محاسبه دقیق میزان حجم ورود به معامله در متا تریدر نسخه وب

دوستان سلام
وقت همگی بخیر

دوستان از آنجایی که در نسخه وب متا تریدر امکان استفاده از اکسپرت های مدیریت ریسک و سرمایه وجود نداره و با توجه اهمیت خیلی بالای این موضوع ممنون میشم راهکارهای خود را جهت محاسبه دقیق میزان حجم ورود در هر معامله را به اشتراک بگذارید :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:

من روی یکی از پراپهای فعال در نت ملی که پلتفرم شبیه تریدینگ ویو داره (با نقصهایی چند) معامله میزنم. چون ورودم در یک دقیقه هست و حد ضررم روی اندازه ی کندل خاصی هست و این کندل همیشه اندازه ش متغییره به مشکل برمی خوردم اینجا چون خطوط حد ضرر و حد سود دیده نمیشه در اون پلتفرم اون پراپ

اومدم با اندازه گیری اون کندلها و تهیه ی یه جدول آماده مبنی ببر این که مثلا ۱۰۰ پیپ برای اکانت من و نمادی که ترید میزنم حد ضررش میشه ۱۰۰ دلار و حجمم یک لات میشه یا مثلا اندازه اون کندلی که گفتم مثلا اگر ۶۰ پیپ باشه حجمم میشه ۱.۷۰ لات

حدود ۳۰ نوع فاصله استاپ با تبدیلش به حجم (لات) محاسبه کردم توی یه جدول کوچک دستی نوشتم روی میزم هست وقتی لحظه ورود به معامله نزدیک میشه اندازه کندل رو میگیرم و به جدولم نگا میکنم و حجم رو فورا وارد میکنم البته دقیق درنمیاد چون چند ثانیه زودتر اقدام میکنم همیشه تا زیاد عقب نمونم از ورود به معامله

1 لایک کرده

چرا انقدر خودتون رو اذیت میکنین ترندو رو نصب کن بهت حساب دمو میده همونجا میتونی بر اساس لاتی که میزنی یکم دقت کنی دستت میاد تقریبا باید چند لات استفاده کنی

اگر از اکسپرت چراغ استفاده میکردی به صورت دلاری وارد میشدی

باز هم میتونی تو همون حساب دمو تمرین کنی تا دستت بیاد چقدر باید تو هر جفت ارز لات بزنی

1 لایک کرده

سلام

ممنونم از شما

من خودم هم در اکسل همین کار شما را انجام دادم و کافیه که مقدار حد ضررم را به پوینت در اکسل وارد کنم و حجم درست را به دست بیارم ولی از آنجایی که ارزش هر پیپ یا پوینت در همه ی نماد ها یکسان نیست بطبع بر روی همه نماد ها جواب نیست و مثل اکسپرتهایی که در متا تریدر استفاده میکردیم استفاده راحتی نداره

2 لایک کرده

بسیار جالب و خوب بود ممنون

1 لایک کرده