پراپکو یک جشنواره گذاشته که روی همه اکانت ها و بالانس ها تخفیفاتی خوبی میده فقط کافیه برید توی سایتشون و در پراپکو ثبت نام کنید یا اگه ثبت نام کردین فقط وارد پنل کاربری تون بشید
توی منو یک بخش گذاشتن به اسم گوشمون با شماست…
ربطی نداره که مشتری قبلی باشید یا مشتری جدید یک ویدئو میگیرید و توی اون نظرتون در خصوص پراپکو میگید یا اینکه چه چیزهایی راجب بهش شنیدی و ویدئو رو ارسال میکنی و بعد از بررسی و تایید توسط تیم پشتیبانی کد تخفیف میگیری
سلام و احترام،
راستش چند وقته که من هیچ پاسخی به نقدها و انتقادهایی که توی این سایت مطرح شده، ندیدم. به خصوص بحث داغ تغییر ای پی و رد شدن حساب ها.
حالا وقتی به همین نقدهای اینجا بیتوجهی کردن، چطور باید توقع داشته باشیم که نظرات ما رو توی سایت خودشون جدی بگیرن؟ البته که فکر نمیکنم اونجا هم توجهی بکنن و آخرش همون نظرات مثبت رو نمایش میدن، ولی خب… چی بگم والا!
در کل موفق و موید باشی
آخرش چیزی که مهمه قوانین شرکت شرایط برداشت و تجربه واقعی تریدرهاست و اگر کسی واقعا قصد خرید داره بهتره قبلش این موارد رو بررسی کنه بعد از تخفیف استفاده کنه
مجانی هم نگیر دیگه تا ایران بروکر و نماینده پراپکو شفاف سازی کسایی که بی دلیل انگار به علت تغییر ای پی رد شدن و نکرده من تگ کردم چند بار اگه شایعه س بیان با مدرک بگن کسی بی دلیل رد نشده چرا حرف نمیززن اگر راسته که ایران بروکر باید اسکم اعلام کنه