رفتار چه ارزی دیجیتالی شبیه رفتار طلاست؟

دوستانی که روی طلا معامله میکردید چه ارز دیجیتالی باطلا تشابه رفتاری داره که در صرافی های موجود هم لیست شده باشه؟؟؟

بابت همکاریتون ممنونم.

خود بیتکوین رفتارش شبیه‌ترینه به طلا.

ممنونم از پاسختون تایم پایینش رو نگاه کردم برای نقطه ورود همش گپ هستش.ااگر طلاعاتی راجع به بازار ارزها دارید ممنون میشم دلیلش رو بفرمایید.

تو بیتکوین گپ که تو تایم کمتر از پنج‌دقیقه خیلی طبیعیه چون عمق مارکت یا همون حجم معاملات روزانه خیلی کمتره نسبت به طلا و جفت‌ارزها و شاخص‌های اصلی فارکس، دلیل شباهتش بیشتر به خاطر این میگم چون اولا تو تمام سشن‌ها مثل طلا حرکت میکنه و تک سشن نیست معمولا مثل شاخص‌ها و حرکات خوبی داره حتی تو آسیا یا بعد از پایان نیویورک، دوما مثل طلا بعضی وقتا روندهای خیلی خوب و تمیزی میگیره و بعضی وقتا هم تو رنج‌های خیلی کثیف و بلندمدتی میفته، این ها دلایل تکنیکالی هستن و دلایل فاندامنتالی و ماهیتی هم داره، مثلا ماهیت هردو نوعی هج دربرابر ارزهای فیات اصلی و یا تورم هست، هم هج حفظ ارزش قدرت دارایی هم هج تحت کنترل دولت‌های مرکزی نبودن و ..، هردو به اتفاقات سیاسی و ژئوپلیتیکی و سیاست‌های اقتصادی جهانی وابستگی زیادی دارن و واکنش میدن و …، خلاصه اینکه دلایل زیادی داره.

این جواب تخصص شمارو میرسونه.مجددا تشکر میکنم بابت وقتی که صرف کردید.بااین اوصاف بنظرم نتونم با استراتژی موجودم برای طلا روش کار کنم.چون نقطه ی ورود من شدیدا به تشکیل fvg در تایم پنج و یک دقیقه داره.و یا شاید هم لازم باشه تغییراتی درش بدم.ازتون ممنونم.

1 لایک کرده

تایم فریم استراتژی رو میشه برد بالاتر مثلاً پانزده دقیقه و پنج دقیقه به جای پنج دقیقه و یک دقیقه، یا یک کاری هم میشه کرد که کلوز هر کندل رو به اوپن کندل بعدش به طور فرضی وصل کنی، تو ذهنت، و fvgها رو از شدوها بگیری، اینکار همون ماهیت fvgها رو نشون میده و فرقی نداره، یخورده سخت میشه ولی با تمرین میشه حلش کرد، البته تریدینگ ویو یک اندیکاتور برای اینکار داشت خودم بعضی وقتا استفاده میکردم نمیدونم فراز هم داره یا نه.

خیلی کمک کردید.ممنونم

خواهش، الان نگاه کردم دیدم فراز چارت هم این اندیکاتور رو داره، اسمش no gaps candles هست، گپ خالی چارت قیمت رو خودش با کندل پر می‌کنه، اندیکاتور خوبیه تو تایم فریم‌های پایین که گپ خالی بین کندل‌ها زیاده میتونی ازش استفاده کنی.

1 لایک کرده