ایران بروکر یعنی همین سایت در تحلیل لحظه ای انس جهانی فروش قوی رو نشون داده ولی از یکی دو ساعت پیش خرید قوی را شاهدیم! چرا؟
سلام @user_43467 (الین) عزیز،
نکتهای که به آن اشاره کردید کاملاً درست است. ابزار تحلیل تکنیکال لحظهای، یک داشبورد زنده است که بر اساس نوسانات لحظهای قیمت بهروزرسانی میشود.
دلیل این تغییر وضعیت سریع معمولاً دو مورد زیر است:
۱. تغییر در تایمفریم: این ابزار در تایمفریمهای مختلف (۱ دقیقه تا ۱ ماهه) نتایج متفاوتی دارد. احتمالاً در بررسی اول، روی یک تایمفریم بالاتر (مثل ۴ ساعته) بودید و در بررسی دوم، نوسانات تایمفریمهای پایینتر (مثل ۵ یا ۱۵ دقیقه) باعث تغییر میانگین اعداد شده است.
۲. نوسانات شدید قیمت (Volatility): در بازار پرنوسانی مثل انس جهانی، جابهجایی چند پیپ قیمت میتواند به سرعت باعث تقاطع (Cross) در میانگینهای متحرک یا خروج RSI از مناطق اشباع شود. وقتی چند اندیکاتور همزمان تغییر وضعیت میدهند، سیستم مجموع آنها را از “خرید قوی” به “فروش قوی” (یا برعکس) تغییر میدهد.
نکته: همیشه دقت کنید که در بالای ابزار، کدام تایمفریم انتخاب شده است. برای معاملات بلندمدت، تغییرات تایمفریمهای زیر ۱ ساعت نباید ملاک اصلی شما باشد.
موفق باشید!
سلام
تایم فریم من ۱۵ دقیقه است و روی بروکر خودم و چارت سایت شما، رو ۱۵ دقیقه گذاشتم. امروز تغییر ندادم معمولا هیچ وقتم تغییرش نمی دم.
تحلیل خودم هم پوزیشن سل بود ولی به شکل عجیبی پرواز کرد! مثل زمانی که یه خبر میاد و جهت بازار عوض می کنه.