بهترین اموزش برای اسکلپ

دوستان اگر اموزش یا استاد خوبی میشناسید که بشه اسکلپ و فست اسکلپ رو ازشون آموخت ممنون میشم در اختیارمون بگذارید

اینترنت پره فقط کافیه تو نمودار تمرین کنی و بک تست بگیری

درود عزیز , بنده چند ساله تریدرم و الان یک سالی میشه که به صورت حرفه ای و سیستماتیک اسکلپ میکنم , در گام اول باید بدونی اسکلپ فشار روانی بالایی داره و باید سقف تحمل استرس بالایی داشته باشی و به مدت طولانی هم قابل اجرا نیست , برای اساتید و سبک ها بنده از پرایس اکشن استاد البروکس استفاده میکنم که با سبک عرضه و تقاضا آلفنسو ترکیبش کردم

درود وین ریت 69.5%درصد از نظر شما برای اسکلپ در کریپتو و تایم سی دقیقه به پنج دقیقه خوبه یا بده

به نظرم شما اگر بکتست و فوروارد تستت جفتشون روی این وین ریت هست روی ۲۰۰ معامله . این خیلی عالیه . شما از ۹۰ درصد تریدرا جلو تری . چون وین ریت ۸۰ و ۹۰ این چیزا بخاطر اشتباهات انسانی داخلش دخیل میشه تهش همون ۷۰ هست . البته نظر من هستش

سلطان. وین ریت من 47.8 هست. و سود ده هستم. شما با این وین ریت که می فرمایی می تونی مادر بازار رو با مدیریت جدید عقد کنی. به شرطی که واقعا تی پی رو کامل بگیری . سیستمت رو کامل اجرا کنی. سیکیم خیاری نری تو دل چارت یعنی.

احتمالا ترکی منم ترکم.

حالا در مورد اینکه میگی بله این وین ریتش هست در بک تست ها و اگر یک مقدار هم دقت بشه به 74%هم میرسه چون سبک کاملا وابسته به تریدره و همان طور که سریع میشه سود کرد سریع هم میشه ضرر کرد.

ریسک به ریوارد یک به یک هست اینم مد نظر باشه هر چند تا یک به یک ونیم هم می‌تونه بره ولی وین ریت تا حدودی 53%میریزه.

حالا نظرت چیه

از هر 46 تا پوزیشن 32 تا تارگت یک به یک را میزنم و 14 تا هم استاپ میزنه فقط روی اتریوم.

اسکلپ کارا معمولا وین ریت بالایی با ریوارد های پایین میگیرن

اسکلپ کارا با آقای پورصمدی میزنن معمولا

دوره مورن معین اسکلپر هم خوبه