در اولین فرصت که تونستید
سرمایه گذار برتر هم فکر کنم دفترش تو اماراته ! درسته ؟
این نظر کاملا درست هست و اولین مسئله مهم برای هر تریدری حفظ سرمایه هست و سپس افزایش سرمایه بنابراین ضروری هست که جانب احتیاط رعایت شود.
اما متاسفانه بدلیل تحریم ها اصولا بروکرهای خوب که با ایرانی ها کار میکن در دبی فعالیت دارن چرا که مالیات ترید در دبی فقط 3 درصد هست - البته قبلا صفر بوده - این عدد در ترکیه بالاتره و در کانادا گاهی تا 45 درصد بسته به میزان سود بالا میرود اما به هر حال شرکت های اروپایی و امریکایی پذیرای ایرانی ها نیستن حتی بروکر هایی مثل DOO هم به تازکی اعلام کردن که چون می خواهند استاندارد اروپا را دریافت کنن کم کم نمیتونانند با ایرانی ها کار کنند. در این شرایط سخت متاسفانه چاره ای جز ارتباط با بروکر های دبی نیست و ضمنا شخصا فکر نمیکنم که برای پول های خرد مشکلی بوجود بیاید یا اینکه دولت امارات قانونی برای عدم استفاده ایرانی ها ارائه کند. ظاهرا چاره ای جز صبر وجود ندارد در ابتدا نت ها بازشود و سپس بررسی شود موضع امارات چگونه است
دیگه کدوم بروکرا تو اماراتن؟
گزارشی از مسدودی اکانت بروکر gtcfx دارین دوست عزیز ؟این بروکر جز بهترین بروکر های دنیاست و چندین جای معتبر هم رگوله شده بنده چند ساله با این بروکر کار میکنم. احتمال این حرف شما نزدیک صفره با توجه به سابقه و ریگولاتوری که این بروکر داره
سلام من هم با جی تی سی کار میکنم و خیلی راضی بودم طبق صحبتی که با پشتیبانیش داشتم قبل جنگ و اتفاقات 18 و 19 دی که نت قطع شد و وصل شد این موضوع رو مطرح کردم و گفتن که تحت هیچ شرایطی با حساب ایرانی ها هیچ کاری ندارن و در قوانین بروکر های فارکس اگر با شخص ایرانی تمایل به کار نداشته باشن در یک مدت زمان مشخص اعلام میکنن سرمایتون رو خارج کنید حتی یک تحلیل گر اماراتی هم این موضوع رو رد کرد و در سطح کلان در پروژه های مشارکتی دولتی بین دو کشور این موضوع قوت داره حالا مگر اینکه به قول این دوستمون سیاست جدیدی شکل بگیره که به نظر من فقط باید نظاره گر بود و به محض وصل شدن اینترنت بررسی انجام داد
مرد حسابی
کلی ایرانی رفتن دو نیم میلیون درهم بردن تو امارات ، خونه خریدن یا سرمایه گزاری کردن که ویزای گلد{طلایی}10 ساله بگیرن - و امارات هم بهشون داده
سر قضایای این جنگ ، تمام ویزاها و اقامت ها رو یکطرفه برخلاف قانون خود امارات ، لغو کردن
تو یکی از خبرها نوشته بود ، 500 میلیارد دلار سرمایه ایرانی ها رو امارات یک جا بالا کشید {همه اونهایی که ملک خریده بود-شرکت و دفتر و کار و بار و کلی کارمند داشتن و…} این عدد خیلی عدد بزرگیه {برای اینکه بدونید چقدر این عدد بزرگه ، بودجه نظامی یک سال ایران 10 میلیارد دلارهه}
بعد تو میگی چند صد یا چند هزاردلار تو رو چون پشتیبانی گفته ، کاری باهاش ندارن
تا وقت هست سریع یه وی پی ان بخر و با پشتیبانی ش ارتباط بگیر - پولت رو بکش بیرون
حداقل ببر تو یه بروکر دیگه - الان که ترید نمی کنی دسترسی به بازار هم نداری پولت پیش خودت باشه خاطرت جمع ترنیست؟
دلت خنک نشد جدا به زمان هایی فکر کن که ما تو ایران دهنمون سرویس میشد و اونها کلیپ میزاشتن ما دبی زندگی میکنم از قدیم این عرب های پایین ایران به خون ایرانی ها تشنه بودن و ایرانی ها هم همینطور بنظر من بجای یهودی ها باید اعراب عربستان و امارات و قطر و هر کشوری که با ایرانی ها بد هستند را بجای یهودی ها باید ریخت تو دریا تا دنیا از شرشون راحت بشه حتی بعد این همه سال با دست غذا میخورن و یه شلوار ندارن که بپوشن
دوستان یک نکته ای که هست، اگر سرمایه گذار برتر در دبی هست پس چرا با وی– پی– ان کار نمیکنه. آیا کسی تونسته تو این مدت با وی– پی– ان به حسابش متصل بشه یا اینم بخشی از کلاهبرداریشونه؟
من فردا میخوام از طریق اینترنت آزاد (سفید) اطاق بازرگانی هم چک کنم. اگر این شرکت خارج از ایرانه و ضمنا الان هم با نت ملی کار نمیکنه پس سرورش کجاست!!!
خود پراپ close only کزذه تریدر های ایرانیرو ، نمیتونید ترید کنید