خروج بروکرهای گروه ونتیج از ایران (مونتا، وی تی مارکتس، استارتریدر)

:police_car_light: توجه مهم به کاربران بروکر VT Markets

با توجه به اطلاع‌رسانی ساپورت بروکر VT Markets، از این پس به اشخاص حقیقی ایرانی خدمات ارائه نخواهد شد.

همچنین اعلام شده که کاربران قدیمی نیز دیگر قادر به ادامه همکاری با این بروکر نخواهند بود.

بنابراین در صورت داشتن موجودی در این بروکر، توصیه می‌شود:

هر چه سریع‌تر درخواست برداشت (Withdrawal) ثبت کنید

تا از احتمال مسدود شدن یا بلوکه شدن سرمایه جلوگیری شود.

بهتر است در اولین فرصت نسبت به انتقال دارایی خود اقدام کنید.

سلام من تو بروکر vt markets حساب دارم و میخواستم برداشت بزنم ولی تو مرحله آخر پیامک کد برام ارسال نمیشه میدونید باید چیکار کنم ؟؟

پسر خوب ، ونتیج تو ایران خدمات نمیداد که

شما تونستی از حسابت برداشت کنی؟

به ساپورتر بگید تا به ایمیل براتون کد تاییده ارسال بشه

این vt market هست دوست گرامی کاربران ایرانی میتوتستن احراز هویت کنن اما دیگه خدمات شامل ایرانی ها نمیشه

من قبل از شروع جنگ از تمامی بروکر ها خارج شدم تنها بروکری که دارم باهاش کار میکنم Trendo هست ریسک واریز مبلغ بالا رو نمیکنم

1 لایک کرده

برو داخل سایت برداشت بزن

کانفینگ خوب بگیر

یک کد به ایمیل میاد یکی هم به Authenticator

سریع انتقال میده

گوگل Authenticator رو برای برداشت باید فعال کرده باشی

منم دارک باهاش کار میکنم راضی م اتفاقا منم ریز واریز کردم 400تا امروزم کل حساب رو برداشت زدم 550تا مشکلی نداشت جز تاخیر در پرداخت

من همون دیروز برداشت زدم و حسابم ۰ کردم

هنچنین امروزم کلا درگیر پیدا کردن بروکر درجه یک بودم که فعلا رسیدم به ۲تا fx pro و gtcfx

دارم در موردشون تحقیق میکنم

عالی

فقط من نمیدونم چطوری برداشت بزنم از مونتا

به وبسایت دسترسی ندارم🫤

اره بروکر خوبی هست پرداختی هاشم زیر 24 ساعته هست البته با برداشت بانکی من خودم تا حالا پنج بار برداشت داشتم بدون مشکل اگر به همین نحو اعتماد سازی بکنه میشه روی این بروکر برای آینده حساب باز کرد

1 لایک کرده

امکانش هست بفرمایید چطور بروکر های معتبر رو از غیر بررسی کنیم.. سایت ها و ابزارهای چک کردن بروکر ها رو میشه معرفی کنین

دوست عزیز. میشه بروکرهایی که در حد مونتا و استار معتبر هستن رو معرفی کنین؟

از تو همین ایران بروکر میتونی سرچ و تحقیق کنی و مقایسه کنی و خودت یکیش رو انتخاب کنی

بروکر مونتا خیلی محترمانه ایمیل زده برام که تا اخر این ماه زودتر معاملات رو ببند و پولاتو برداشت بزن برو

Capitalxtend با نت ملی یه نگاه بنداز

1 لایک کرده

سلام

نت بین الملل وصله اما سایت مونتامارکتس بالا نمیاد ..آدرس خاصی داره؟

اگه توافق شده اینا برنمیگردن دیگه؟ استارتریدر :smiling_face_with_tear: