پراپ خوب ، واقعا چه پراپ با چه شرایطی است

درود دوستان
من در مورد پراپها اطلاعات زیادی نداشتم و بررسی هم نکرده بودم . اعتقاد به شارژ حساب شخصی داشتم و … الان دیگه گرون شده و میسر نیست . از ابتدای کار معامله گری یکی از اساتید خوشنام و قابل احترام را دنبال میکردم . ایشون چند سالی هست یک پراپ ساخته و اطلاع داشتم از قبل ، انا بررسی نکرده بودم . اما وقتی خوب بررسی کردم ، از اونجایی که پشت این سیستم آن بزرگوار هستند و قوانین خوبی هم داره ، میخاستم از شما بپرسم آیا از combat trad و پراپ ها اطلاع و نظری دارید . فقط میخام که نظرتون را بفرنایید برای مقایسه و کمک در انتخاب .
ممنونم از شما

سلام
حرف آخر خیلیا رو بنده همین اول میزنم تا آخر شاید برسی به این اول..چون گاهی آخر خیلی مهمتر از اوله البته بعضی وقتا هم اول مهمتر از آخره به هر حال اول اوله آخر هم آخره…پس بذار آخرشو همین اول بگم
خودت باید بگردی

حالا که جوابتو گرفتی به این پست هم سر بزن داداش

(نظر سنجی دعوت برندگان مسابقات پراپ ها به انجمن از طریق نمایندگان رسمی)

درود
دوست من
چطوری پست شما را ببینم . یعنی لینک یا پیوستی تو کامنت هست . سوال شاید مبتدی باشه ، ولی واقعا نمیدونم چطوری باید پست شما را ببینم

اها
الان اومد بالا
شاید مربوط به کند بودن سرعت اینترنتت است .

داداش..درمورد پراپ..
اینجا اگر تاپیکی بذاری در مورد هر پراپی بپرسی 10 جور جواب میگیری آخرشم حیرون تر از قبل

خودت باید تاپیکهای دیگه رو زیرو رو کنی و چندتا تریدر خوب پیدا کنی و بنا به عملکردشون جوابشون رو مبنا قرار بدی

هرکسی بابت تجربه که دارن ( خوب یا بد … مبتدی یا حرفه ای ) نظری میدن

البته آمار و نظرات خود سایت ایران بروکر هم مبنای خوبیه

در کل بین این پراپها بگرد
سرمایه گذار برتر و فانددنکست و fenefx خوبن
بعضی از رابین سود هم راضی ان
پراپکو رو بعضی مشکوکن اما مستنداتی رو نکردن جز موارد نقض مالتی دیوایس
بگردی تو انجمن بی نصیب نمیمونی

در مورد شرایط پراپ هم… دنبال بهترین خیلی نگرد..
چون فکر کنم خیلیا نظرشون همینه که هر پراپی شرایط و سختگیری خودشو داره

الان اکثر پراپ-تریدرا بیشترین دغدغه شون برداشت های واقعی و بی حیله از پراپ هاست..به شرایط کمتر گیر میدن

از راهنمایی و وقت خوبی که گذاشتی تشکر میکنم .
سرمایه گذار برتر را بررسی میکنم .
وقت زیادی را برای combat گذاشتم و در آستانه ورودم . چون در نیت و انسانیت و اصالت آن فرد هیچ شکی ندارم و قوانین پراپ هم جالبه .
اما تحقیق بیشتر بهتره .
ممنونم از شما .
سرمایه برتر را مطالعه کامل انجام میدم .

اها .
نکته درستی اشاره کردی .
دوست من ، نام کسی را نمیبرم ، حتما شما هم میشناسید شخص پشت combat را .
واقعا همیشه یک ایرانی اصیل و ثابت شده و واحد تمام صفات نیک است . اصلا اعتبار و همراه بودن چندین ساله باعث انتخاب من شد .
ولی تحقیق و مقایسه را چون وقت دارم ، جایز دونستم .
باز هم از شما سپاسگذارم .

در مورد combat trade نشنیدم قبلا traders combat شنیده بودم که انگار خوب بود
اما خبری و تجربه ای ندارم
امیدوارم دوستان تجربه ای خوبی داشته باشن و به اشتراک بذارن

من لینک میزارم ، کانال است .
لینک ها و … را هم میتونید ببینید .
موفق باشید .

https://t.me/rzgtrader

منم برای انتخاب پراپ بیشتر از اسم و اعتبار شخصی که پشت مجموعه هست به جزئیات قوانین نگاه میکنم چون تفاوت اصلی معمولا توی همین بخشها مشخص میشه در مورد کامبت ترید هم اگر قوانینش از نظر دراداون و شرایط برداشت و نحوه تقسیم سود و محدودیتهای معاملاتی منطقی باشه میتونه گزینه قابل بررسی باشه

ولی تجربه مستقیم ندارم که بخوام قطعی تایید یا ردش کنم

اگر دوستانی با کامبت ترید کار کردن خیلی خوبه تجربه شون رو بگن مخصوصا در مورد برداشت سود و برخورد مجموعه با حسابهای سودده چون این قسمت از نظر من برای مقایسه خیلی مهمه

اینکه مدیر یا مدرس شناخته شده ای پشت یه پراپ باشه میتونه یه نکته مثبت باشه ولی به تنهایی برای انتخاب کافی نیست

من بیشتر از اسم افراد قوانین برداشت نحوه محاسبه ضرر و محدودیت های معاملاتی و سابقه پرداخت به تریدرها رو بررسی میکنم چون ممکنه یه پراپ از نظر شخصی خیلی معتبر باشه ولی قوانینش با سبک معاملاتی شما جور درنیاد