کاش از هوش مصنوعی استفاده نمیکردی تا ما بفهمیم واقعا سطح سوادت در چه حده
و دوم اینکه چه کسی از GDP حرف زد؟ وقتی از اقتصاد میگیم ناخوداگاه از سیاست و ژئوپولیتیک هم میگیم
سوم: چرا متن گپ جی پی تیت هم تناقض داره؟ هوش مصنوعیت گفته: طلا میریزه چون ایران دست برتر رو داره! داش کدوم تحلیلگر و اقتصاددانی این رو قبول داره!؟
و در اخر چطور میتونی اینو ثابت کنی: خطر جنگ فراگیری که اقتصاد دنیا رو فلج کنه، رفع شد!
اگه خواستی جواب بدی سعی کن از هوش مصنوعی استفاده نکنی چون ناخودآگاه فرض میکنیم بازار و بخصوص اقتصاد رو به اندازه کافی نمیشناسی
و درضمن رفیق! دقیقا داری برعکس فکر میکنی در مورد ریزش طلا
چی میگی دوست عزیز؟؟ ![]()
![]()
جریانت چیه؟
تو دنیای موازی هستی؟!
من ازین شفافتر نمیتونستم توضیح بدم واقعا و اگر گیراییت در حدی پایینه که با اینهمه توضیح متوجه نشدی دیگه من کاری ازم برنمیاد!
هوش مصنوعی چی بود جریانش؟!
منظورت از گپجیپیتی، چتجیپیتی هستش؟! ![]()
رفیق همونطور که گفتم راه و خط فکری ایت خوبه ولی نتیجه هایی که میگیری اصلا خوب نیست . اولا که من منکر این نشدم که مارکت تحت تاثیر نیست صرفا نسبت به اون ادعای شما مبنی بر اینکه با اخبار ایران میشه بازار رو پیش بینی کرد رو کاملا مضحک بود بیان کردم که به اون شکل تاثیرگذار نیست 1 . تاثیر زیر 30 درصد نه اینکه سی درصد نزولی
بلکه اگر تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن که شما اطلاع چندانی ازش نداری رو فاکتور بگیریم در تحلیل فاندامنتال تنش هایی مثل ناامنی تنگه هرمز یا عبور کشتی های تایلندی یا هندی بین 1 تا 30 درصد میتونه موثر باشه اخبار های مهم تری مثل نرخ بهره فدرال رزرو برای بیتکوین و اخبارهایی برپایه فروش سنگین نهنگ ها یا خرید طلا توسط بانک های جهانی از عوامل شاخص و مهم تر از تنش های ایرانه 2. نگفتم روی کریپتو تاثیری نداره در مقابل نظر شما که میگفتی معامله هارو براساس اخبار ها انجام بدید که همشون هم جهت دار هستش گفتم داری پیاز داغش رو خیلی زیاد میکنی و اینکه کریپتو 24 ساعته هستش با توجه به نیاز نقدینگی در بازار و خرید فروش راحت نقطه قوت این مارکت هست و این دقیقا اشتباه شماست که از تحلیل نسبتا درست نتیجه اشتباه میگیری برعکس دلیلی نداری بیتکوین هاشون رو بفروشن که ابشاری بریزه و جریان نقدینگی بیشتر از کریپتو بر بازاری مثل طلا و نقره موثره اینکه قیمت نفت و رکود تورمی بر طلا و بیتکوین تاثیر نزولی داره حرفی نیست ولی وقتی شما میگی با اخبار ایران تصمیم بگیر و خرید فروش رو انجام بده خیلی غیرمنطقی و دور از عقل هست.
حرفها صیح . بات! برای بیت نه . بلاکچین نشون میده قویترین ماینر ها اینجان . برای بیت فقط . تأثیر بسازی داره وضعیت ایران شوک برقی ! مگه یادت میره اخبار یا فاندامنتال! قطعی برق برای ماینر ها نبود مگر ؟! بگذریم تعداد زیادی ماینر رو بیت دارع که همین موضوع اخبار مرتبط با ایران تأثیر میذاره روش ![]()
![]()
درسته و من این موضوع رو لحاظ نکردم
ولی این موضوع باعث کاهش عرضه میشه و عامل اش اینترنت عه
درود
اول باید بگم که واقعا از تحلیل دوستان که خیلی حرفه ای و با دانش کامل از اقتصاد و اتفاقات در جریان جهان و اصطلاحات مختلف که من خیلی دانش ندارم لذت بردم
اما نظر خودم در باره کلیت چارتها و اتفاقات درون اونها
دید من به بازار دقیقا مثل آفرینش یک پروژه هست
پیش نیاز یک پروژه
1داشتن نقشه درست در چند مرحله(نقشه میتونه کامل انجام بشه یا اینکه بعد از پایان هر مرحله بخوان وارد نقشه دیگه ای بشن بازار ساز یا صاحب پروژه تشخیص میده)
2دانش جلو بردن پروژه
3به کار گیری ابزار درست و بهینه در اجرای پروژه
میباشد
واین موضوع چگونه در چارت نمود پیدا میکنه
تمام نقشه راه چارت چه صعود چه ریزش قبل از انجام شدن نقشه کشی میشه و چارت میتونه همرو به شما نمایش بده
اگر شما نقشه خون حرف ای وکار بلدی باشید کاملا روند چارت رو متوجه میشوید
تمام چارت تکنیکال هست اگر بشه کاملا نقشه طراحی شده رو درک کرد
در ادامه کسانی که پروژه رو جلو میبرن با نقشه های کوچکتر و ابزارهای مختلف مثل تعرفه جنگ صلح و…
که در دست بازار سازها هست
تا مقصد همراهی میکنن
نقشه های بلند مدت رو میشه در لگهای صعودی یا نزولی پیدا کرد نقشه کوچکتر رو در کندلها
حالا چرا بازار طلا بعد از 5600ریخته چون نقشه فعلا تا اونجا کشیده شده بوده
این نقشه به نظر من در تایم روزانه ما بین تاریخ 2025/7/30الی2025/8/8
که یک لگ صعودی زده شده به تریدر داده شده
که به صورت کامل تمام مراحل انجام شده و رسیده به5600
کاملا دید شخصی🙏
آخرین داده های بلاک چینی در تابستون 1404 نشون داد کمتر از 3 درصد ماینرهای جهان در ایران هستن. حیف الان دسترسی به ابزارها ندارم نت وصل بشه حتما گزارش این آمارو ارسال میکنم. در کل اینکه میگفتن ایران بخش زیادی از استخراج رو در برگرفته فقط یه توهم و شایعه بود که 1404 فاش شد.
انس جهانی در تایم فریم ماهانه نگاه کنین، چندین ماه بوده همه کندل ها صعودی و بدون اصلاح بودن.
هر تایم فریمی اصلاح مخصوص خودش رو نیاز دارد. قیمت به شدت اور اکستندت بوده در ماهانه و تایم فریم بالاتر و نیاز به اصلاح داشت و برای تسویه کردن این حجم از خرید نیاز به خبر بزرگ دارن تا بتونن همزمان با سفارش های خرید، سفارش های خودشون رو تسویه کنن (خریدشون رو بفروشن).
خو حقیقت من یک کامنت دیگه هم نوشتم اما منتشر نکردم . حس نبود . در کل بلاکچین ایران بعد از چین و روسیه بیشتر دستگاه استخراج بیت کوین داره . چرا چون برق رایگان نسبت باقی دنیا . اینترنت فعال شد خوشحال میشم داده ها برام نشون بدی . در کل بعد هاوینگ چهار بیت . اکثر دستگاه های چین و روسیه فرسایشهای شدند یعنی ارزش استخراج هر بلوک ۱۵ هزار دلار برای غربی ها خرج بر میدارد . بخاطر همین صندوق ها ای تی اف شکل گرفت . تا کثیر ماینری عقب نمونه اما کشورهای مثل ایران انرژی برقی ارزونتر داره . اما تجربه شخصی که به دولت یا نهاد خاصی متصل نبودم . اینترنت تخیلی ناپایدار اصلا سعی بر اینکارو نکردم . در کل خواستم بهت بگم . ایران سهمیه بزرگ ماینر ها رو داره (بیت)
خیر دوست عزیز همونطور که گفتم ایران سهمی کمتر از 3 درصد در استخراج داره و حتی این گفته شما که میگید بعد از چین و روسیه قرار داره اینم اشتباه هس. سهم استخراج در ایران خیلی خیلی کمتر از اون چیزی هس که فکرشو میکنی. و استخراج هیچ ربطی به ای تی اف هم نداره این دو کاملا از هم جدا هستن. تا زمانی که استخراج نباشه ای تی افی هم نیست. اگه میگید دستگاه ها فرسایشی شدن خب هر سال دستگاه جدید با بازدهی بهتر میاد صنعت استخراج که راکت نیست!!! برق ارزون هم بله درست ولی باز هم ایران قدرتی در استخراج بیت کوین نداره. تموم این گزارش ها در گلس نود و کریپتو کوانت هس. کافیه بری توی پروفایل کریپتوویزارت تا با داده و آمار بهت ثابت بشه ایران جایگاهی در استخراج بیت کوین نداره!!!
ایران قدرتی در استخراج بیت کوین نداره. همیشه کمتر از 3 الی دو درصد ماینرهای جهان در ایران بوده اند.
حقیقت . باورم نمیشه بخوام از رانت خور ها دفاع کنم طبق همون گلی نود . دارم میگم ایران سهم زیادی داره در مارکت استخراج . آره هر روز فناوری های جدید میان ! قیمت این فناوری ها چقدر ! هرکس قدرت خرید فارمسی جدید که ندارن ! خیلی سطحی نگاه میکنی عزیزجان. به حال نت وصل شد دوست دارم این گفتگو رو ادامه بدیم چون بدون دیتا صحبت کردن جالب نیست برام . بیت که میدونی ! مرحله استخراج هر هاوینگ سختر میشه ! ۲۱ واحد بیشتر نیست . الان در آستانه ۲۰ میلیون توکن استخراج شده هستیم! در مورد ای تی اف ها . اصلا دخل به ایران نداشت
چین روسیه ،اینا بزرگترین استخراج کنند ها دولتی رو دارن . سهم آمریکا چقدر ؟ خیلی کم نسبت به سایرین. دوست داشتی میتونیم در مورد etf ها کریپتو گفتگوی داشته باشیم ؛)![]()
بازم اشتباه!!! در حال حاضر سهم استخراج چین و روسیه خیلی کمتر از امریکاست. من نکفتم ای تی اف ربط به ایران داره! شما ای تی اف رو قاطی موضوع کردید ومنم گفتم ای تی اف و استخراج دومقوله جدا هستند.
ابنکه سعی سوری خیلی بیزی میزی هستم !) یکجا نوشتم . بهرحال ای تی اف ها گفته ها جالبتر فکر میکر میکردم باشه مثل حجم سرمایه کریپتو بیار بالاتر تا ریسک گریز کمتر داشته باشن.
روسیه بزرگترین فارم هارو داشت تا ۲۰۱۵ . چین الان سر دره . ۲۰۱۹ به بعد . آمریکا یک مقدار کم بیت داره !٫) تمرکز شون بیشتر رو این بوده داشته باشیم تا استخراج کنیم !(
همین گفته دیگه نداریم کاکو ؛)
همین که همه چی رو با لودگی پاسخ میدی و هوش مصنوعی رو انکار میکنی مشخصه با کی طرفیم
دمت گرم چه دیدگاه خوبی. جمله هر تایم فریمی اصلاح مخصوص خودشو داره نصف مشکلات ما رو حل میکنه
من شخصا همه کشور های جهان رو تحریم میکنم
نفری ۱ دلار بهم بدن بگیم کل جمعیت برابر با ۵ ملیارد میانگین باشه من ۵ میلیارد دلار پول دستم میاد که میتونم به همتون ۱ دلار کمک کنم
دوست قشنگم بنده کجا گفتم معاملهها رو برحسب فاندامنتال انجام بدیم؟!!! ![]()
![]()
من اپسیلونی با فاندا کاری ندارم توی ترید و صرفا تکنیکالی ترید میکنم و معتقدم اخبار در راستای تکنیکال میاد اتفاقا و صرفا کاتالیزوره!
ولی کماکان دوست دارم بشنوم این عدد سی درصد رو از کجا اوردی؟!!
یکبار جواب اون سی درصد دارم دوباره بخون
ولی کماکان دوست دارم بشنوم نزولی شدن یا صعودی شدن رو برحسب چی گفتی که به نفع امریکا بهتره یا ایران ؟ و چجوری 7 سال اینطوری تکنیکالی ترید کردی ![]()
خیلی مونده به این نتیجه برسه ایران چنان تاثیری در قیمت طلای جهانی نداره!