من تجربی ولی خب ۲۱۰ پهپاد رو بازسازی و باز طراحی کردم در سه هفته البته با کمک یکی دیگه ، ساخت یک پهپاد داشتم (طراحی، توسعه،ارائه) براساس فیزیک کوانتوم ،عضو دانشکده ساخت پهپاد و طراحی دانشگاه شریف هستم اما حیف ….
درمورد اینکه استعداد هامون توی ایران هدر رفت ![]()
![]()
یه تنه یه امارات رو خراب کردی پس ![]()
شاهد کار شوماعه؟
یادم رفت اضافه کنم در طی چهار شبانه روز ۲۴ اینترومتر ( برای پهپاد) طراحی کردم و در بخش ساخت اون هارو آپدیت و آنالیز کردم .
نه آقا ![]()
نمیشه توضیح داد ،فردا پس فردا باید جوابگو باشیم .
ما توی دانشگاه شریف روز و شب نداشتیم برای ج.ن.گ
بسیار عالی . امیدوارم از پهبادها دیگه تو هیچ جنگی استفاده نشه و فقط تو کارهای علمی و تحقیقاتی استفاده کنن
اهوم درسته
شریفو زدن شما اونجا نبودی؟
آرزوی خوبی بود ، من هم امیدوارمم
بله بودم ،بودیم که زدن
پرتاب شدم رو تخت
شب همه بخیر
عشقم فیلم زیاد میبینیا ![]()
فیلمایی که هایپ میشنو فقط میبینم
وگرنه زیاد اهل فیلم نیستم
تریدو که شروع کردیم مجبور شدیم فیلمم ببینیم.
اینم بگم که هیچی از فیلما متوجه نمیشیم و همیشه حواس به چارته ![]()
به خودتون اهمیت بدید ،اون چارت رو یکم ببندید ،لذت ببرید
خب پهپاد نساز ک تو جنگ استفاده بشه امیدوارم رو پدربزرگ من باید بگه که دستش ب هیچ جا بند نیست !! همین امثال شما ها وضع کشور رو این کار کردین خدا مغز رو نداده با ایدیولوژی های چرند یسری ها زندگی مردم رو سیاه کنن شما هم بشید ابزار و بازوی محرکشون
دوست عزیز،ساخت همچون پهپاد های جنگی به دست بنده نیست ،پهپاد هایی که بنده طراحی میکنم براساس فیزیک کوانتوم هستند که از نظر علمی نمیتونن پرواز کنند اما در آیندگان دور ازشون استفاده میشه قابل به ذکر هست که اگر سازنده اون پهپاد ها بنده بودم الان اینجا نبودم و اون پهپاد هایی که الان طراحی شده برای صرفه جویی انرژی و استفاده میشه برای منابع نفتی
در قسمت بعدی باید تاکید کنم که از نظر ساخت من کاره ایی نیستم و طراحی و زیر طراحی آن ها را انجام و بازسازی میکنم ، پهپاد هایی که بنده طراحی میکنم برای سمپاشی،تصویر برداری،فیلم برداری،تشخیص گرمایش برای منابع نفتی زیر زمینی و… هست
در قسمت بعدی ازتون درخواست دارم که از ماجرا و کار اطلاعی ندارید ،گارد نگیرید پرس و جو کنید و ساز و کار با خبر باشید و بعد گارد بگیرید ، خودتون عقل و هوش انسانی دارید و میتونید استفاده کنید که آیا من میتوانم سازنده اون پهپاد های چند کیلویی و تنی باشم یا اگر باشم آیا اینجا هستم ،آیا اینجا هستم میتونم درمورد این چیزا های خطرناک صحبتی بکنم؟!
خواهشاً بپرسید ،پرسش عیب نیست بعد از اون بگید ما داریم مملکت رو خراب میکنیم.