با سلام خدمت جناب اقای مقصودی و سایر دوستان عزیز من ضررهای زیادی کردم که البته همه آن تقصیر خودم بود الان می خواهم با راهنمایی های شما و دوستان دیگر دوباره شروع به ترید کنم لطفا با راهنمایی های خود
به من کمک کنید تا ترید خوبی داشته باشم متشکرم
هروقت اونقدری پول داشتی و درآمد داشتی که نیازی به پول تو ترید نداشتی بیا سمت ترید و در کنار کار اولت ترید رو شروع کن وگرنه فقط دور خودت خواهی چرخید
من رو ۴۴۰۸ یه پندینگ سل دارم!
اگه بخوام دیدگاه کلی خودم رو بگم اینه که طلا ریزش عمیقی رو از یکی از این سه قیمت انجام میده:
4474.74
4650.50
5015
بهنظرم به هرسه قیمت واکنش خوبی میده بههرصورت، اما اینکه از کدوم ریزش اصلی رو شکل میده، واقعا سخته گفتنش!
دوستان تریدینگ ویو شما هم مشکل خورده
درود
بنظرت این اسپاک اصلاح داره یا ریورس…
مثلا اصلاح تا 4404 میزنه ؟
4433-4435 هم …
سلام به دوستان بخصوص آقای مقصودی،
به نظر من در یک انباشت حجم و رنج قیمت قرار داریم تا ببینیم فروشندهها یا خریداران، بازار را در دست میگیرند.
رنج بلند مدت ؟ یا نقدینگی یه هفته ای
به شخصه برگشت قیمت از ۴۵۳۶ تا ۴۴۹۰ رو میتونم متصور باشم اما برای فردا، تا ببینیم فردا بازار دست چه کسانی میفته, خودم فکر میکنم یک ترند صعودی تا پایان هفته در پیش باشه چون اول هفته انباشت صورت گرفته و ترند صعودی هم زده احتمالا فردا اگر خبر مهم نداشته باشیم با رنج و انباشت حجم مواجه باشیم شاید.
برگشت نزولی قیمت به منطقه حجم بالا و انباشت حجم شاید چند روز طول بکشه.
رنج کوتاه البته منظورم بود برای ساعات پیش رو
بهنظرم طلا هم اگر بخواد به قصد هانت بیاد پایین، نهایتا تا ۴۴۴۰ میاد!
تفسیری از چارت هم میشه بذارین. لطفا ![]()
درحد یه آموزش مختصر
علتی که صرفا محدودهی ورود یا سیگنال میدم اینه که توضیحی نمیتونم بذارم اینجا!
عذر بنده رو پذیرا باشید! ![]()
متوجه م جناب مقصودی…![]()
استراتژی اختصاصی که با زحمت به دست اومده، ![]()

این نقطه ورود سومین نقطه ورود (دمو) بنده بود..یعنی بعد دوتا استاپ ( 15پیپ sl)
در 4451.20… با خطوط داینامیک با شیب ثابت
استراتژی خاصی ندارم فقط با خطوط کانال و تعاریف من درآوردی خودم از اردربلاک و فیک بریک اوت
اگر جایی امکان راهنمایی وجود داره بنده قدر میدونم