برا من نصب نشد متا تریدر .کامپیوترم بازش نکرد ![]()
دوستان من با حساب مسابقه دارم از صبح تست میکنم سرور رو اول یکم تاخیر داشت در اجرا بعدش کامل درست شد انشاالله یکی یکی شرکت ها اینجور زیر ساخت رو اجرا بکنند عالیه الان سرور🔥
من با نت مخابرات فیبر نوری نمیتونم وصل شم.
من امروز توسنتم بلاخره اولین معامله رو سرور پراپکو ران کنم
زمانی که خواستم تی پی رو درک کنم مناسفانه هنگ میکرد
بعد میخواستم میزانی از سود رو حارج کنم
بازم هنگ کرد
باز این مسابقه خوبش این بود میتونیم یه مدت با این سرور ترید کنیم
تا ببینیم استیبل هست یا خی
کاملا با حرفاتون موافقم
فقط یه سوال با یک درصد سود چطور رتبتون ۵۶ شده؟
روز اول بود هنوز خیلی ها ترجیح دادن معامله ای نگیرند برای همین با سود های خیلی کم هم رتبه های بالا میشد گرفت الان کم کم دیگه همه دارن کار میکنن رتبه ها همش درحال تغییره
برا منم پراپکو سرورش وصل شد ولی یه دقیقه بعد معامله رو باز میکنه و یه دقیقه بعد معامله رو میبنده. واقعا برا منی که اسکلپرم سخته اینطوری معامله گرفتن.
برای منی که تایم یک دقیقه کار میکنم واقعا مهمه در لحظه باز بشه برای همین امروز خیلی از معاملات یا دیر بسته شدن یا دیر باز شدن واسه همین فقط درجا زدم امروز😂
با این سرور متا واقعا خجالت داره اسم پراپ رو خودتون گذاشتین.تو آب گل آلود خوب بلدین ماهی بگیرین.درسته وضعیت داغونه ولی تریدر ایرانی به این خفت تن نمیده بیاد تو پراپی که متاش قعطو وصل میشه کار کنه هرچند وضعیت شما قبل جنگ بررسی شده در ایران بروکر نتونستین سطح۳ اعتمادو از کاربرا بگیرین:expressionless_face:![]()
واقعا با این وضعیت ترید نزنیم سنگین تریم، یه پراپ درست حسابی هم نداریم تو این شرایط یه سرور درست ارائه بده، با حداقلی ترین شرایط برای تریدر…
قدرت عنه متاتریدرش اصلا وصل نمیشه نکشی مون قدر قدرت
نفر اول هم اسمش یوسفه نفر دوم هم اسمش یوسفه .
دارن تقلب میکنن.
من ادامه نمیدم
*فکت : آدم بهتره تو اوج خداحافظی کنه ![]()
عالیه !تورو خدا دروغ نگووووو