🔻یه نصیحت مفید اینجا بنویس!

نکات زیاده یک موردی که بنظرم میرسه اینه که کلا به کسی چیزی نگو تز کارت و در سکوت پیش برو

10 لایک کرده

شب بخیر فقط یادت نره دندون مصنوعی هاتو در بیاری بزاری تو لیوان

3 لایک کرده

به سودهای کوچک راضی باش و هر بار اگر حس کردی فقط کمی کمی بیشتر از سود کوچکت میخاهی بدون این یک آلارمه برای خارج شدن از مسیر درست معامله گری

5 لایک کرده

سلام دوستان گرامی

وقت بخیر/ سال نو مبارک /فقط تجربه شخصی خودم رو به اشتراک میذارم/خلاصه میگم: من از شهریور ۱۴۰۳ تا الان بازار طلای ابشده و بیت کوین و انس رو کمی اموزش دیدم و ترید رو شروع کردم / با توجه به تحریم بروکر تلگرامی بلک ولف رو مجبور شدم انتخاب کنم( صرفنظر از همه نکاتی که در مورد همه بروکرها هست ، بروکر خوبیه و پشتیبانیشون خوبه و پول منو هم نخوردن!! جوابگو بودن) حدودا ۲۵۰میلیون تومن تا ۳۰۰ میلیون تومن پول واریز میکردم و ترید میکردم و ضرر بیشتر و سود کمتر( همه اش هم بخودم بستگی داشت اگه تابع استراتژی و نظم و استاپ روزانه بودم سوداور بودم و اگر نه کال میکردم خودمو!!! ) بعد از اتفاقات تیرماه ۱۴۰۴ که اینترنتها قطع شد ، مجبور شدم جایگزین داخلی پیدا کنم، چون دوره استاد نصیری رو گذرونده بودم و میدیم که ایشان در فرازگلد ترید میکنن من هم اومدم فراز از ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ تا الان / ۸ روز پشت سرهم در سود بودم و ۱۰ میلیون تومن رو به ۲۳۶۵۰۰۰۰ رسوندم و وقتی جنگ اسفند شروع شد ، دو روز بعد ترید کردم!!! چارت انس قطع بود و قیمت نداشتم !! و چون نفت بالا زده بود ، انس طلا پائین زده بود و طبیعتا طلای آبشده افتاده بود تو سرازیری. . . . منم لانگ گرفتم و استاپ نذاشتم گفتم برحسب عادت بازار ابشده ، بعد از یک واحد پوزیشن گرفتن و ۳ الی ۴ میلیون ضرر برمیگرده!!! و ضرر رفت ۹ میلیون و یکدفعه . . . . کل حساب رفت!!! / الان دوباره شروع کردم و با احتیاط بیشتر و استاپ سیستم هر پوزیشن و استاپ روزانه کار میکنم و فعلا در سود هستم / و جمله اخر: آموزش مناسب ولازم و مفید و کاربردی +پایبندی به اموزش +استراتژی معاملاتی مناسب با سطح توان مالی و روانی+پایبندی به استاپ روزانه + ترید در بهترین و پرحجم ترین زمانهای هر بازار+ و صبر و صبر و صبر= میتونه بعد از یک سال شما رو در مسیر حرکت به قله و کسب درامد(برآیند مثبت “ماهانه” معاملات)یاری کنه و به سمت موفقیت هدایت کنه / با ارزوی سالی خوب برای شما و همه هموطنان عزیز.(ببخشید خیلی طولانی شد)

7 لایک کرده

توی دنیای ترید و بازاری مالی چیزی که خیلی مهمه بنظر من،مدیریت سرمایه‌س و همینطور تسلط بر خود ،منظورم همون روانشناسی تریده،بنظر من ۵ درصد میتونه تکنیکال باشه و ۹۵ درصد روانشناسیه،اینکه روی ترس و طمع” خودت مسلط باشی ،ترس از اینکه از بازار جاموندی و باعث میشه ورود اشتباهی داشته باشی،ترس از ضرر باعث میشه دیرتر وارد بشی که بازم میشه ورود اشتباه،و همینطور “طمع” اینکه وقتی توی سودی منتظری سود بیشتری بدست بیاری غافل از اینکه باید قبول کنیم ما تعیین نمی‌کنیم که چقدر قراره امروز سود کنیم ،بازار تعیین میکنه براساس نقطه ورودت و قدرت ریسک پذیریت،یا اینکه توی ضرر هستیم استاپ نداشته باشیم که بدترین کار یک تریدره، و همین طمع مارو واردات میکنه که ،صبر کن الان بر میگرده ولی در اکثر موارد بر نمیگرده و در بهترین حالت باعث میشه ضرر بیشتر بشه و در بدترین حال منتج میشه به کال مارجین شدن،و همینطور صبر،صبر،صبر،تا وقتی ی تاییدیه خوب و یک ورود،

جالب‌تر خصوصیات مارکت اینکه به کسی سود نمیده صبور نباشه ،به کسی که طمعکاره، ترسو باشه،(ترس رو با احتیاط نباید اشتباه گرفت) احتیاط لازمه ولی ترس سمه،وقتی طبق تحلیل و استراتژیت ورود میکنی و همینطور مدیرت سرمایه رو رعایت میکنی دیگه دلیلی واسه ترس نیست،و همینطور وقتی آدم منظمی نباشیم توی زمان و حتی مکانی که توش ترید میکنیم ،و از همه مهمتر به پلن معاملاتی و استراتژی خودمون پایبند نباشیم، مارکت میفهمه و هیچی بهت نمیده و تمام دارایی رو میگیره ،چون مارکت بنظر من ی موجود زندس و میتونه تشخیص بده ،اینکه استاپ تو جای بدی میذاری میاد شکارت میکنه،اینکه نقطه ورودت بد باشه اذیتت میکنه مدام اون نقطه رنج میزنه ،اگه دیدی تحلیلت درسته توی دمو مدام سودت بیشتره ،پیش‌بینی هات اکثرا درست از آب در میاد ،استراتژیت هیچ مشکلی نداره عوضش نکن ،باید روی خودت فقط کار کنی

5 لایک کرده

ایراد ما اینه دوست داریم همیشه بقیه رو نصیحت کنیم در صورتی که بهترین نصیحت اینه خود تریدر بره تو دل مارکت و تجربه بدست بیاره، به حرف این و اون نیست همچی به اون تجربیات برمیگرده.

6 لایک کرده

در ترس بخر در طمع بفروش

در جهت سایکل بازار معامله کن

مدیریت سرمایه ، مدیریت سرمایه ، مدیریت سرمایه

حد ضرر دوست ماست :wink:

5 لایک کرده

حتما در شروع اموزش باید یک شغل جانبی باشه. وگرنه به مرور اسیبهای شدیدتر نصیب میشه

6 لایک کرده

موضوع این نیست که کسی علاقه ای به نصیحت کردن داشته باشه ،من اگه چهار سال پیش کسی بود منو راهنمایی کنه و از تجربیاتش بهم میگفت،قطعا خیلی زودتر به سود مستمر رسیده بودم ،بله بخش مهمی از فرایند بازار مالی ،لازمش کسب کردن تجربه‌س ،اینکه کسی مدام بهت بگه طمع نکن فایده ای نداره ،باید خودش شخصا بارها تمرین و تکرار داشته باشه ،بارها ضرر داشته باشه بخاطر اشتباهاتش تا بتونه از اون تجربه هاش به نفع خودش استفاده کنه ،ترید یک بهشته که از جهنم میگذره ،توی ترید کردن باید زخم خورده باشی تا بتونی سودتو از بازار بکشی بیرون

6 لایک کرده

کلا یادگرفتن تحلیل بازار و مارکت و اصول قیمت و اینا توی هرجایی بدرد می‌خوره

اما یادگیری ترید کلا فرق داره

ترید واقعا روان سالم و آسوده می‌خواد

و اینکه یادگیریش هزینه داره

هزینه‌ش هم تایمه و هم هزینه اون سرمایه‌ای که از دست می‌دی

فکر نمی‌کنم کسی باشه که ترید رو شروع کرده باشه و در شروع تریدش سرمایه‌ای رو از دست نداده باشه

6 لایک کرده

به دیگران احترام بزاریم!

4 لایک کرده

اقا امید تجربه خودت را با ما یا اگه ممکنه با من در میان بگذار

ممنون میشم

4 لایک کرده

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی

تا چند سال جبرا برآیند زیان هست خودم حدود 19 سال در بازار هستم و مدتهاست فقط طلا و گاهی داوجونز ترید میزنم

در حساب ریل تا رسیدن به درک رفتار نماد و انس با چارت چندین سال زمان می‌بره توصیه بنده اینه با سرمایه کم و حجم حداقل این چند سال ضرر رو سپری کنید تا زندگی و روانتون از هم نپاشه

اگر به موفقیت رسیدین انشاءالله اون موقع کم کم سرمایه رو افزایش بدین

نهایت دپازیت 100$ که اگر 10 الی 15 بار هم خدایی نکرده کال شدین که احتمالش کمه که اصلا سود در مراحل انتهایی نداشته باشید ولی من بدترین حالت رو در نظر گرفتم

4 لایک کرده

بهترین نصیحتی که تا حالا شنیدی یا تو زندگی همیشه به کار بردی رو اینجا برام بنویس دوست عزیز، تا همه استفاده کنیم،

6 لایک کرده

ترید رو به هیچ کس معرفی نکن و اگر کسی تریدر بود اون شخص رو از ترید کردن منصرف نکن.

18 لایک کرده

عالی بود ایول، موفق و پیروز باشی دوست عزیز

4 لایک کرده

پولی که با خنده قرض میگیری باخنده هم پس بیار

5 لایک کرده

صبر داشته باش همه چی میتونه بشه و چک لیست داشته باش

4 لایک کرده

اقا عالی ایول ایول، نصیحت خوبی بود، موفق و پر سود باشید دوست عزیز.

3 لایک کرده

اقا خیلی هم عالی، از دوستانتون دعوت کنید که توی این تاپیک نصیحتشون رو با بقیه به اشتراک بذارن، خیلی ممنونم.

4 لایک کرده