خیلی هم عالی ممنونم از اینکه شرکت کردید و نصیحتون رو نوشتید دوست عزیز موفق و پر سود باشید
باشه حتما…یکی از مشلات اصلی تریدرا اینه که یک است استراتژی ثابت و منحصر به فرد رو معامله نمیکنن….این باعث میشه احتمالات به نفع معامله گر پیش نره…. مثلا فرض کنید ستاپ ورود شما ، در روند ها با کندل بریک بعد الگوی وج هستش…اگر با بریک هر الگویی وارد معامله بشید و یا مثلا در تریدینگ رنج ها هم با بریم الگو وج وارد معامله بشید، در اصل یک شیوه رو معامله نکردید! چون صرفا وج های در روند رو باید معامله کنید….یعنی وح در رنج، یک نقطه ورود مشابه با ستاپ شماست، اما درست نیست ، چون فیلتر در روند بودن رعایت نشده…قسمت دوم حرفم در باره وین ریت بود…اگر ۱۰۰۰معامله تست کرده باشیم، هر ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا وین ریست رو بسنجید…اگر وین ریت کل ۱۰۰۰ معامله ۶۰ باشه، وین ریت دسته های ۱۰۰ معامله ای نباید مثلا ۸۰ باشه یا ۴۰ باشه…این نشون میده فراز و نشیب زیادی تو استراتژی وجود داره و یک قسمت از استراتژی ایراد داره… یه مقدار توضیح دادن با تکست سخته..امیدوارم متوجه شده باشید
ببینید اگه درست فهمیده باشم شما میگید اگه میخوایم برایند یک ستاپ و یک استراتژی رو بفهمیم نباید از استراتژی های مختلف استفاده کنیم و فقط باید با ی ستاپ بریم جلو تا برایند نزدیک به هم باشه و فراز و نشیب توی نتیجه های فوروارد و لایو نباشه درسته؟
دوست عزیز رو کی ریپلی زدید؟
اقا بازمم مرسی از وقتی که گذاشتی….
بله درسته تقریبا…
این فراز و نشیب رو بسیاری از تریدرا دارن تو معاملاتشون و راهکار درستی معمولا پیدا نمیکنن..
علت اصلی یحث یونیک و یکتا نبودن ستاپ معاملاتیه!
حالا اگه اوکی باشین ادامه بدیم
هر وقت فرصتش رو داشتی از قاره آسیا خارج شو
حرف حق تا ابد
![]()
ببینید تا اینجا رو فهمیدم بله ادامه بدیم، ولی قبلش ی چیزی رو لطفن بگید، من ی استراتژی دارم نتایج قابل قبولی داره، ینی در ماه تقریبا اگه شما فقط روی سشن خاصی که مد نظر هست و توی استراتژی نوشتم و طبق همون ترید بشه اخر ماه 20 تا 22 واحد روی سود هستیم، حالا بعضی هفته ها مثلا همین هفته دوم ماه قبلی برایند کلا منفی شد، البته فقط برای ی هفته… میخواستم بدونم اینجور چیزا پیش میاد بعضی وقتا دیگه درسته؟
اقا عالی ایشالا موفق و پر سود باشید ، مرسی از اینکه شرکت کردید در این تاپیک، موفق باشید.
برایند رو همیشه به صورت ماهانه وسالانه در نظر بگیرید، هفته هیچ اهمیتی ندارع…خصوصا اگر تامی فریم پایین کار نمیکنید…در بازه های کوتاه ،صرفا درست بودن اجرا رو مد نظر قرار بدین، ودر بازه های بلند مدت ، نتیجه رو نگاه کنید…
نه برایندم همیشه ماهانست ، اما بعضی هفته هاش بهم میریزه بعضی وقتا همین…
تایم که تایمم پایینه ، ولی کلا برایند ماهیانه رو چک میکنم مرسی ازتون
ایرادی نداره…هفته های ضررده برای هر تریدری پیش میاد و طبیعیه….البته بد بودن نباید صرفا با مشاهده به نتیجه حاصل شده در نظر گرفته بشه…بد بودن یعنی اجرای بد ، نه نتیجه ی بد…
اگر روی یه هدف متمرکز باشی حتما بهش میرسی حتی اگه خیلی بزرگ باشه
فقط باید هدف روشن و واضح باشه
اها گرفتم حله حله، ادامه بدیم مشتی اگه ادامه داره… اخه دیدم گفتی بریم برا ادامش میگم اگه ادامه داره بریم واس ادامش
اقا خیلی هم عالی موفق باشید دوست عزیز ، مرسی از اینکه شرکت کردید، اگه نصیحت یا جمله دیگه ای هم بود بگید، مرسی موفق باشید
دوست عزیز اگه دوست دیگه ای در کامینیوتی دارید خوشحال میشم بگید که اینجا بیان و نصیحتشون رو بگن، خیلی ممنون موفق باشید
بله همون بحث چگونگی ابجاد چارچوبچ…
یکیار کامل نوشتم، بعلت قطعی اینترنت در منطقه ارسال نشد…ایشالل فردا انجام میدیم ابن بحث رو…
اوه، بله بله دیدم از اون موقع در حال تایپ بودید و تعجبم بود که چرا ارسال نشد، اخ اخ ، اوکیه فردا بیزحمت هر موقع خودتون صلاح دیدید این تاپیک رو ریپلی بزنید ممنون میشم، و یک نکته ای که من همیشه رعایت میکنم در اینجا هم بگم این مشکل برای من هم یک بار پیش اومد واس همین قبل اینکه دکمه ارسال رو بزنم همیشه کل متن رو کپی میکنم برای احتیاط… و دیگه هم هر وقت این مشکل پیش میاد کپی شو دارمم…، حله دوست عزیز مرسی از حوصله ای که گذاشتید، موفق و پر سود باشید، منتظر ادامه بحث در روز اینده هستم. خدانگهدار