🔻یه نصیحت مفید اینجا بنویس!

هر کسی با استاپ خوردن تریدر میشه ولی یه تریدر نباید استاپ بخوره.

3 لایک کرده

(پست توسط نویسنده حذف شد)

2 لایک کرده

دلیل این حرفتون چیه عزیز؟

2 لایک کرده

وقت بخیر…مرسی نکته خوبی بود باید کپی میکردمش..

خب بریم سراغ ایحاد چارچوب….ابتدا هرکس هر شیوه ای رو ک دوست داره رو باید آموزش ببینه..من رو پرایس اکشن مثال میزنم جلوتر…

خیلی وقتا از اساتید کار درست شنیدید که اگر صرفا یک ستاپ رو معامله کنید، میتونید سودده بشید…اما اینکه چطوری دقیقا فقط یک ستاپ رو معامله کنیم، بسیار پر چالش هستش، حداقل از نظر بنده…چرا که چندین سال رو صرف درست کردن یک روش کردم …ساخت یک استراتژی کار راحتیه اما ساخت استراتژی سودده خیر..فرض بفرمایید که قراره با ستاپ میکرو کانال در روند های قوی وارد معامله بشیم برای ریوارد ۱ …اگر همین جمله رو برید و فوروارد تستش کنید،در ۵۰۰ معامله یک وین ریت شاید بین ۴۰ تا ۵۰ برسید…مگ این یک روش سودده نیست؟ چرا وبن ریتش پایین اومده؟ به علت خطای شناختی و ابهام ایحاد شده برای معامله گر در چارت…راهکار : اگر فیلتر اینه که در روند قوی معامله بشه، به هیچ عنوان در تریدینگ رنج ها و یا کانال های ضعیف و یا قسمت های مبهم و غیر قابل تحلیل، نباید این ستاپ اجرا بشه…کلید اصلی جملات من اینه که معامله گر ، باید جای رو معامله کنه که تو تست ها بهش اشراف داشته و خیلی راحت پیدا میکرده که بله این ستاپ منه…هر جا ابهام پیش اومد و شک داشت که آیا این ستاپ من هستش یا خیر، احتمالا نیست…

ایجاد فیلتر ها ی درست برای قسمت های قابل فهم چارت( مثل معامله نکردن در رنج) ، یک ابزار قوی در دست ما ایجاد میکنه که تو لایو ، با کمترین ابهام تشخیص سریع ستاپمون وارد بشیم و نتایج بسیار پایدار تر خواهد بود

3 لایک کرده

از چرخیدن بیهوده در فرومها و گروههای تریدر بپرهیزید.من از 2006 تو مارکتم.گاهی فقط به فرومها و گروهها در قسمتهایی که ارتباط با مسائل بروکرها دارند سر میزنم.اون هم فقط برای اینکه ایرانی هستیم و باید در جریان وضعیت بروکرها و اسکم شدن احتمالی و مشکلات صرافیها و انتقال وجه و… باشیم.و الا مطمئن باشید نه در این فرومها از یادگیری ترید خبری هست و نه از تریدر موفق و سودده.تا جایی که می توانید حضور مجازی خود را کاهش دهید و در عوض همین وقت را به یادگیری و مطالعه کتاب و یا کورسهای خارجی معتبر بگذرانید

7 لایک کرده

خیلی هم عالی دوست عزیز، ممنون از اینکه نصیحتتون رو با بقیه دوستان به اشتراک گذاشتید.

1 لایک کرده

خیلی هم عالی دوست عزیز :joy: ، این هم بلاخره توصیه هستش، موفق و پیروز باشید

1 لایک کرده

دوست عزیز رو کی ریپلی زدید؟ متوجه نشدم با کی هستید

1 لایک کرده

اها پس ما حتی وقتی یک ستاپ و استراتژی هم داریم نباید همه جا تریدش کنیم و باید جاهایی ترید کنیم که خیلی راحت پیدا میکردیم و تو اون حالت تارگت خورده، درسته؟

1 لایک کرده

خیلی هم عالی موفق باشید دوست عزیز

1 لایک کرده

نه عزیز برداشت سو نکنید…ورود های درست هم منجر به ضرر میشن و اینطوری نیست که فقط اون هایی که سود شدن، درست بودن…منظور بنده ، ورود های راحت و دقیقی هست که مطمئن هستید استراتژی خودتونه و چک و چونه نمیزنید برای ورود بهش و شک ندارید..حالا همین ورود درست، ممکنه سود بشه یا ضرر…اینکه شما صرفا ورود هایی که حد سود میخورن رو ببینید که یک سوگیری هستش و همچین چیزی وجود نداره…حالا پس تریدر چطور سود میکنه؟ یک تریدر با مشاهده برایندی که با گرفتن متوالی معاملات انجام میده ، سود میکنه …

این مهمه که یک شیوه باید داری چارچوبی باشه که ثابت و تغییر ناپذیر باشه…این چارچوب همون فیلتر ها هستن که مثل یک قاب محکم دور روش معاملاتی شما رو گرفته…خیلی جاها شما رو از گرفتن معاملات اشتباه باز میداره…این قاب اگر سوراخی در قسمتی از اون ایحاد بشه، اطلاعات جدید وارد استراتژی شما میشه و باعث میشه اون چیزی که تست کردید رو معامله نکنید و در لوپ ضرر می افتید…

سوراخ این قاب زمانی اتفاق می افته که شما فیلتر های لازم و ضروری رو اضافه نکردید ، و در جایی از چارت ابهامی پیش میاد و این باعث میشه نظر شخصی رو در گرفتن معامله در اون لحظه اعمال میکنید و کل سیستم بهم میریزه…معذرت میخوام بسیار سخته که به صورت تکست توضیح میدم…ایشالا متوجه شده باشن همه عزیزانی که مشاهده میکنن…من اولین باره در طول کل دوران کاریم در مورد این مباحث صحبت میکنم…اگه یک نفر ام بدردش بخوره این صحبت ها ، برام خوشحال کننده هست..

3 لایک کرده

اها اوکیه مرسی از وقتی که گذاشتید واقن دوست عزیز، ببینید درست متوجه شدم: منظورتون اینه که مطمئن شم هر ورودی که میگیرم واقن واقن طبق همونه ستاپه و استثنا ای با معامله قبلی از لحاظ خود استراتژی نداشته باشه و دقیقن از لحاظ ساختار استراتژی یا حالت استراتژی دقیقن عین معاملات قبلی باشه و یکی باشه حالا میخوادچه سود شه چه ضرر درست متوجه شدم؟

1 لایک کرده

عالی کاملا درست🌹

2 لایک کرده

خب پس چند تا نکته شد، اول اینکه طبق یک شیوه معامله بگیریم و برای بدست اوردن یک برایند 1000 تا معامله بزنیم، دوم اینکه نتایج فوروارد تست نباید زیاد اختلاف و فراز و نشیب داشته باشد، و سوم این نکته اخر که طبق همون ستاپ پیش بریم و دقیقن حالت معامله و استراتژی با استراتژی معامله قبلی یکی باشد و طبق یک ستاپ باشد، چیزی از قلم انداختم دوست عزیز؟

2 لایک کرده

بسیار منسجم و دقیق…برای ایجاد چارچوب ها هم که بالاتر مثال زدم و گفتم به چه شکل باید باشه…چیزهایی که بنده عرض کردم رو ترکیب کنید با مدیریت سرمایه و قوانین احتمالات، تمومه🌹

3 لایک کرده

اقا خیلی ممنون توضیحی که دادید و حوصله ای که گذاشتید ممنون از پاسخگویی واقن، موفق و پیروز باشید دوست عزیز

2 لایک کرده

درود

عالی عالی عالی

2 لایک کرده

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

نصیحت که ندارم ولی تجربه مهم ترین چیزه

-پرسود و موفق باشید

1 لایک کرده

اقا خیلی هم عالی موفق و پر سود باشید

1 لایک کرده

این باگ سایته ریپلی هارو گاها اعمال نمیکنه در جواب اون آقا بود که گفته بود نصیحت میکنه وارد بازار فارکس نشن

2 لایک کرده