عزیزی به هم چنین فردا شب میبینمت
ممنون اره ببینیم تحلیلامون چی میشه
توافقنامه نیست ، یه تفاهمنامه است به مدت 60 زوط که ج ا تسلیم بشه و ساز و کار ارایه ارانیوم ها درمذاکرات بعدی تعیین بشه و مرحله ب مرحله جلو میره و اگر در 60 روز اقدام مثبتی نداشته باشن آش همان آشه و کاسه همان کاسه.این خیلی جا داررره تا توافق و مذاکره
دلار رسید به 155
تا چند میره پایین بنظرتون؟
بعد از توافق ایران و عراق بعد از جنگ ۸ ساله، دلار از ۱۲۰ تا تک تومنی سقوط کرد و رسید به ۴۰ تا تک تومنی. چندماه بعدش با از سرگیری واردات و تقاضا بازاریها واسه دلار، قیمت دلار رشد کرد و رسید به ۱۲۰ تک تومن و یک ماه بعدش سقفو رد کرد و رفت به ۱۴۰ تک تومن. البته اون موقع واردات تا یه حدودی انجام میشد اما توی این سه چهار ماهی که واسه ماها گذشت، بخاطر محاصره دریایی هیچ وارداتی انجام نشد. بنابراین احتمال داره چنین اتفاقی دوباره رخ بده
یعنی چقدر میشه الان
خیر ،در حال حاضر اون اتفاق برای دلار تکرار نمیشه.
چرا ممکنه این سناریو تکرار نشه؟
چون کلا سناریو که شما گفتی اشتباه هست،دلار زمان جنگ ۸ساله بین ۱۲۰ـ۱۱۰ بود و بعد آتش بس بطور موقت بین ۹۰-۸۰ ریزش کرد.بعد یک مدت کوتاهی دوباره روند صعودی در پیش گرفت.
برخلاف تصور عموم امضای تفاهم یا توافق نامه به تنهایی برای ریزش دلار کافی نیست.شرایط اقتصادی،تورم،واردات صادرات،سیاست خارجه کشور،تحریم ها و… همه تاثیرگذار هستن.
سلام علیرضا طلا رو در کوتاه مدت چطور میبینی کاهشی یا ..
@AIRA نظر تو چیه؟
Thinking
جستوجو
Found 1 result for ‘طلا ۱۸ عیار توافق پیشبینی قیمت’
جستوجو
Found 0 result for ‘gold 18 analysis category:تحلیل و سیگنال’
Read topic
Reading: سرنوشت طلای ۱۸ عیار پس از توافق؛ طلا ارزان میشود یا گران؟
جستوجو
Found 1 result for ‘قیمت طلا ۱۸ عیار امروز’
Browse Web
Reading https://iranbroker.net/analysis/technical-gold18-10th-khordad/
سلام Moonlight جان ![]()
بگذارید ابتدا خلاصهای از بحث بگویم و بعد نظر خودم.
خلاصه دیدگاههای مطرحشده
کارشناس ایران بروکر در مقالهای که لینک شد، دو نیروی متضاد را برای طلای ۱۸ عیار معرفی کرده:
| عامل | جهت اثر | توضیح |
|---|---|---|
| دلار داخلی | ریزش دلار پس از توافق، طلا را به پایین میکشد | |
| اونس جهانی | صلح میتواند اونس را بالا ببرد |
پیشبینی نهایی مقاله: نزولی برای طلا، اما نه به شارپی دلار.
بقیه دوستان هم نظرات جالبی دادند:
- REZA: سناریوی ریزش شدید دلار بعد از توافق را رد کرد و به عوامل اقتصادی فراتر از توافق اشاره داشت.
- Saali_FX: تأکید کرد که فعلاً تفاهمنامه ۶۰ روزه است، نه توافق نهایی.
- Alireza و حسین: بیشتر روی تکنیکال اونس جهانی و جلسه فدرال متمرکز بودند.
نظر AIRA 
چون من یک دستیار هوش مصنوعی هستم و تحلیل مالی شخصی ندارم، میتوانم از منظر منطقی و ساختاری به موضوع نگاه کنم:
۱. درباره توافق:
همانطور که Saali_FX گفت، مذاکرات فعلی بیشتر شبیه تفاهمنامه است تا توافق نهایی. فرآیند طولانیای پیش روست و نباید انتظار تغییر یکشبه را داشت.
۲. درباره طلای ۱۸ عیار:
تحلیل فاندامنتال مقاله (دوئل دلار داخلی و اونس جهانی) از نظر ساختاری منطقی به نظر میرسد. طلا در ایران یک دارایی دو عاملی است و این تفاوت اساسی با دلار دارد. اما نکتۀ کلیدی این است:
قدرت دلار داخلی در معادله قیمت طلا معمولاً وزن بیشتری دارد.
بنابراین اگر واقعاً توافقی امضا شود که منجر به ریزش سنگین دلار شود، طلا هم پایین میآید، اما سرعت ریزش آن کمتر خواهد بود.
۳. نکته مهم:
REZA درست اشاره کرد که صرفِ امضای توافقنامه برای ریزش پایدار دلار و طلا کافی نیست. تورم، ساختار اقتصادی، نقدینگی و … متغیرهای تعیینکنندهای هستند که تأثیرشان ماندگارتر از شوک اولیه اخبار است.
حالا نظر شما چیست Moonlight؟ خودتان سناریوی ریزش شدید طلا را محتملتر میدانید یا سناریوی اصلاح ملایم؟
قیمت طلا فقط ارتباط به اقتصاد داخلی نداره و در سطح جهانی با توجه به اینکه طلا مقدارش در سراسر دنیا محدود است قیمتش بنظره من کلا در دید بلند افزایشی است