اینترنت بین الملل با رومینگ

تمامی سیم کارت های کشورهای همسایه نزدیک پایانه ها آنتن میدهند بارها رفتم استفاده کردم خصوصا ترکیه، اما الان سیم کارت فعال ندارم به دوست آشناها سپردم بهم برسانند ببرم جایی تست کنم ک بشه دفتر یا مغازه اجاره کرد و داخلش مستقر شد، حتی دارم رفت و امد ها و اقامت های کوتاه مدت رو داخل خاک اونها و هزینه های اونو هم بررسی میکنم

5 لایک کرده

فکر خوبه
البته اگه فکر میکنیم تا 3ماه آینده وصل نمیشه درنگ کردن معنی نداره! 3ماه ی عمرِ

ممنون میشم هر کاری کردید اینجا به ما هم اطلاع بدید

4 لایک کرده

قطعی اینترنت الان با دی ماه فرق داره نواحی مرزی هم قطعه

1 لایک کرده

همین الان سیم کارت خارجی لب مرز تو خاک ایران انتن و اینترنت داره

2 لایک کرده

کاش میشد هماهنگ کرد ولی نمیدونم مبلغش چطوریه

4 لایک کرده

سلام

اگر امکان اینترنت موقت دارید با بروکر Deltafx تماس با چت کنید و حساب باز کنید.

من الان با نت ملی روی متاتریدر ویندوز ۴ و متاتریدر۵ ویندوز و نسخه متاتریدر ۵ اندروید کار می‌کنم و معامله امروز روی کریپتو و یکساعت پیش طلا داشتم.

3 لایک کرده

میشه اسم شهرهایی که انتن دارن رو بگید لطفا؟ و چه خط هایی انتن دارن.سپاس

3 لایک کرده

فکر خوبیه، یک گروه خصوصی تو بله یا روبیکا ایجاد کنید و آیدی خودتون رو اینجا بزارید هرکس خواست بهتون پیام بده، من خودم نزدیک مرزم و میتونم کمک کنم برای پیدا کردن دفتر یا خونه فقط سیم کارت تا حالا نتونستم پیدا کنم.

5 لایک کرده

دارم بررسی میکنم مستند بشه محاسبه کرد و اطلاع رسانی کرد

3 لایک کرده

من ساکن ارومیه هستم و استان ما با 4 تا کشور هم مرز هست - سیم کارت خارجی خیلی گرونه مثلا ترکیه بالای 1000 لیره برای خارجی ها هم بالای 2000 لیر - خب نمیشه تر هر تا مرز خروج بزنم برم سیم کارت بخرم چک کنم - 10 20 تومن هزینه میشه دارم تو شهر های مرزی آشنا پیدا میکنم ببینم کسی سیم کارت داره برای تست یک روزه بررسی کنم - هر مرزی اوکی بود میرم سراغ اجاره محل و بقیه داستان ها

5 لایک کرده

از مرز عراق مطمئن باش که کار نمیکنه حالا امیدوارم بقیه مرزها جواب بده

3 لایک کرده

اولویتم مرز سرو هست که با اورمیه یک ساعت فاصله داره بعد اون میرم بقیه رو چک کنم

3 لایک کرده

اره احتمالا سرو کار راه انداز باشه.

3 لایک کرده

اینکه موقعیت اینو داری و دنبالشی و اپدیت میدی اینجا

یک دنیا ارزش داره

سپاسگزارم ازت

4 لایک کرده

امروز تونستم به واتساپ وصل بشم و ارتباط بگیرم با یه کسی که ساکن ترکیه است و قبلا سابقه همکاری تو زمینه های دیگه ای باهم داشتیم - شرایط رو بهش گفتم و ازش خواستم ک یه شراکتی راه بیاندازیم به نام اونا از پراپ های خارجی پراپ بخریم و کار کنیم - اولویت با استقرار در نزدیکای مرز هست اگر نشد مهاجرت تیمی

آخرین آپدیت ترکیه بدون ویزای کار حداکثر 180 روز اقامت در هر سال میلادی هست که در دو بازه 90 روزه ولی بین این دو بازه باید 90 روز هم بیرون باشی - که هفته بعد بتونم برم از نزدیک باهاشون طی کنم ببینم ویزای کار هزینه اش چقدره و بدون محدودیت چجوری میشه بیشتر موند و هم با کامینیوتی های اونجا در زمینه پراپ آشنا بشم - ک البته این برنامه برای3 4 ماه پیش رو هست تا مشکلات خودمون حل بشه - اگر حل نشد یعنی دیگه باید فکر اساسی کرد

5 لایک کرده

دوست عزیز شما مرز نشین هستید؟ یا اطلاعاتی در مورد مهاجرت دارید؟

3 لایک کرده

مهاجرت نه ولی با نت ملی میشه وصل باشیم

به ی پراپ فرمی

2 لایک کرده

سلام من هستم اگه اوکی خبر بدید

2 لایک کرده

من سیم‌کارت ترک دوستم دارد و یک سال که ایران هست خاموش است. نمی دانم لب مرز فعال می شود و اقامت تمام شده آیا مسدود شده است یا نه؟کسی اطلاع دارد

3 لایک کرده