درسته ی تعصب خیلی خفیف هم حس میکنم توی پست ها و صحبتاشون ولی مقایسه رو من انجام دادم و درست میگی چون این ها ابزار های مدرن هستن بهتره تو کلاس خودشون هر سبک متد بررسی بشه
کلا من خودم خیلی مشتاقم اینده برم سمت این مسیر لول دو و سه البته منابع اصلی ها نه این تازه به دوران رسیده های ایرانی (حالا به کسی بر نخوره)
قبلا هم گذری داشتم بهش
از اکسیا فیوچرز بگیر تا جی ۷ اف ایکس
اپتروس و smb اینا رو دیدم و بنظرم مسیر جذابیه
اما خب باید شرایط پلتفرم و ابزار هاش هم باشه.
و از همه مهم تر بنظر من شما باید اول تو تحلیل تکنیکال به درجه درستی برسی و بعد رفت اون سمت
نه مثل ی سری دوستان رو چارت اسمارت مانی و اردر بلاک میکشه و تحلیل میکنه بعد میره فوت پرینت و هیت مپ نگاه میکنه
امان از جهالت
تو برنامه منم هست در اینده اونارم یاد بگیرم دسترسی به ابزار ها سخته یه مدت با بروکر هایی که اسپانسر بودن تونستم به پلتفرم کوانتاور دسترسی پیدا کنم ودیتا هارو ببینم و با ابزار ها اشنا بشم ولی سرطان بود هی باید میرفتی اکانت دمو میگرفتی بعد چند بار گرفتن سیستم تشخیص میداد دیگه بهت نمیداد بازم راه داشت دور بزنی ولی کلافه میکنه ادمو
در مورد منابع هم اکسیا خوبه مارکت دلتا هم خوبه البته فک کنم جمع کرد مارکت دلتا دیگه فعالیت نمیکنه اون یکی هایی ک گفتی رو ندیدم
در مورد تکنیکالم بنظرم درسته باید بدونی کجای متن و ساختار هستی خود اقای ژوهانس فورثمن هم با VMO کار میکنه بار ها و بارها تو کتابش به متن بازار اشاره میکنه
مثال یه پروفایل P شکل ممکنه نشان دهنده حرکت صعودی باشه همون پروفایل P شکل در یک متن بازار دیگه میتونه یه فرصت برگشی در جهت روند قبلی باشه
دقیقا همینطوره.
من خودم به شخصه ترکیب تحلیل کندل به کندل البروکس رو با این ابزارها ی لول دو مناسب میدونم خیلی قوت میبیخشه.
درمورد ابزار ها هم یه نکته ای رو بگم تا حد امکان از پلتفرمهایی که کرکی هستن دوری کن من یه هارد دادم رفته بخاطر باج افزار ها
در کل حیف سریرا چارت نیست ادمبره تو نینجا تریدر داغون
پلتفرم ATAS هم خیلی قویه
کرکی نریختم خود برورکر AMP اسپانسر میشه با اک دمو میتونی بگیری
پلتفرم کوانتور به علاوه دیتا رو رایگان میده
برا آتاس رو دیتا رایگام میده ولی لایسنس خود برنامه رو باید بخری تا با اک دمو دیتا بگیری از بروکر
آتاس نمایش گرافیکی خفنی داره قشنگ شهودتو درگیر میکنه
سریرا نمایش گرافیکی ضعیف تری داره ولی رو سیستم ذغالیم ران میشه و ارزون تره
اها درسته قبلا دیده بودم اسپانسرینگش رو
پلتفرم اتس اندیکاتور دیوید اچوایس هم داره به صورت دیفالت
خیلی دوست داشتم این اندیکاتور رو برسی کنم اما خب ۵۰۰ دلار قیمتش بود ترجیح دادم بگذرم ازش
الان که خود دیوید اچ وایس فوت شده خانومش میفروشه این اندیکاتور رو
ع آتاس داره چ باحال نمیدونستم چند وقت پیش آف گذاشته بود آتاس لایسنس لایف تایم میداد 2هزار دلار واقن ارزش داشت بدd بخری البته اگه پول داشته باشی یا خوب در بیاری از ترید
خانومش چ عشقی میکنه ![]()
راستی آلپاری پراپ زده Volt Funded
اره دربیاری ارزش داره ولی ی سری پراپ های فیوچرز هست که اکانت فاند بگیری بهت لایف تایم لایسنس نینجا هم میدن اینم بصرفس
پراپ های ایرانی رو باید ریخت دور همون پراپی اون بلا رو سرم اوارد بس بود
فقط پراپ خارجی
حالا مقیاس رو درست توضیح میده یا همون رو هم غلط غلوط میفروشه؟
امیدجان نظر و دیدگاهت راجع به EMA چیه؟
برای من صرفا نویز هست و حواسمو پرت میکنه
ولی کلا بنظرم کاربردی میتونه باشه
مقیاس یک ابزاری برای فروش دورست
اونم کتاباشو میفروشه به امید رمزو راز مقیاس که بخرن
منم برای همین وسوسه شدم بخرم ![]()
هیچ راهی جز خوندن مطالب اصلی و به چالش کشیدن اون مطالب نیست
باید درکش برات بوجود بیاد
وقت بخیر
ای دی شمارو میتونم داشته باشم؟
فعالیت کم شده
چیشده؟