مسابقه رایگان ترید پراپکو با نت ملی

عرض ادب دوستان ..

متاشون خیلی خیلی باگ داره برا شما هم به همین شکله .. متاسفانه پشیبانی هم انگار خوابن

پوزیشن گرفتم استاپ و رد کرد و نبست مجبور شدم با هر بدبختی با چند صد دلار بیشتر دستی ببند

!!!

1 لایک کرده

این پراپ نمیشه کار کرد من اومدم بیرون زیر ساخت مناسبی نداره

2 لایک کرده

مثل اینکه متوجه نشدی حساب ده هزار دلاری است دوما سود من 70 درصد بوده 30 درصد مال شرکت و اینکه گفتی فتوشاپه مدرک و دلیل ارایه بده؟ اگه نداری پس شما متهم به دروغگوی هستی بهتر است صادق باشید

کلا پنج دقیقه هم من نتونستم ترید کنم تو این مسابقه زیر ساخت مناسبی نداره فایده نداره

2 لایک کرده

ظاهرا همینه که میفرمایید امیر جان…

خیلی باگ داره !!!

1 لایک کرده

https://forum.iranbroker.net/t/topic/8004/79?u=user_43623

کلا هدفشون از چالش بیشتر این بود بتونن سیستمشون رو تحت فشار بزارن

فکر کنم یه جوری 200 نفر اول رو پر میکنند و به همه کد تخفیف میدند

3 لایک کرده

خداوکیلی من دیگه اعصابم نمیکشه
سرعت سرور افتضاح
۴ تا همسایه اون طرف خونش خراب شده رو سرش داره باز سازی میکنه …صداااا

ای کاش میشد صدا بفرستم ، اقای محترم سازنده تو که میدونی پنجره ۲ جدارت نیم جدار هم ارزش نداره خب ۱۰ جداره بساز کار ۲ جداره رو بکنه .

اقا ما هیچیمون شبیه هیچ جای دنیا نیست حضرت عباسی !

خدا روشکر زنده ایم البته چه فایده …

سرعت سرور مسابقه ی بزرگ از سرعت سرور مسابقه ی محله هم کمتره !

4 لایک کرده

چهشکست بخوریم چه بمیریم پیروز ماییم ، من موندم زنده ها تکلیفشون چی میشه این وسط

ای کاش پراپکو بجای تلفیق جغد و lady liberty گاو و برج آزادی رو کار میکرد برای سمبل مسابقه

1 لایک کرده

فعلا ترید نکن تا اوضاع آروم شه. الان شاید جنگ شروع بشه دوباره وسط ترید همین نت داخلی هم بپره.

‌گفتیم بریم خونه خاله دلمون وا شه … پیشی جان نت داخلی نداریم
چرا همه چی رو داخلی خارجی میکنیم ما

اینترانت

توی عکسی که گذاشتی دقت کن به جای هدف سود هفتصد دلاری خورده صد هزار دلار هدف سود.هدف سود با دراودان کل باید برابر باشه مهندس سوتی بزرگی دادی

اره همون چسترانت :laughing:

از ترید خارج شدم اومدم ریپورت بگیرم میبینم ریپورت داره برا خودش میره بالا ۱۱۵ هزارو رد کرده ! خیلی خ بیم ما . میگن شانس اسم محل دیدار آمادگی و فرصته اما اینجا باید بهش سرعت اینترنت رو هم اضافه کرد .

آخر این روند یه بدبختی با یه سبد تروما نفر اول میشه و ۲۵ هزار تا میگیره ، پول نه ها حساب رسل به شرط ۱ بار برداشت بعد هم دادار دودور پراپکو بشتابید .

مسابقه های ترید تا من دیدم همه پول میدن انتها ، محصول خودتو که نمیتونی کادو کنی دوباره اخه

دو ساعت پیش اومدم معامله باز کنم

معاله رو ثبت کردم

کلا قطع شد

بدون tp.sl الان برای خودش رها است😂

1 لایک کرده

سایت پراپچی و کدام بروکر کد تخفیفشو گذاشتن، برای اولین خرید 40 درصد خرید بعدی کمتر، اینجا بذارم ممکنه برخی بگن تبلیغه سرچ کنی احتمالا پیدا میکنی

نتیجه ی خیلی خوبی داشتی شما ، آفرین :clap:

برا من با تاخیر ۳۰ تا ۴۰ ثانیه باز میکنه اوردر رو

1 لایک کرده

از ابراز محبتت ممنونم الیاس عزیز

مککرین نقش با من بود و کروکوبات سیگنال میداد . تو کانال تل‌رامی ایران بیتکوین سرچ کنی crocobot اولین نسخش قابل دانلوده

آدرس کانال تلگرامی هست

Iranbitcoinofficial

۳ سال پیش کانال فروخته شده الان مدیر جدید داره اما کروکوباتو اموزش ها قابل دسترسه ، کمکی از دستم بر میومد دستور بده لطفا،

با الهام از شکار کردن کروکودیل ها ساخته شده ، استاپ زیر کندل ورود و شانس موفقیت بسیار بالا

1 لایک کرده

ممنونم از لطفت ، داستان ما وضعیت داغونه اینترنته که دسترسی ها محدود شده ، چشم حتما ، مرسی ازت

1 لایک کرده