سلام
نمیخوام دوتا متا نصب کنم چون اکسپرت کپی تریدرم دوتا حساب مستر رو جواب نمیده میخوام با یک حساب متا دوتا چارت مختلف باز کنم روی دوتا مانیتور کسی بلده؟
سلام
نمیخوام دوتا متا نصب کنم چون اکسپرت کپی تریدرم دوتا حساب مستر رو جواب نمیده میخوام با یک حساب متا دوتا چارت مختلف باز کنم روی دوتا مانیتور کسی بلده؟
من از دیپ سیک پرسیدم این جواب رو داد
بسیاری از کاربران متاتریدر با این نیاز مواجه میشوند و راهحلهای مختلفی برای آن وجود دارد. متاسفانه متاتریدر ۴ (MT4) به صورت پیشفرض امکان کشیدن یک چارت به خارج از پنجره اصلی نرمافزار را ندارد. با این حال، دو راهحل عملی برای رسیدن به خواسته شما وجود دارد:
روش اول: استفاده از ابزارهای شخص ثالث (سادهترین راه)
بهترین و سادهترین راه برای جدا کردن پنجره چارتها از پنجره اصلی متاتریدر، استفاده از ابزارهای تخصصی «شکستن چارت» (Chart Splitter Tools) است. این ابزارها مشکل اصلی نرمافزار MT4 را حل میکنند و به شما اجازه میدهند:
· چارتهای خود را به پنجرههای کاملاً جداگانه و شناور تبدیل کنید
· هر چارت را به دلخواه در هر نقطه از دو مانیتور خود جابهجا کنید
· موقعیت چارتها را ذخیره کنید تا دفعه بعد نیازی به تنظیم مجدد نباشد
یک نمونه از این ابزارها با نام «MT4MT5图表拆分工具» (MT4MT5 Chart Splitter Tool) وجود دارد که این کار را به سادگی انجام میدهد. نحوه استفاده از آن:
روش دوم: روش دستی (بدون نصب نرمافزار اضافی)
اگر ترجیح میدهید هیچ نرمافزار اضافی نصب نکنید، میتوانید از روش زیر استفاده کنید. توجه داشته باشید که در این روش چارتها واقعاً از پنجره اصلی جدا نمیشوند، بلکه پنجره متاتریدر را روی هر دو مانیتور پخش میکنید:
نکات مهم
· حتماً قبل از استفاده از هر ابزار شخص ثالث، از اطلاعات و دادههای معاملاتی خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
· مطمئن شوید که سیستم شما حالت نمایش «اکستند» (Extended) را برای دو مانیتور فعال کرده باشد، نه حالت «Duplicate»
· اگر از روش دستی استفاده میکنید، ممکن است در برخی نسخههای قدیمیتر MT4 با محدودیتهایی مواجه شوید
جمعبندی
اگر سادگی و کارایی برایتان مهم است، روش اول (استفاده از ابزار شکستن چارت) بهترین گزینه است. این ابزارها دقیقاً برای حل همین مشکل شما طراحی شدهاند و به شما امکان کنترل کامل روی چارتها در مانیتورهای مختلف را میدهند. اگر هم دوست ندارید نرمافزار اضافی نصب کنید، روش دستی میتواند کارساز باشد، هرچند کمی محدودتر است.
آیا سوال دیگری درباره نحوه استفاده از این روشها دارید؟
تفاوت بزرگ متاتریدر ۵ (MT5) با نسخه ۴ این است که قابلیت جدا کردن پنجره چارت (Detach) را به صورت پیشفرض و داخلی دارد. بنابراین، بدون نصب هیچ نرمافزار اضافهای میتوانید به راحتی چارتهای خود را روی مانیتورهای مختلف ببرید.
راهحلهای ممکن به ترتیب اولویت عبارتند از:
· روش استاندارد و داخلی (Detach Chart): سادهترین روش، راست کلیک روی هر چارت و انتخاب گزینه “Detach” یا برداشتن تیک “Docked” است. پنجره چارت جدا شده و میتوانید آن را به مانیتور دوم بکشید (ساخته شده از نسخه ۱۹۳۰ به بعد).
· ابزارهای تخصصی (Chart Manager): برای مدیریت حرفهای، Chart Manager MT5 یک ابزار پولی در بازار MQL5 است که چارتها را به صورت خودکار در چند مانیتور مرتب میکند. همچنین ابزار رایگان MT4MT5 Chart Splitter Tool نیز موجود است که به هر دو نسخه کمک میکند.
· راهحلهای جایگزین: مثل استفاده از چندین نمونه (Multiple Instances) همزمان نرمافزار (با نصب در پوشههای جداگانه)، Tile Windows برای چیدمان خودکار در یک صفحه، یا کشیدن پنجره اصلی روی هر دو مانیتور (شبیه به راهکار قبلی MT4).
اگر سوال دیگری دارید یا در مراحل اجرا به مشکل خوردید، در خدمتتان هستم.
داداش دمت گرم مرسی
خواهش میکنم،کاری نکردم.
سلام، اگه MT5 داری، راحتتره؛ چارت رو باز کن، از حالت Docked خارجش کن و بکش بنداز روی مانیتور دوم. بعد میتونی با همون یه اکانت، دو تا چارت جدا داشته باشی روی دو تا مانیتور.
ولی اگه MT4 استفاده میکنی، خودش بهصورت پیشفرض چارت جداشونده نداره. یا باید پنجره متاتریدر رو بین دو مانیتور بکشی و چارتها رو داخلش بچینی، یا از ابزارهای جانبی برای جدا کردن چارت استفاده کنی.