ضرورت ایجاد پایگاه انتقال برنامه ها و ابزار کار اساسی

اگر موافق هستین برنامه های لازم برای کار رو اینجا اپلود کنید :slight_smile:
برای اشتراک‌گذاری اپلیکیشن اندرویدی (فایل APK) با دوستتان، چندین روش ساده و کاربردی وجود دارد. بسته به حجم فایل و راحتی کار، می‌توانید یکی از روش‌های زیر را انتخاب کنید:

۱. استفاده از پیام‌رسان‌ها (سریع‌ترین روش)

اگر حجم فایل اپلیکیشن زیاد نیست (معمولاً زیر ۲ گیگابایت)، ساده‌ترین راه استفاده از خود اپلیکیشن‌های پیام‌رسان است:

• تلگرام (Telegram): یکی از بهترین گزینه‌هاست. شما می‌توانید فایل APK را مستقیماً در چت برای دوستتان بفرستید. تلگرام اجازه ارسال فایل‌های با حجم بالا را می‌دهد.
  • واتس‌اپ (WhatsApp): می‌توانید فایل را به عنوان یک “Document” ارسال کنید.

۲. استفاده از سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری (Cloud Storage)

اگر می‌خواهید فایل را در جایی آپلود کنید که همیشه در دسترس باشد یا حجم آن بسیار زیاد است:

• گوگل درایو (Google Drive): فایل را در گوگل درایو آپلود کنید، سپس روی آن راست‌کلیک کرده (یا از منوی سه نقطه انتخاب کنید) و گزینه Share یا Get link را بزنید. دقت کنید که دسترسی را روی حالت “Anyone with the link” (هر کسی که لینک را دارد) قرار دهید تا دوستتان بتواند دانلود کند.
  • دیجی‌کالای ابر یا آپارات (برای فایل‌های بسیار حجیم): سرویس‌های مشابه گوگل درایو مثل Dropbox یا Mega هم گزینه‌های بسیار خوبی هستند.

۳. استفاده از سایت‌های اشتراک فایل موقت (بدون نیاز به ثبت‌نام)

اگر نمی‌خواهید از حساب شخصی خود استفاده کنید و فقط می‌خواهید سریع فایل را بفرستید:

• سایت‌هایی مثل WeTransfer یا MediaFire بسیار عالی هستند. شما فایل را آپلود می‌کنید و سایت به شما یک لینک می‌دهد که آن را برای دوستتان می‌فرستید. (در WeTransfer لینک معمولاً پس از چند روز منقضی می‌شود).

۴. انتقال مستقیم (بدون اینترنت)

اگر دوستتان در نزدیکی شماست:

• Nearby Share (یا Quick Share): این قابلیت در خود اندروید وجود دارد. کافی است فایل را انتخاب کنید و گزینه Share و سپس Quick Share را بزنید تا از طریق بلوتوث و وای‌فای مستقیم به تبلت او منتقل شود.

نکته بسیار مهم برای دوستتان:
از آنجایی که این اپلیکیشن از خارج از گوگل‌پلی نصب می‌شود، وقتی دوستتان می‌خواهد فایل را باز کند، اندروید احتمالاً با پیام امنیتی مواجه می‌شود. او باید در تنظیمات تبلت، گزینه “Allow from this source” یا “Install unknown apps” را برای برنامه‌ای که از طریق آن فایل را دریافت کرده (مثلاً تلگرام یا کروم) فعال کند تا بتواند اپلیکیشن را نصب کند.

پس از تصمیمگیری و ایجار محل خودم تمامی برنامه هایی که اسنفاده میکنم رو اپلود میکنم