از طریق حرکت اندازه گیری شده
البته مهمه بعد از رد کردن سقف کندل به کندل قیمت برسی بشه و اون حرکت اندازه گیری همیشه صد درصد نیست
امیدجان یک سوال
سرعت حرکت قیمت از اسپرینگ تا سقف رنج اکیومیولیشن فاکتور خوبیه برای حدس قدرت حرکت اصلی صعودی بعدش؟ و برعکسش برای دیستریبیوشن. یعنی هرچقدر این سرعت بیشتر حرکت بعدش قوی تر؟
یکی از فاکتور های فاز c برای تشخیصش همین پرتاب و سرعت قیمت هست
به قول البروکس هرچی گپ بین کندلا بیشتر باشه نشون دهنده قدرت روند هست
خارج میشم و احتمال میدم ریزش کنه
تارگتت کمی دور از ذهنه
اون رنج اخر روند میتونه بشه و نباید اون رنج رو اندازه بگیری
حالا خودت کم کم تجربه میکنی
واکنش قیمت به تارگتی که من علامت زدمو دیدی!
اگر این ربات رو با قیمت صد میلیون تومن میفروختم توجه بیشتری بهش میشد
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری
حداقل یه استراتژی تستر خشک و خالی میزدین یکی تون
برای اطلاعات بیشتر و سورس ربات میتونید گیت هابم رو چک کنید
عالی بود
یه مدت با این دید باید ببینم
مهندس من که گن کار نمیکنم ونمیتونم نظری هم بدم.بعلاوه فعلا وضعیت نت رو که خودت میدونی
اگه مقدوره یه راه ارتباطی بزار قطعا در آینده سفارش پروژه خواهم داشت.
وقت بخیر - آپدیت چارت یورو دلار تایم فریم دیلی
کندل شماره یک با حجم بالا تر از متوسط کلوزش در میانه بوده و نشانه عرضه قوی بوده در یک کندل آپ بار !
کندل شماره دو با حجمی کمتر از کندل اول کلوزش در سقق کندل بوده و این نشانه قوی بودن تقاضاست
(نکته : این تقاضا صرفن فقط به دلیل قوی بودن خریدار ها نیست شاید فروشنده ایی سرو کلش پیدا نشده ک خریدار ها تونستن با پول کمتر تاثیر خوبی بزارن)
کندل شماره سه با یک تیک حجم کمتر مسافتی نتونسته طی کنه و حتی از کندل قبلی هم نتونسته پیشی بگیره با اینکه کلوزش هم در سقف خودش هست
تمام این اتفاق در یک محدوده مهم که با رنگ بنفش کشیده شده اتفاق افتاده و از ضعف کندل شماره یک شروع شد
این دیدگاه و برداشت من از اطلاعات این چارت بود
در برداشت قبلی از این نمودار من منتظر فاز D اخرین حمایت برای شروع روند صعودی بودم
ولی
با دیدن این اطلاعات جدید و حرکت نکردن قیمت برای صعود چندتا سوال دارم
با دیدن اسپرینگ و تست اسپرینگ و خشکی عرضه در فاز c وقتی قیمت نتونست فاز صعود رو شروع کنه میتونیم این نشانه هایی ک در فاز C بودن و نشانه قدرت بودن رو حالا نشانه ضعف خرید قرار بدیم؟ چون اطلاعات مسیر با کمترین مقاومت رو صعود نشون میدادن
یا کلن همه این ها دیدگاه دقیقی نیست ک من دارم و به قول شما هنوز تو فاز B هستیم؟
یا قیمت از همین جایی که هست با واکنش خریدار ها روبه رو بشه و بر گرده به سمت صعود؟
سلام
خیلی خوبه که داری بازارو با حجم تو تایم روزانه برسی میکنی.
ی چندتا نکته هست که سر فرصت اخر شب درمورد این برسی ای که انجام دادی میگم.
خب اول درمورد اون برسی کندل به کندلی که انجام دادی خوب بود اما کافی نبود
کندلی که نشونه تقاضا و خریدار هست اون کندلی هست که دایره انداختم اما یه موضوعی رو باید برسی کنی هر سقفی که میزنه جذب رخ میده و نشون دهنده فروشنده هست خط مشکی هایی که انداختمو فلش کندل های نزولی
از طرفی کندل ۲ و ۳ نشون دهنده ترپ برای خریداران هست که درون کندل یک موندن و نتونستن سقف جدیدی بزنن
پیشنهاد میکنم یا کتاب انا کولینگ رو بخون یا استاد بازار تامویلیامز تا بتونی بهتر درک کنی VSA یا والیوم اسپرد انالیز رو
درمورد فاز D قیمت تهت شرایط خاصی برنمیگرده به ساختار اما ما اینجا میبینیم که چون قیمت از سقف فاز B رد شده تست نکرده ساختارو پس احتمال هست بخواد حتی اصلاح عمیقی بده و حتی ممکنه به خط پایینی برسه
کلا متاسفانه درمورد اصلاح قیمتی مخصوصا فاز D و E
صحبت انچنانی نشده تو وایکوف و باید تجربه کسب کرد یا از سبک های دیگه کمک کرد.
تمام این ها یک طرف بحث ریورس فاز D و E رو قبلا من بارها بهش اشاره کردم که ساختار رو فیل میکنه
این هم باید در نظر گرفت.
در اینجا پول هوشمند داشته سفارش هاشو پر میکرده اون کندلی هم اشاره کردی در زمان خودش نشانه قوت بوده ولی در ادمه حجم ها کم شد و اسپرد ها محدود تر و از طرفی شادو های معکوس یه جورایی تایید نکردن حرکت تقاضا قوی رو در اینجا اگه معامله داشتی بهتر بود ک میبستی یا خلاف وارد میشدی ک مورد دوم خیلی انعطاف پذیری و پذیرش بالا میخاد البته در کنار تجربه و مهارت
ریورس فاز D E
D یک مثال ک الان بررسی کردیم و برای E منظورت اینکه میره بریک اوت هم میکنه ولی تبدیل به اپ تراست میشه درسته؟
دقیقا
حالا این کجا مشخس میشه که داره ساختار فیل میشه
تو حمایت عرضه پدیدار بشه
به قول وایکوف بیگ بویز خودشو نشون بده
کتاب VSA رو ک ترجمه اقای مسعود قربانی هست رو خوندم جدید هم اومده به اسم ناگفته های بازار سهام البته فکر کنم کتاب فرقی از نظر محتوا با کتاب استاد بازار ها نداشته باشه البته جفتشو دارم ولی استاد بازار ها رو هنوز مطالعه نکردم ورق زدم بنظرم اومد مثال هاش بیشتره
آناکولینگ ارزش داره بخونیم بنظرت یا تکرار مکررات میشه؟
با آقای مسعود قربانی هم تلگرام صحبت میکردم بین سبک VSA و VMO(مارکت پروفایل و والیوم پروفایل اوردر فلو) پرسیدم ایشون گفتن با VSA شروع کنید حتی توی دسته بندی هایی ک انجام دادن vsa رو بهترین روش دونستن وایکوف مدرن هست
بعدش دیوید وایس رو مطرح کردن
انا کولینگ هم خوبه
کلا کسایی که مثل خود من به شخصه پیرو حرف های تام ویلیلامز هستیم سمت انا کولینگ نمیریم
نکه بد باشه ها ولی خب تامویلیامز کحا و انا کولینگ کجا
مسعود قربانی که استاد و بزرگتره بنده هست و خب قطعا احترام زیادی من بهش میزارم اما خب استاد کمی متعصب هست کلا متاسفانه
والیوم اسپرد واقعا عالیه ولی با vmo اشتباه هست مقایسش