⭐ با گوشی ترید می‌کنید یا کامپیوتر یا ترکیب هر 2تا و چرا؟

ترید با گوشی حرفه‌ای‌تر است یا کامپیوتر؟

با پیشرفت اپلیکیشن‌هایی مثل Match-Trader و TradingView، امروزه تقریباً تمام کارهای اصلی معامله‌گری را می‌توان با گوشی انجام داد؛ از بررسی نمودار و استفاده از اندیکاتورها گرفته تا باز و بسته کردن معاملات و مدیریت حد ضرر. برای مثال، نسخه موبایل Match-Trader امکان مشاهده نمودار، ثبت سفارش‌های Market و Pending و استفاده از ده‌ها ابزار تحلیل تکنیکال را فراهم می‌کند.

اما یک سؤال مهم وجود دارد: برای یک تریدر حرفه‌ای، گوشی بهتر است یا کامپیوتر؟

کامپیوتر؛ انتخاب بهتر برای تحلیل حرفه‌ای

اگر بخش مهمی از استراتژی شما بر پایه تحلیل تکنیکال، بررسی چند تایم‌فریم و مقایسه چند نمودار باشد، کامپیوتر یا لپ‌تاپ معمولاً انتخاب مناسب‌تری است.

صفحه‌نمایش بزرگ‌تر باعث می‌شود ساختار بازار، حمایت و مقاومت، خطوط روند و جزئیات نمودار را راحت‌تر مشاهده کنید. علاوه بر این، می‌توانید هم‌زمان چند نمودار، تقویم اقتصادی، اخبار و پلتفرم معاملاتی خود را باز نگه دارید.

پلتفرم‌هایی مانند TradingView در نسخه دسکتاپ حتی از چند مانیتور، چند پنجره و همگام‌سازی نمودارها پشتیبانی می‌کنند که برای تحلیل‌های جدی‌تر مزیت مهمی محسوب می‌شود.

گوشی؛ عالی برای اجرای سریع و مدیریت معاملات

در مقابل، بزرگ‌ترین مزیت گوشی دسترسی سریع و دائمی به بازار است. شما تقریباً در هر مکانی می‌توانید قیمت را بررسی کنید، پوزیشن باز کنید، Stop Loss یا Take Profit را تغییر دهید یا معامله خود را ببندید.

بنابراین موبایل ابزار بسیار مناسبی برای مدیریت معاملات باز و واکنش سریع به بازار است. بعضی پلتفرم‌ها حتی قابلیت اجرای سریع سفارش از طریق موبایل را ارائه می‌کنند.

اما صفحه کوچک گوشی می‌تواند هنگام تحلیل دقیق نمودار محدودیت ایجاد کند؛ مخصوصاً زمانی که چند اندیکاتور، چند تایم‌فریم یا چند دارایی را هم‌زمان بررسی می‌کنید.

پس تریدر حرفه‌ای از کدام استفاده می‌کند؟

در واقع حرفه‌ای بودن یک تریدر به دستگاه او ارتباط مستقیمی ندارد. استراتژی، مدیریت سرمایه، کنترل ریسک، روان‌شناسی و نظم معاملاتی بسیار مهم‌تر از این است که معامله با گوشی انجام شود یا کامپیوتر.

با این حال، برای بسیاری از معامله‌گران بهترین روش استفاده ترکیبی از هر دو دستگاه است:

کامپیوتر یا لپ‌تاپ → تحلیل، پیدا کردن ستاپ و برنامه‌ریزی معامله

گوشی → بررسی سریع بازار، دریافت هشدار و مدیریت معاملات در زمانی که به سیستم دسترسی ندارید

نتیجه‌گیری

اگر قرار باشد فقط یک گزینه را برای ترید حرفه‌ای و اصولی انتخاب کنیم، کامپیوتر یا لپ‌تاپ به دلیل فضای کاری بزرگ‌تر و امکانات بهتر برای تحلیل، انتخاب کامل‌تری است.

اما گوشی یک ابزار مکمل بسیار قدرتمند است و می‌تواند آزادی عمل بیشتری به تریدر بدهد.

در نهایت، ابزار شما را به یک تریدر حرفه‌ای تبدیل نمی‌کند؛ نحوه استفاده از ابزار، استراتژی و مدیریت ریسک شماست که تفاوت را ایجاد می‌کند.

بررسی نسخه گوشی و دسکتاپ Match-trader همراه با تریدینگ ویوو رایگان :

platform.paroxfx.com

گوشی برای شروع و آشنایی با محیط ترید خوبه، ولی وقتی بخوای جدی‌تر کار کنی، امکانات لپ‌تاپ و کامپیوتر خیلی بیشتره. مخصوصاً برای تحلیل، شخصی‌سازی و استفاده از ابزارهای مختلف. به نظرم گوشی بیشتر برای چک کردن و مدیریت سریع پوزیشن‌ها مناسبه تا ترید حرفه‌ای.

اصلا من با گوشی نمیتونم.

با گوشی کار میکنم

سابقه نداشته با ویندوز تبلت کار کنم
فقط گوشی
راحت ترم

باید با ابزاری کار کنی که توش راحتی و تمرکزت بیشتره. مخصوصاً تو ترید که سرعت عمل و تسلط به محیط خیلی مهمه.
ویندوز تبلت هم شاید امکانات بیشتری بده ولی اگه با گوشی راحت‌تری همون گوشی انتخاب بهتریه

اگر با گوشی راحت تری و میتونی تحلیل و مدیریت معاملاتت رو بدون محدودیت انجام بدی دلیلی نداره صرفا به خاطر امکانات بیشتر بری سراغ ویندوز یا تبلت

دقیقا همینطوره گوشی برای شروع و حتی مدیریت سریع معاملات کاملا جواب میده ولی وقتی بخوای جدی تر تحلیل کنی محدودیت صفحه و ابزارها بیشتر خودش رو نشون میده

به نظرم برای ترید جدی لپ تاپ یا کامپیوتر خیلی راحت تره و گوشی بیشتر نقش ابزار کمکی رو داره نه ابزار اصلی :ok_hand:

هر جفتش رو راحتم، و انجام دادم،،، گوشی یه بدی که داره چون همیشه در دسترسه، اگه خود کنترلی نداشته باشی، دچار اورترید میشی،،، برای رفع این مشکل، من اومدم یدونه مینی لب تاپ سیم کارت خور (تبلت) خریدم که تحت سیستم عامل ویندوزم هست، و اون اندیکاتورها و تمپلت رو هم روش ریختم و ازش استفاده میکنم، دیگه با گوشی ترید نمی‌زنم و فقط با لب تاپ یا این تبلت ترید می‌زنم

من که فقط با کامپیوتر

با گوشی هم فقط وقتایی که نمیتونم پشت سیستم باشم و معامله باز داشته باشم با گوشی پوزیشن بازم مدیریتش میکنم تا بسته بشه

گوشی برای کنترل سریع و مدیریت معاملات خیلی کاربردیه ولی برای تحلیلهای دقیق و بررسی چند نمودار و ابزار به نظرم لپ تاپ یا کامپیوتر خیلی راحت تر و کاربردی تره گوشی بیشتر میتونه نقش ابزار کمکی رو داشته باشه تا ابزار اصلی :ok_hand:

آره این روش خیلی منطقیه به نظرم برای تحلیل و اجرای اصلی معاملات کامپیوتر خیلی انتخاب بهتریه و گوشی هم برای مواقعی که دسترسی به سیستم نداری و نیاز به مدیریت پوزیشن باز داری کاملا کاربردیه اینطوری هم دقت تحلیل حفظ میشه هم مدیریت معاملات راحت تر انجام میشه

کار خیلی خوبی کردی چون دسترسی دائمی به بازار واقعا میتونه باعث تصمیمهای هیجانی و اورترید بشه مخصوصا وقتی آدم مدام نمودار و پوزیشنها رو چک کنه اینکه ابزار ترید رو محدود کردی به لپ تاپ و تبلت ویندوزی باعث میشه بین خودت و بازار یه فاصله منطقی ایجاد بشه و فقط وقتی شرایط مناسب بود وارد معامله بشی این موضوع از نظر مدیریت ریسک و کنترل رفتار معاملاتی هم میتونه خیلی کمک کننده باشه