همراه اول باید دامی باشه و اعتباری قبول نیست . همین رو از پشتیبانی پرسیدم گفت فرق نداره ‌. همین منو به شک انداخت که واقعا هر دو نوع خط میشه یا برای این که همه پرداخت کنن جنین جوابی میدن

2 لایک کرده

طبق شنیده ها .ارایه اینترنت پرو تا اطلاع ثانوی متوقف شده . پس فعلا منتظر نمونید

1 لایک کرده

دو سه ساعت قبل برای من پیامش اومد و الان مشکلم اینه که نمیدونم متاتریدر رو باز میکنه یا خیر ؟

1 لایک کرده

اگه بگیری آره باز میکنه . من تست کردم . سرعتش هم خوبه .

2 لایک کرده

کدوم شنیده ها . به مادربزرگ دوستم sms سیمکارت پرو رفته :rofl::rofl::rofl::rofl: من امروز از پشتیبانی سوال کردم گفتن که هنوز میدن

2 لایک کرده

از کجا اقدام کردی؟

1 لایک کرده

ممنون که گفتین :folded_hands:t2:

هیچ جا . نه شرکت دارم نه شغل خاصی داشتم و دارم ….. هیییییییچ

چند ساعت قبل خودشون فرستادن

چون مطمئن نبودم متاتریدر رو باز میکنه یا نه فعلا اقدامی نکردم برای خریدش

سیمکارت اعتباری بود یا دامی؟ من میخوام از پراپ پلاس اقدام کنم اونم نمیدونم کلاهبرداری هست یا نه منتظر نتیجه دوستان هستم که اقدام کردن

آره درسته . یکی از آشناهامون یه پیرمرد 70 ساله است که کشاورزه پیامک رفته . درحالی که گوشیش نوکیا سادس . تو عمرش هم بسته ی اینترنتی نگرفته .

یه آشنایی داشتم به من میگفت من میتونم مشخصاتت رو بدم برات بزنن پیامک بیاد . منم امروز بهش گفتم بزنه . گفت فعلا ارایه اینترنت پرو متوقف شده .

سیم کارت همراه اول دائمی … فکر کنم رندوم دارن میفرستن

دروغ گفته بهت چون من امروز از پشتیبانی‌ پراپ پلاس پرسیدم گفتن اکیه

هنوز هیچ خبری نشده

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز پرو براتون فعال شد‍؟

من ثبت نام نکردم ولی این کلاهبردار هست

یکی از دوستان که 5 روز پیش از طریق پراپ پلاس اقدام کرده هنوز فعال نشده گفته بودن اگه تا یک هفته فعال نشده پول رو پس میدیم . منم منتظر نتیجه اون دوستمون هستم برای اقدام کردن یا نکردن

سلام ببخشید از دوستتون خبری نشده فعال شده یا نه؟

سلام داداش تا به این لحظه خبری نشده منم منتظر ایشون هستم که نتیجه رو بگن