اینترنت بین الملل با رومینگ

دوستان کسی از سرویس رومینگ سیم کارت های داخلی مثل ایرانسل و رایتل تو مناطق مرزی استفاده کرده تا حالا؟ به اینترنت بین الملل میشه وصل شد؟ برای وصل شدن به اینترنت بین الملل کسی تا حالا از این روش استفاده کرده؟ اگه هر اطلاعاتی دارید ممنون میشم به اشتراک بزارید.

3 لایک کرده

کار نمیکنه کلا باید تو اون کشور باشی نزدیک نرزم نه شاید ۱ درصد با اختلال ولی اینترنت که راحتت کنه نه دیگه نداره اگه داشت ۱۰۰ تا مشتری و کاربر داشت

2 لایک کرده

برای این کار باید سیم کارت خارجی داشت

مثلا اگه بتونی سیم کارت ترکیه ای پیدا کنی ؛ بری شهرهای نزدیک مرز ترکیه اینترنتش آنتن میده

4 لایک کرده

الان شرایط با دی ماه فرق میکنه حتی سه کیلومتر هم از مرز خارج شی باز به نت دسترسی نداری

5 لایک کرده

داداش دسترسی دارن
الان کتار مرز هستن کسایی که حتی سیمکارت اجاره میدن برا زنگ و نت

2 لایک کرده

دوست عزیز الان اینترنت بین‌المللی داشتی مگه میشد کار کنی؟ بروکری یا پراپی هست مگه خدماتش روشن باشه؟(سواله واقعا برام؟

1 لایک کرده

خیر. این موضوع برای دی ماه بود. الان حتی دکل های عراق که لب مرز هستن بهشون حمله شده.

1 لایک کرده

داداش چرا نیست ؟
اون چیزی که داری میبینی توی رادار ایران بروکر برای نت ملیه …
سوالی پرسیدی ها …

3 لایک کرده

سه کیلومتر بعد مرز میشه اولین روستای خارجی . چرا نباید نت داشته باشی

3 لایک کرده

گفتم که دکلارو زدن

2 لایک کرده

دوست عزیز من نت بین الملل خریدم نه پراپ ها کار میکردن نه بروکر ایکس چیف

آلپاری هم دسترسی که داشت دقیقا مثل نت ملی بود با قطعی های مکرر

متوجه منظورم نشدی شاید گفتم که دسترسی هم داشته باشی اونا خدماتشونو متوقف کردن !!!

البته اگر بروکری میشناسی که با نت بین‌المللی کار میکنه الان( هم سایت هم متا) و برای من ایرانی خدمات میده خوشحال میشم معرفی کنی!؟

3 لایک کرده

داداش من بروکر نمیشناسم ولی با فانددنکست که صحبت کردم هیچ مشکلی نداشت …
تو گوشی خودم نیست وگرنه اینجا آپلود میکردم

با یکی همکه صحبت میکردم گفت که من الانشم دارم ترید میکنم

4 لایک کرده

اوکی یعنی فانددنکست الان با نت بین الملل اوکیه میشه کارکرد.

بروکر چی بروکری میشناسی؟

3 لایک کرده

داداش تا اونجایی که من میدونم دلیلی برای کار نکردنش نمیبینم
اینکه نه سروری داخل داره و نه وابسته به نت ملیه و اصلا هیچ ربطی به ایران نداره چرا نباید کار کنه …

4 لایک کرده

چجوری ترید کردن؟

1 لایک کرده

ممنون. با سیم کارت ایرانی یا کشور های دیگه؟

2 لایک کرده

سیم کارت ترکیه …

2 لایک کرده

عزیز دکل های عراق …
من ترکیه رو میگم

2 لایک کرده

اگر بحث نت ملی و عدم دسترسی به متاتریدر ادامه دار باشه، درصدد ایجاد امکان ترید در نواحی مرزی ترکیه-عراق-ارمنستان-آذربایجان هستم و میشه با انجام کارگروهی هم هزینه ها رو کاهش بدهیم هم بالاخره همدیگرو پوشش بدیم، و چند تا ایده دیگه ….

برای روزها و ماه های آتی اگر مشکل حل نشد

5 لایک کرده

اگه مطمئن هستید که نزدیک مرز ها اینترنت آنتن میده من پایه ام .

5 لایک کرده