مصرف غیر عادی اینترنت مخابرات ( کسی تجربه ای داره)

سلام

از اول تیر ماه شاهد این هستم که مصرف اینترنت منزل که کار خاصی هم نمیکنیم به شدت افزایش پیدا کرده

ما که روزی 2 تا 4 گیگی نهایت استفاده کنیم رسده به روز 6 تا 20 حتی 2 روز هم 40 گیگ رسیده حتی در اون روز 40 گیگی نصف روز هم نبودیم خونه

آیا کسی هم شاهد همچین چیزی بوده ؟

• به 2020 زنگ زدی گفتی؟
  • مودم یه تایمی(یه روز) خاموش کن.
  • مودم بزار یه روز روشن باشه ولی وای فای رو خاموش کن و هیچ دستگاهی هم بهش وصل نکن.
  • مودم با سیم وصل کن به سیستم/لپتاپ.
  • قبل اینکه وای فای مودم روشن کنی، رمزشو عوض کن و فیلتر MAC Address هم فعال کن و آدرس MAC دستگاه خودت رو اول وارد کن.

هر کدوم از اینا که انجام دادی، بعدش از پنل کاربری ببین اون روز چیزی مصرف کرده یا نه.

وقتی فهمیدی کدوم دستگاه از همه اینترنت بیشتر مصرف میکنه، میتونی از ابزار کنترل مصرف داده استفاده کنی ببینی کدوم برنامه بیشترین حجم رو استفاده کرده.

توضیحات شما عالی بود . :+1:

با سلام

من دقیقا همین مشکلو دارم.

در حدی که داشتم سرچ میکردم و این فروم رو دیدم که شما هم مثل بنده دقیقا از تیرماه مصرفتون عیر عادی شده

در قسمت ریز مصرف مخابرتت رفتم،دوتا چیز عجیب دیدم

اولی اینکه در موقعی که اینرنت بین الملل بسته بود با کمال تعجب تا تاریخ ۵ خرداد که بازگشایی اینرنت بود،برای من مصرف ترافیک بین الملل ثبت کرده

مسئله بعد مصرف عجیب ثبت شده در تیرماه بود

به طوری که در یک بازه ۱۰ روزه در تیرماه برای من ۱۱۶ گیگ دانلود و ۱۱ گیگ آپلود ثبت کرده،که واقعاااااا عجیبه،شاید بگم ۳ برابر مصرف حدودی واقعی منه،فعلا تیکت گذاشتم براشون ببینم چی میگن

پیگیری های من به جایی نرسید

فقط اینکه مخابرات با ثبت ترافیک‌غیر عادی در حال تو پاچه کردن مردم هست

و اینترنت بین ملل رو ۲.۷ برابر در حالل حساب کردنه

یعنی تا فیلتر شکن روشن بشه ۲.۷ برابر در حال حجم خوردنه

اینکه مثلا میگه شما ۸۰ گیگ بین الملل داری تو سرویس یعنی تقسیم به ۳ باید کنی حدود ۲۷ گیگ یعنی اینترنت بین اللملل

کاش یه وکیلی چیزی ایران بروکر داشت به اعلام امادگی میکرد جلوی این دزدی ها گرعته میشد