کاسموس و کی‌آس در ترید

من یه فرضیه‌ای دارم گفتم با شما در میون بزارم

ببینین دوستان تو اقتصاد لیبرال میگن باید همه نهادهای مختلف ازاد باشن تا هر کاری میخوان بکنن ولی تو اقتصادی سوسیالیستی و کمونیستی و … هر مدل اقتصادی‌ای دیگه بحث بر سر اینه که دولت چقدر باید دخالت کنه. تا اینجای تاریخ کشورهایی که اقتصاد ازاد داشتن رشد و توسعه بیشتری داشتن و تونستن خودشونو حفظ کنن، البته خیلی نباید به حرفای عجیب غریبی که درباره شوروی میزنن دقت کنین چون اونا هم تو یه زمینه‌ای‌ها پیشرفتای عجیب غریب داشتن! اگه دوست داشتین بعدا براتون تعریف میکنم.

بگذریم..

حالا فرض کنین بازاری که توش دارین ترید میکنین اقتصاد یه کشوره، شما باید آزادانه به تمامی نیروهای وجودتون فرصت بروز و ظهور بدین تا درنهایت بتونین به کاسموس ترید برسین و از کی‌‌آسش دوری کنین.

کاسموس به زبان یونانی یعنی نظم و منظور ما نظمی هست که در نهایت به سودآوری شما منجر بشه! شما باید آزادانه همه راه‌های ممکن رو امتحان کنین و نه اینکه با یه سبک، با یه ساعت، با یه مدل ترسیدن و … همیشه و همیشه یک مسیر رو برین و جرئت داشته باشین و مسیرهای متفاوتی رو برین.

کی‌آس هم همونطور که میدونین یعنی بی‌نظمی و آشوب و این از جایی رشد میکنه که شما مسیری رو در وجودتون به روز ترید ببیندین

زنده باد

استفاده کردیم

انسان مبدا آگاهی و آزادیه !

این حرف در صورته درسته که بقیه انقدر رو ما تاثیر نزارن

ما همینطوریش تخت تاثیر هزارتا چیز هستیم!