دادا اون 5 درصدی که سود اورن اندازه تمام مشاغل دیگه پول درمیارن پس صد در صد باید مهم باشه برای اقتصاد کشور
برای اقتصاد کشور که نه برای درآمد مالیاتیشون چرا
فرم ثبت نامشون تغییر کرد امروز.
اینکه نوشته حوزه اقتصاد دیجیتالی شاید منظور ترید هم هست نمیدونم.
این سایتی که فرم ثبت نام توش هست یه شرکت خدمات مالیاتی هست ![]()
خب اگه خرید نکنیم طرحشون واسه … مردم شکست میخوره و سیمکارتاشون رو دستشون باد میکنه.
انجام دادی؟ مراحل بعدش بزاری اشتراک خرید نت چطوریه هزینه ها
سلام دوستان عزیزم با پشتیبانی همراه اول ارتباط گرفتم گفتم آشنایی داریم تو اداره دولتی گفت از قسمت حراست میتونن درخواست بفرستن به همراه اول برای وصل شدن به نت بین المللی حالا دقیق نمیدونم نت فقط برای همون شخص فعال میشه یا اشخاصی که معرفی میکنه هم ساپورت میشن.
اگر شما اطلاعات دقیق تری در مورد نت پرو دارین بفرستید.باتشکر
متاسفانه اینجا ایرانه.اتحاد وجود نداره.طبق شنیده هام ۸۰۰۰ نفر ثبت نام کردن
مثل خودروهای پیش فروش که بدون تاریخ تحویل چند برابر ظرفیت ثبت نام میکنن
ببین هشتاد پنج میلیون نفر به روایتی بلکه صد و بیست میلیون جمعیت کشوره خوب این چیز عجیبی نیست که یه عده همیشه تو صفن ….این اتحادی که میگی همیشه در اکثریت بوده ولی متاسفنه اقلیت ها نظم رو بهم میزنن و در صف…
حوزه های دیگه رو اطلاعی ندارم، ولی تریدر، اگر تریدر باشه هیچ وقت سمت این مسخره بازی های اینترنت پرو نمیره. حتی شده گیگی پونصدهزار میخره تریدش رو میکنه ولی خودش و زندگی و درآمد و اطلاعاتش رو دو دستی تقدیم نمیکنه به اینا؛ که فردا روز بیشتر بخوان بچاپنش و اذیتش کنن…
دقیقا از دهه ۹۰ غیرقانونی اعلام شد
اون قانون بطور دقیق میگه معاملات فارکس توسط کارگزاری ها ممنوع هست.
توسط کارگزاری ها! نه اشخاص!
درآمد فارکس جز درآمدهای تصادفی حساب میشه و مالیات داره. حدود 30 درصد.
من مشاور مالیاتی نیستم باید از مشاور مالیاتی کمک گرفت.
عزیزجان برای اشخاص هم ممنوع هست.حکم جمع آوری مال نامشروع داره
- طبق [ماده 49 قانون اوراق بهادر]، هر کس به چنین فعالیت هایی بپردازد مجازات آن یک تا شش ماه حبس، جریمه نقدی سه برابر سود حاصله و یا هر دوی این موارد است.
خیر ، شما که نمی دونید و ازش مطمئن نیستید الکی حرف نزنید
ترید بصورت شخصی {فعالیت در بازار فارکس و کریپتو یا بازارهای مالی} در ایران غیرقانونی نیست {یعنی جرم انگاری نشده > آیا کسی رو می شناسید که به جرم ترید در بازار فارکس یا کریپتو دستگیر و زندانی ش کرده باشن>خیر}
در یه صورت غیرقانونیه > درصورتی که پول جمع کنی از دست مردم بگی پول تون رو بدید دست من تا براتون ترید کنم و بهتون سود بدم {یعنی بخوای سرمایه از تو ایران جمع کنی بیرون ببری>خروج سرمایه} = حتی اگر واقعا سود هم بدی: غیرقانونیه {که اکثر مواقع همچین موردهایی ضرر میدن و متواری میشن و کلی پرونده قضایی و شاکی فقط از خودشون بجا می گذارند}
چرا چون داری باعث خروج سرمایه از ایران میشی {درصورتی که تمام دولت ها خودشون رو می کشن که سرمایه وارد کشورشون کنن} در این صورت سرمایه هایی که می تونست وارد اقتصاد ایران بشه {یا وارد بورس ایران} از ایران خارج و وارد بورس کشورهای دیگه میشه
اگر زیاد برداشت بزنی و گردش حسابت بالا بره ، احتمال اینکه به حسابت مشکوک بشن و روش مالیات ببندن بالاست ولی تا وقتی پول کلان وارد ایران نکردی{وارد حساب بانکی به اسم خودت} هیچ مسئله ای برات پیش نمیاد
عزیزجان ح.ک.ومت ایران بنابر دلایلی که عامل اونها خودش هست فعالیت در فارکس رو ممنوع اعلام کرده(چه بصورت شخصی و چه شرکت ها و موسسات حقوقی) و مجازات هم تعیین کرده.اما چرا مجازات و قانون اجرا نمیشه؟چون معتقد هستند تریدر فریب خورده و مال از دست داده،یعنی مجرم مال باخته حساب میشه.برای همین تا الان قانون بصورت کامل اجرا نشده
دلایل:
اعتبار ناقص کارگزاری ها (تحریم)
ضرر و زیان معامله گرها (خروج ارز از کشور)
امکان پایین پیروزی معامله گر ایرانی در برابر خارجی (در دسترس نبودن منابع جدید آموزشی و فاندامنتال)
ربوی بودن درآمد فارکس
سرعت پایین اینترنت در ایران
تشکیل شرکت های هرمی تحت پوشش فارکس و کلاهبرداری از مردم
و در آخر انحصار طلبی سازمان بورس و اوراق بهادار که انتظار دارن کل سرمایه شخصی مردم در بورس مورد د.زد.ی رسمی خودشون قرار بگیره
دوستان رفتم تهشو دراووردم
فعلا فقط به اشخاصی که شرکت ها معرفی میکنن دادن
باید یه شخصیت حقوقی یه نامه با سر برگ و مهر شرکت شمارو به اوپراتور معرفی کنه به عنوان کارمندش تا اوپراتور خط شمارو آزاد کنه
از طریق سازمان نصر هم به عنوان فریلنسر یه اقداماتی داره میشه که هنوز کسی جواب نگرفته فقط پیش ثبت نام کردن توی پیش ثبت نام نوشته که شما نباید شاغل در هیچ شرکت خصوصی یا دولتی ای باشید
در مورد بحث اینکه متحد بشیم نگیریم هم من یه نظری دارم
این حکومت هیچ وقت هیچ ارزشی برای نظر مردم قائل نبوده و کار خودشو میکنه با اقدام نکردن ما هیچ اتفاقی نمیوفته
افرادی هستن که نون شبشون به اینترنت بنده و سال ها برای یه پروژه زحمت کشیدن و کار کردن الان تمام زحمتشون داره به باد میره
نمیشه به کسی خورده گرفت یا حمله کرد که چرا پیگیر اینترنت پرو میشی
من به شخصه منتقد هزار درصدی این سیستمم و این رو ظلم بزرگی میبینم که آزادی و حق استفاده از حداقلی ترین ابزار تکنولوژی رو نداریم ما مردم عادی
بازم اگه خبری شد میام میگم
حواستون هست پول چی دارید میدید ؟ جبران خسارت فیلترینگ ؟ نکنید ثبت نام نکنید..
سلام
دوستانی که اینترنت پرو گرفتند آی پی شون ثابت میشه یا تغییر میکنه یعنی یه بار گوشی رو ایرپلن کنی آی پی عوض میشه یا نه؟
غیرقانونی نیست. فقط تحت حمایت سازمان بورس نیست
یه جا دیدم گفته بود تو سایت نصر باید ثبت نام کرد
یه بخشش برا شرکتا بود که فکر کنم به پنج نفر میدادن البته دیتایی در مورد شرایط سیم کارته و قیمت و ایناش ندارم
یه بخشم داره مربوط به فریلنسرا که اونو رفتم تا آخرش ثبت نام شدم ولی صرفا ثبت نام شدم به عنوان فریلنسر تو سایته دیگه بعد چیزی در مورد سیم کارت و اینا نبود
سایت سازمان نصر رو بی زحمت میذارید اینجا؟