با سلام آیا تریدری هست به بروکر موند افیکس وصل باشه بعد قطع نت هیچ دسترسی ندارم کلن همه چی بهم خورده کلن همه تمرینات به صورت آفلاین شده و نمیدونم این ۵سال تلاش حداقل تو فارکس کردیم آخرش چی میشه به باد میره یعنی باید دنبال یه شغل دیگه باشیم سر سرمایه تو بروکر چی اومده در کل همه چی بهم ریخته
سلام، یه دامنه برای اتصال با نت داخلی دارن، توی بله سرچ کنید فنفیکس رو ، کانالشون میاد
اما من بعد از چندین روز تلاش، نتونستم وارد حساب معاملاتیم بشم چون رمزش یادم نیست، وارد سایت موند افایکس هم نمیتونم بشم چون اصرار داره رمز ورودم رو تغییر بدم و رمز رو کجا میفرستن؟ به ایمیل🤦خلاصه که دو هفته است سر کارم ، به محض اینکه بتونم به حسابم دسترسی داشته باشم پولم رو از این بروکر خارج میکنم، اشتباه بزرگی بود بخاطر آقای آهنگری وارد این بروکر شدم و البته بخاطر اینکه پولم رو بین چند تا بروکر تقسیم کرده باشم که با مسائلی که پیش میاد کل سرمایه ام به خطر نیفته
همراهان گرامی فنفیکس
به اطلاع میرساند، وبسایت فنفیکس با دامنه:
بدون محدودیت، با اینترنت ملی فعال است.
برای ورود به این وبسایت نیازی به استفاده از فیلترشکن نخواهید داشت.
شایان ذکر است، در صورتی که برای دریافت کد ورود دو مرحلهای با مشکل مواجه شدید، با پشتیبانی آنلاین سایت ارتباط بگیرید تا کد ورود را دریافت کنید.
ساعات پاسخگویی پشتیبانی آنلاین: ۱۰ صبح تا ۶ عصر
همچنین قابلیت ورود به حساب معاملاتی و انجام معاملات با اینترنت ملی در آدرس زیر فراهم است:
توجه: این آدرسها فقط با اینترنت ملی ایران قابل دسترسی هستند. بدون فیلترشکن باز کنید.