خیلی هم عالی فقط چند تا سوال داشتم که این ها رو بیزحمت شفاف سازی کنید اولیش اینه که عدم قطعیت رو واضح بگید ینی چی
دوم توزیح تصادفی سود ها و ضرر ها به چه معنیه و دقیقن باید چیکار کرد
و سوم اینکه چرا معاملات رو در بسته های 20 تایی بسنجیم؟ خب ربطش چیه و دقیقن چه کمکی میکنه به ما؟
فشرده سازی بکن.
سریع و تیز باش.
در سریع ترین زمان ممکن یا استاپ بخوره یا تارگت همین خیلی چرخه های معیوب را حذف میکند
اها گرفتم خیلی هم عالی ایول ایول، مرسی از نظر و توصیتونن دوست عزیز
اوه، خب این تمرین رو برای فوروارد باید انجام داد یا لایو چارت؟ بعدش خب اصن فایدش چیه خب؟ اینکه بفهمیم تعداد عددری که شیر یا خط میاد چنده؟
خیلی هم عالی مرسی از توصیتون دوست عزیز موفق و پر سود باشید، ولی ی سوال داشتم منظورتون اینه معاملاتمون سریع باز و بسته بشه؟ ینی زیاد طول نکشه درسته؟ خب اگه ی موقعی معامله درجا زد و نه تی پی خورد نه اس ال داستان چیه؟
بالاش گفتم فشرده سازی بکن.
یعنی سریع جمع بندی کن و سریع ورود بزن و خروج بزن همین.
بازار راه خودش رو میره فقط باید کنش و واکنش شما درست و به موقع باشه.
این چرخه شما را از دست کاری پوزیشن که یکی از بزرگترین ایراد هاست شاید بزرگترین آنها باشد و باعث درجا زدن بشود را حذف میکند.
نیازی به نگاه مداوم ندارد و این مانیتورینگ زیاد که اکثریت با اون درگیر هستند هم حذف میشه.
بعضی افراد به سیستم مکانیکال علاقه دارند پس اینم به ارمغان میاد.
پول زیاد گیر نمیکنه استرس یکم زیاد هست ولی سریع تمام خواهد شد و نیازی نیست در همه جا پوزیشن را باز کنید و نگاه کنید.
و……….
ببین میشه ی نقشه راه با عدد گذاری که مثلا اول این کار بعدش این کار باید انجام بدیم بنویسی تو همین تاپیک تا بهتتر متوجه بشم دقیقن باید چیکار کنم
اها گرفتم عالی، مرسی از فرمایشاتتون
اها گرفتم خیلی هم عالی دوست عزیز ممنونم از اینکه توصیه کردید، موفق و پیروز باشید
اهااا منظورتون اینه حتی اگه استاپ های پشت هم داشتیم بازم باید به کل براید نگاه کنیم؟
خیلی هم عالی مرسی از توضیحتونن دوست عزیز موفق باشید
عرض ادب…خدارشکر خیلیا دیگ متوجه بحث احتمالات و توزیع احتمالات هستن…. به نظرم مشکل اصل خیلی از عزیزان ، فقدان استراتژی ثابت و قابل اعتماد هستش…بنابراین عرض بنده من باب ساختن استراتژی هستش… تا زمانی که استراتژی از صفر تا ۱۰۰ تعریف نشده باشه و جای مبهم در استراتژی وجود داشته باشه، یک جایی یقه شما رو میگیره..یهو چندین استاپ پشت سر هم اتفاق می افته که در تست ها مشاهده نمیشد…بعدش در سیکل معیوب قرار میگیرید و از هدف خودتون دور میشید….سرتونو درد نیارم، چارچوب استراتژی رو کاملا تعریف کنید و پایداری نرخ برد رو در دسته های ۱۰۰ تایی معاملات بررسی کنید …اگر خیلی انحراف نداشته باشه از نرخ برد میانگین(در ۱۰۰۰معامله) ، به نظرم میشه رو اون سیستم حساب باز کرد…اگه کسی مایل باشه ،میتونم چگونگی ایجاد چارچوب در استراتژی رو توضیح بدم…ایشالل موفق باشید…خیلی مخلصیم🌹
مشتی حقیقتش از دیدگاهت خوشم اومد و دو بار خوندم ولی زیاد متوجه نشدم، و اخرش هم گفتی اگه کسی میخواد چهارچوب رو توضیح بده اول اینکه مرسی از وقتی که گذاشتی واقن، دوم اینکه همین متنی که بالا نوشتی رو لطفا بازش کن و لطفا ساده تر بگو بیزحمت و اره چرا که نه شخصا کنجکاو شدم توضیح بدید خیلی ممنون ازتون
معذرت میخوام اگه یکم پیچیده شد…بله با کمال میل…فقط قبل اینکه در مورد چگونگی ایجاد چارچوب در روش معاملاتی عرایضم رو بگم ، میشه لطفا بفرمایید کدوم قسمت حرفم رو متوحه نشدید؟ تا به طریق دیگه ای مختصرا خدمتتون عرض کنم…متشکر
هیچ کس نمیاد که نجاتت بده و زندگی دقیقا از زمانی شروع میشه که میفهمی همه چی به عهده خودته و باید خودتو نجات بدی حتی به قیمت نابود کردن اونهایی که ماسک دوستی زدند و تنهایی ![]()
با درود.با زار فارکس وترید کردن رابا تمام فراز ونشیبهایش و اندیکاتور و اسیلاتور هایش را بایدبا وجود قلبت حس کنی.تنها یا یک سری قواعد نمیشه .
مشتی بنظرم اگه حوصله داری میشه همشو ی بار دیگه به صورت ساده تر بیان کنی، البته اگه حوصله داری واقن اجباری نیست مشتی اخه بنظرم خیلی مفید بود واقن
خیلی هم عالی دوست عزیز ممنونم از توضیح و توصیت موفق باشید