مسابقه رایگان ترید پراپکو با نت ملی

این دوستمون دقیق گفتن ، اردر ۲۰ ثانیه بعد از ارسال داره اجرا میشه!

1 لایک کرده

فرق بین اکانت و هدف سود رو نمیدونی مثل اینکه تازه کاری این هدف سود خودش زده وقتی مرحله چالش تموم میشه و حساب ریل بهتون میدن هدف سود رو صد هزار دلار نشون میده و اصل تعداد روز های معاملاتی و تقویمی است وقتی روز های معاملاتی و تقویمی تکمیل بشه میتونی برداشت سود بدی امیدوارم متوجه شده باشی لطفا ازچیزی که نمیفهمی سوال کن تا یاد بگیری

من که فعلا موفق نشدم متا تریدر رو باز کنم دو روزه درم تلاش میکنم نمیدونم چرا خطا میده

ناشکری درست نیسک ، بازم دستشون درد نکنه تو این اوضاع خیبی حرف داره وصل شدن و ترید کردن چه برسه به کانتست

من با نت فیبر نوری مخابرات نمیتونم به سرور شون متصل شم.

دوستان مال من اصلا وصل نمیشه. کسی این مشکلو داشته راه حل بده؟

تریدینگ ویو رو میتونی باز کنی؟ کندل ها رو میاره؟

علیرضا جان با چه حجمی وارد میشی؟که به این سود رسیدی ؟ و چند پیپ میگیری؟

امیر خان عرض ادب

جسادتا اگر من میخواستم همین سوال رو از حضرت عالی بپرسم بشکل زیر مطرح میکردم :

سود بالا در مدت زمان محدود نشون میده شما با حجم زیاد ترید کردی ، آیا استاپ داشته تریدها یا صرفا روز خوبی بوده در ترید ؟

پاسخ :

ترید بدون استاپ تلخ ترین جوک دنیاست ،
گوینده ی این جوک مطمعنا هیچ نظامی برای مقدار حجم یا لات سایز ترید هم نداره .

برای محاسبه ی لات سایز اول باید بدونیم چقدر بیشتر نمیتونیم ریسک کنیم ؟ قدرت ریسکمون چقدره ؟ اون مقدار پولی که تو زندگی ما باشه نباشه فقیر یا پولدلر نمیشیم چقدره ؟

حتما شنیدیم دیگه … این هزار تومن نه تو رو شاه میکنه نه منو گدا

این هزار تومن میشه ریسک مجاز ، نصف کار انجام شد .

حالا به فصله ی بازار تا حد ریسک نیاز داریم ، حد ریسک جاییه که ابزار تحلیل یا تحلیل به ما میده و معمولا معدلی مشخص از دوره ای مشخصه ، قیمت هم اونیه که در لحظه رو چارت نوشته بهش میگت قیمت بازار .

امیر جان حالا پاسخ شما : وقتی دوره ای که من روش ترید میکنم یعنی همون تایم فریمم بسیار پایبن باشه مثلا ۱۵ ثانیه یا حتی ۱ ثانیه عدد استاپ یا معدل اون در مقایسه با تایم فریم های دقیقه ای فاصله ی بسیار کمتری تا قیمت مارکت داره دیگه درسته ؟

قیمت مارکت ۴ هزار
معدل حرکت صعودی ۵دقیقه ای ۳۹۵۰
معدل حرکت مشابه ۵ ثانیه ای ۳۹۹۵

برای پیدا کردن حجم مناسب باید اون هزار تومن رو در معدلوتقسیم کنیم .

اولی میشه ۲۰ و دومی میشه ۲۰۰

حالا لطفا خودت جواب سوال رو بگو .
من چیکار میکنم در تایم کم سود زیاد میگیرم ؟

لهجه ی شیرازی پیدا کردم آخراش

عجب افتضاحی شده وضعیت این مسابقه. سرور داغون با سرعت حلزون، اوردر ست میکنی تا چند دقیقه معلوم نیست اجر شده در همون قیمت یا زده به خاکی… در یک کلام ناامیدکننده.

در پاسخ به بخش دوم سوال

به ۲ شکل عمل میکنم، استفا ده از رنج میانگین و استفاده از نواحی زمانی فیبوناچی و گه گاه فیب ریتریسمنت
زمان باز و بسته شدن مارکت هاهم هست

یه روش دیگه هم هست دارم کار میکنم زمان فیریز میشه منم عین غاز دارم نگاه میکنم بدبخت شدنم رو ولی چون گرمم حالیم نمیشه و بعد میفهمم نت قطع شده ،

یجور دیگه از بستن امیر جان قطعی برقه اون رو هر چقدرم غاز باشم ولی میفهمم.

قدیما من با قطعی برق پوزیشن میبستم که مهمان های چینی بتونن اینجا تا دسته ماین کنن . مهمان نوازیم دیگه ، ولی حواسمون نبود بلاکچین اختراع امریکاست تو رکود بورس سال ۲۰۰۸ بیتکوین بدنیا اومد … همه والت ها شاه کلیدش دست عمو سامه ، هی ماین کردیم ماین کردیم لو لو برد …

این وسط کیا پولدار شدن اقای. ع . ب رفیق نارفیق خودم که راننده آژانس بود بعد موبایل میفروخت بعد شد کانترکتور ایران سل و الانم با بچه های بالا مثلث عشق چینی میسازه پول پیدا میکنه .

یه عده دیگه هم بابا هاشون کارخونه داشت و برق امام ، اینا شدن بابا تتر و صرافی زدن . پول که ۷ رقمی شد پراپ زدن …

منم این وسط خدا روشکر میکنم که انقدر دستم رو موس بود و ترید کردم که کتفم الان بالا نمیاد ، دستم تو شبکه انرژی ملت نبود هرچی در میارم رو خرج سرطان زنم کنم .

در تمام این دزدیا به حکم قانون طبیعت بالاخره بسته میشه ، هر سیکلی یه جا شروع میشه یجا تموم

من که کلا بی خیالش شدم ول کردم پوزیشنو اصلا خوشم نیومد.

سوپر پاور ما فراموشکاریه

۴ روز دیگه هیچکس یادش نمیاد این که سرعت مسابقه محلش اینه با اکانت های ریل چه خواهد کرد
فقط هایپ خبری مسابقه ی بزرگ میمونه و یه مارکت در بسته برای ادم های دهن بسته

2 لایک کرده

بدترین چیز برای من نداشتن اجازه استفاده از اکسپرت مدیریت سرمایه هست. من چون یک دقیقه ورود می کنم تا میای حساب کنی کلا معامله از دست رفته .

الان با تاخیر باز نمیکنه اما حد سود رو با تاخیر اجرا میکنه که سود ثبت نشه :melting_face: تف به این زندگی

یه وقت کنار دریا و اینجور چیزا نری ماهیا گناه دارن :joy:

1 لایک کرده

کاش همونم وصل نمیشدی مگه نع :joy:

این عالی بود :joy:

1 لایک کرده

صبح سروراش خوبه درست کار میکنه ولی تایم نیویورک کلا خرابه بالای ۳۰ ثانیه زمان میبره وارد یا خارج از‌معامله بشم