راه‌اندازی یک پلتفرم برای اتصال همه بروکرها و پراپ‌ها با نت ملی توسط ایران‌بروکر

با عرض سلام و خسته نباشید این خیلی خیلی عالیه

2 لایک کرده

اگه امکانات متاتریدر رو داشته باشه که عالی میشه.

بروکر های معتبر نمیان زیر بلیط دیگران

واسه این پیشنهاد خوبی هست

ولی عملی نیست

واسه این شدنی نیست

و هدر دادن منابع هست

کمک های دیگه ای باید به معامله گرها بشه که اگر بشه خیلی خوب هست

صبر کنید هنوز از ریز جزییات اش ما خبر نداریم من فکر میکنم فقط یک تونل باشه

اگه یه بستری بشه که از طریق اون مثل یک تانل به متاتریدر وصل شه عالیه و اشتراک ماهانه براش دریافت بشه.برای دوستانی که با کاربری تریدینگ ویو راحت هستن هم میشه همراه با سایت فراز ،اکانت متاتریدر رو بهش متصل کرد.بهرحال موفق باشین تیم ایران بروکر که برای من در این اوضاع وحشتناک قطع اینترنت واقعا قوت قلب بوده.دم همتون گرم

اگه هر چی که معامله گر روی چارتش میندازه شما هم ببینید، جالب نیست همیشه باید یه مرز راحتی باشه .

2 لایک کرده

این عالی میشه که ما به پلتفرم واسطه کاملا ملی داشته باشیم

1 لایک کرده

خیلی هم عالی و ممنونم از تیم ایران بروکر در چنین شرایطی که احتمال خیلی زیاد از این پس اینترنت کاملا طبقاتی خواهد شد حداقل کسایی که شغلشون ترید و اینترنت ابزار اصلیشون دغدغه ای نداشته باشند:rose: :ok_hand:

2 لایک کرده

صرافی ایکس تی.ارتباط ساده و سریع با پشتیبانی ها

1 لایک کرده

امیدوارم برای پراپ ها هم بتونید حرکتی بزنید..

خیلی هم عالی ، فقط بی زحمت به فکر اتصال امن به کابین شخصی و واریز و برداشت هم باشین

1 لایک کرده

متوجه نشدم منظورتونو

1 لایک کرده

با ایران بروکر بودم ببخشید

1 لایک کرده

فکر خوبیه ولی یه سوال, مشکل آی پی مشترک نمیخوریم?!

1 لایک کرده

این خیلی میتونه عالی باشه، مخصوصا اگه Api Access خوبی رو هم شامل بشه یا مثل متاتریدر یا خود تریدینگ ویو زبان توسعه خاص خودش رو داشته باشه که دوستان الگوریتمی یا سایر دوستانی که کارشون دیتا محور هست بتونن بر طبق اون ابزار هاشون رو پیشرفت بدن و مارکت پلیس مربوطه ش ایجاد بشه

1 لایک کرده

درود بر شما

فقط وصل بشه بخدا دیگ نیازی به هیچی نیست😂

دلم لک زده برای صدای کانکت شدن متاتریدر

1 لایک کرده

روزتون بخیر

برای کاهش هزینه هاتون میتونید با بقیه همکاری داشته باشید و پیشنهاد من اینه که با پلتفرم چارت اف ایکس صحبت کنید و روی اون پلتفرم اجرا کنید عالی میشه

پیشنهاد من بیشتر در جهت اینه سریعتر بهره برداری کنید و بعدا در بهتر کردنش میشه وقت گذاشت

1 لایک کرده

با توجه به اینکه تمام ترافیک قراره از سرور شما عبور کنه

هزینه این اتصال رو با ارسال اطلاعات حسابمون به شما پرداخت میکنیم؟:grin:

1 لایک کرده

از محل فهمیدن بای و سل هزینه هارو در میارن

2 لایک کرده

کاش صرافی های خارجی رو هم بتونید وصل کنید. همچنین برای تست در خدمتم

1 لایک کرده