مسابقه رایگان ترید پراپکو با نت ملی

من ۳۰ مین گذاشتم موند وصل شد

تقریبا خیلی کند هست و رقابت هم هنوز خیلی شدید نشده، به نظرم خودتون رو برسونید که دویست نفر اول اکانت چالش بهشون تعلق میگیره

1 لایک کرده

من نرسیدم ثبتنام کنم :broken_heart: گفتن مهلت ثبتنام تا 4اردیبهشت بود

من بعد از مکافاتی وصل شدم متا بعد یه ترید زدم فعال نشد یکی دیگه زدم بازم نشد یک ربع بعد فهمیدم 2 تا تریدو گرفته :))) خدایی گیری افتادیما

انقدر سرورشون شته
ادم میترسه روش معامله بزنه

خودشون اطلاعیه دادن به دلیل اینکه حجم وصل شدن ب سرور زیاده سرور ب فنا رفته

1 لایک کرده

مسابقه شروع نشده از پشتیبان پرسیدم گفت هنوز شروع نشده چطوری میگین شروع شده،

شروع شده
9 روز دیگه هم تموم میشه
درکل که اصلا به این پراپ خوشبین نیستم

پس پشتیبان چرا میگه شروع نشده هنوز و این تایم. هم برای تسته واقعا حرف درست چیه؟

ولش داداش
پشتیبان هوتوتو

1 لایک کرده

باگ داره برا من تو گوشیم مسابقه شروع شده و حسابم رو گرفتم و تا پایان مسابقه ۹ روز مونده اما از اون طرف وقتی تو ویندوز ورود میکنم هنوز شروع نشده و تا پایان مسابقه ۱۶ روز مونده

یه سوال بپرسید خب از پشتیبان الکی تلاش نکنین واسه مسابقه ای که شروع نشده…

سلام دوستان وقتتون بخیر

گفتیم بعد از دو ماه معامله نکردن یکی از دوستانمون گفت بیا پراپ کو یکم دستمون گرم بشه

جالبه مسابقه ساعت ۳ ظهر شروع شد اومدم یک معامله کم حجم بزنم که سرعت سرورش رو محک بزنم کلا با گرفتن معامله سرور قطع شد😂

بعد حالا جالب ترش اینجاست که رفتم رتبه بندی ها رو میبینم همون موقع دیدم نفر اول ۱۳ هزار دلار سود کرده :joy:

بعد با پشتیبانی صحبت کردم گفتم اقا کار نمیکنه گفتن تو کانال اعلام کردن دارند درست میکنند لطفا معامله نکنیم تا درست بشه گفتم این زمانی که میگذره ریست میشه مسابقه گفتند کاملا در حال برسی هستند

بعد هفت ساعت گفتن وصل شد

رفتم میگم خب حالا که وصل شده ریست میکنید گفتن خیر

گفتم من که بالانسم همون صد هزار دلاره

اما این عادلانه نیست

گفتن کسایی که ضرر کردن تیکت بدهند برسی میشه

کسایی که سود کردن هم سودشون دس نمیخورد

عجب:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

اینکه دیگه اسمش مسابقه نیست یک جور دورهمی هست

2 لایک کرده

سلام و درود
قصد بی احترامی و کم ارزش جلوه دادن این مسابقه و پراپ رو ندارم ولی به نظرم، این مسابقه بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت کلا و به نظر اوضاع به ثبات نرسیده به هر حال.
ولی خب قطعا بهتر میشه و در چت هایی که خوندم هم، بعضی ها نوشته بودن که شرایط نسبت به ظهر، بهتر شده.
به هر حال تقصیر شرکت ها نیست که اینطور اتفاق ها پیش میاد، ولی خب عجله کردنشون به نظرم کار اشتباهی بود و صرفا خواستن از بازار رقابت عقب نباشن.
انشاالله که شرایط بهتر میشه.
موفق و موید باشید :rose:

2 لایک کرده

سرورشون یه مدلیه بگیر نگیر زیاد داره دیشب هم باید ساعت ۱:۳۰ گلد باز میشد تا ۲:۳۰ باز نشده بود ، یه بار هم رو خرید کیلیک کردم هنگ مرد اما بستم باز کردم متا رو دیدم انجام داده معامله رو کلا مشکل داره

با شما هم عقیده ام ولی من یکی فقط بخاطر اینکه جایی باشه ترید از یادم نره دارم تمرین میکنم

1 لایک کرده

سلام مجدد
بهترین کار رو میکنید. منم واقعا یک ماهی که کلا نت قطع بود، تنها کارم همین پراپ رابین سود بود که رایگان بودش تازه. وگرنه منم از حساب ریل خودم دور بودم و کلا داشتم خیلی چیزارو فراموش میکردم.
تمرین نیازه حالا به هر نحوی یا هر جایی.

دوباره قطع شد :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 لایک کرده

متاسفانه ترید که باز میکنی روی نمودار نشونش نمیده بعدش هم می بندی هنوز تا یک دقیقه بازه بعد میبنده

3 لایک کرده

با سلام هدف من بیان واقعیت است و با کسی دشمنی ندارم این واقعیتی بود که بیان کردم شرکت پراپکو اسکمه اینو زمانی متوجه میشی که به سود برسی و موقع برداشت برات دام درست میکنند و کارهای که انجام ندادی بهت میگن چتو پاک کردن چون علیه خودشون بود حالا شما باش کار می کنید یا نه مسئولیتش بر عهده خودتون است نه بمن سودی میرسه و نه ضرر وظیفه من بیان حقایقی بود که در پراپکو تجربه داشتم موفق باشید