بروکر فیوژن از ایران پراپ فرم

سلام دوستان.
تجربه شخصی خودم از بروکر فیوژن که ایران پراپ فرم ارائه میده رو می خوام بگم.
فرق فیوژن با بروکرهایی که بقیه پراپ ها ارائه میدن از نظر اسپرد و سرعت اجرای معاملات خیلی خیلی خیلی زیاده.
من اسکلپ کار می کنم و انتخابم فقط فیوژن هست.
پیشنهاد می کنم اگه برای شما هم اسپرد و سرعت اجرای معامله مهمه حتما این بروکر رو تست کنید.
حساب تست این بروکر داخل سایت ایران پراپ فرم هست.
بقیه دوستان هم اگه تجربه ای با این بروکر دارن اینجا بگن.
امیدوارم همه ما ایرانی ها متناسب با زحمتی که برای پیشرفت خودمون می کشیم به چیزی که لایقشیم برسیم چون ما واقعا لایق بهترین هاییم.

ظاهرا از ایرانی ها پشتیبانی نمیکنه

منم از پشتیبان ایران پراپ فرم پرسیدم که چیه داستانش.
گفتن ما از کانال های خودمون برای شما حساب می سازیم و اونو به شما میدیم و شما با وی پی ان به حساب وصل میشید و بدون مشکل ازش استفاده می کنید.
یعنی طرف حساب ما پراپه نه بروکر.
از طرف دیگه نزدیک دو ساله داره حساب بروکر فیوژن ارائه میده و داخل نظرات پراپش هم اکثرا راضی بودن ازش
و خداییش هم حسابی که میده عالیه از همه لحاظ.
توصیه می کنم حداقل حساب تستی که داخل سایت ایران پراپ فرم هست رو یه بررسی کنید. ضرر نمی کنید

اگه بدون دردسر به ایرانی ها خدمات بده میشه بررسی کرد

من خودم دارم کار می کنم باهاشون و خداروشکر تا الان مشکلی نداشتن. برداشت هم داشتم ولی زیاد نبوده.
واقعا شرایط بروکرش فوق العاده ست.
واسه منی که از سرور سگب خسته و ناامید شده بودم انگار وارد بهشت شدم.
فیوژن کلا خیلی خوبه ولی چون به ایرانی ها خدمات نمیداد نمی شد ازش استفاده کرد که به لطف ایران پراپ فرم می تونیم از شرایط فوق العاده ش به نفع خودمون استفاده کنیم فقط باید با وی پی ان به متاتریدر وصل شیم.

بعد اگه نت قطع باشه میخوان چیکار کنن ؟ نمیدونم چرا درس عبرتی نمیشه یه فکری برای این روزهای مبادا بکنن

تو دوره ی قطعی نت پروکسی اختصاصی میدادن با نت ملی وصل میشد.
من قبلا فقط با سگب کار می کردم . تو جنگ که تعطیل شده بود دنبال پراپی بودم که کار کنه از طریق ایران بروکر با ایران پراپ فرم آشنا شدم و از همون موقع با پروکسی که دادن با فیوژن کار کردم.
تو دوره جنگ ایران پراپ فرم خیلی خوب کار کرد خدایی

تو اون شرایط اینکه یه پراپ فرم تونسته بدون دردسر سرویس بده خودش نکته مثبتیه

مخصوصا وقتی اینترنت و دسترسی به پلتفرم ها مشکل داشت داشتن پروکسی اختصاصی که با نت ملی وصل بشه میتونست خیلی کمک کننده باشه

به نظرم ایران بروکر در مورد جایگاه این پراپ تو لیست پیشنهاد ایران بروکر نیازه یه تجدید نظر کنه.
انتهای صفحه دوم اونم بعد از پراپ های تامین سرمایه و ان پی ای که کلا جمع شدن یکم بی انصافیه در موردش.
ایران پراپ فرم واقعا جزو 5 تا پراپ خوبه ایرانه در حال حاضر. فقط امیدوارم همین فرمون رو بره و خراب نکنه.
بزرگ ترین برگ برنده ش همین بروکر فیوژنه که امیدوارم قطعش نکنه.
منکه تا زمانی فیوژن رو ارائه بده هستم باهاشون و به بقیه تریدرها هم توصیه می کنم تستش کنن.

منم تقریباً باهات موافقم. جایگاه یه پراپ فقط با تبلیغات مشخص نمی‌شه و چیزی که مهمه عملکرد واقعی، پرداختی‌ها و کیفیت بروکر و شرایط معاملاته. فیوژن هم واقعاً می‌تونه یکی از نقاط قوت اصلی ایران پراپ فرم باشه، مخصوصاً برای تریدرهایی که قبلاً با بعضی بروکرها مشکل داشتن.

البته به نظرم بهتره چند ماه دیگه هم عملکردشون رو زیر نظر گرفت و بعد با اطمینان بیشتری درباره جایگاهشون نظر داد. امیدوارم همین روند رو ادامه بدن و کیفیت خدماتشون افت نکنه.

استفاده از VPN برای اتصال به متاتریدر یه نکته مهمه و باید حواست باشه IP و لوکیشنشون با اطلاعات حساب تناقض نداشته باشه که بعداً به مشکل نخوری

خیلی هم عالی

فقط داداش من چون اسمشو نشنیدم زیاد فقط یک توصیه میکنم

اونم اینکه اول از همه نرید حساب های گرون قیمت بگیرید

در کل یعنی ریسک زیادی نکنید که بعدا یه وقت پشیمون بشید

دمتم گرم سلطان بابت اینکه تجربه ات رو نوشتی :heart: