بازی با روان تریدر توسط پراپ فنفیکس (قانون حداقل سود ۰.۵٪ )

سلام دوستان وقتتون بخیر

اول حرفم بگم من کلا این استاد رو دنبال نکردم کاری هم به اینکه کلاهبردار هست یا نیست ندارم فقط یه سوال دارم که گوشه ذهنم مونده و میخوام بیانش کنم البته با اجازه اساتید

مدیریت سرمایه معمولا وقتی روش سخت پایبند هستیم که کل سرمایه مال خودمون باشه (هرچند گاهی به خودمون هم رحم نمی کنیم و این مدیریت سرمایه رو رعایت نمی کنیم )

تا اینجا مشکلی فکر نکنم باشه از اینجا به بعد سوال مطرح میشه اونم این که شما میگید من میتونم روی یه پراپ که پاس کردم ریسک نوجومی کنم مثلا چهار درصد بعد که سود کردم چند روز بعد رو به یه سری معاملات الکی پر کنم و برداشت بزنم ؟؟(این واقعا عقلانی هستش آیا ؟)

ببخشید یه پراپ چجوری درآمد کسب کنه وقتی نمیتونه حساب تریدر رو به مخزن نقدینگی خودش متصل کنه ؟
اگه هم قراره متصل کنه چجوری باید این رفتار پر ریسک رو کنترل کنه ؟

در ضمن هرشرکتی حق داره قانون خودش رو داشته باشه مثل همین رابین و این فنفیکس و صد البته سرمایه … و دیگر پراپ ها .

من کلی دنبال این گشتم که یکی یه حسابی پاس کنه و نتونه برداشت بزنه .

هرکس میخواد به این جامعه تریدر کمکی کنه میتونه یه حساب بخره بعد برداشت بزنه وقتی ننشست بیاد بگه جماعت نرید سمت این پراپ چون من برداشت زدم ندادن بهم .

اینم بگم من حتی با اون سرمایه گذار برتر هم مشکلی ندارم که دوستم ازشون حساب خرید و بعد باهاشون به مشکل بخورد . این موضوع مال چند ماه پیش هستش و من به علت اینکه باهاشون کار نکردم نمیتونم خودم نظر بدم ولی ماشالله این روزا اونی که زیاده افراد صاحب نظر .

یک نکته هم خدمت عزیزانی که تازه دارن راجب پراپ ها مطالعه میکنن عزیزان پیش داوری نداشته باشید و اینو بدونید هیچ پراپی نمیتونه دست شمارو بگیره و به زور بگه باید بیای از من حساب بخری پس راحت باشید و با خونسردی بدون هیچ گونه اعتنا به نظرات راجب پراپ ها خودتون قوانین رو بخونید و با درک کامل انتخاب کنید.

خدمت مدافعان و گارد گیران عزیز بگم نیازی به مشاجره نیست اینها که گفتم نظر منه و میتونه با نظر شما متفاوت باشه پس نیازی به درگیری لفظی نیست لطفا آروم باشید و الکی جواب این پیام رو ندید .

امیدوارم همگی روز به روز موفق تر و پرسود تر باشید.

با احترام بیکران حیدری .

1 لایک کرده