بچه ها یه ارز میخوام معرفی کنم احتمال اون عددی که میگم شاید ببینه کمه ولی احتمالش هست ورود پول هم هست توش ولی تا کجا نمیدونم من یه احتمال میگیرم براش الان چند سنت هست حدود ۳۶سنت هست فکر کنم یه رشد حدود ۵۰درصد هم کرده و قبلن هم تا اون عدد که میگم رشد کرده ۶۵دلار شده و ریخته و دوباره جون گرفته بچه ها یه احتمال خیلی کمه ولی باز من خودمم ریکس میکنم همیشه من معرفی میکنم حدضرر میگم ولی اینجا حدضرر نمیشه و یه خرید کم که پول بره هم اهمیت نداشته باشه یه شانس هست امتحان کنیم تا ۶۰دلار شاید شد😂میدونم احتمالش ۲درصد هم نمیشه ولی باز گفتم بگم ایرانی جماعت رویا داره😂خودمم میخرم ببینم چی میشه تو تصویر اسم نماد باز میگم احتمال برگشت هم زیاده😂
بت زدن بهتر از شت کوین خریدنه ![]()
یه چیز شانسیه من همیشه اسپات خرید فروش میکنم با همین شت کوین ها و تو همین جا هم همیشه معرفی میشه با حدضرر تا ۷۰تا ۸۰ و ۹۰درصد هم سود گرفتم مدرک هم تو همینجا هست و البته ضرر هم میکنم ولی در کلیت سوده هستم اینم تو سبد قرار دادم ترید به سبک فارکس میکنم همیشه ولی اینو به خاطر نوسان شدید گفتم که حدضرر خود پول باشه
یا بخت و یا اقبال
نذر میکنم نذر پشه / شاید بشه شاید نشه
عجب چیزی گفتی ![]()
کلاس ارز دیجیتال رفتم.مدل کاری که بهمون آموزش دادن فقط معامله اسپات بوده
خریدها،بلند مدت و میان مدت هستند
ارزها رو ۳دسته تقسیم میکنیم
۱.کم ریسک(فقط شامل بیت و اتر میشه) حدود ۵۰ درصد پول
۲.ریسک میانه(شامل کوین های شناخته شده و دارای پروژه و وایت لیست و حجم معاملات و مارکت کپ بالا)حدود ۳۵درصد پول
۳.پر ریسک(شت کوین ها)حدود ۱۵ درصد پول
بازار ارز دیجیتال یک روند سینوسی بالا و پایین داره
در دوره صعودی،هرچی بخری توی سودی،پله ای میشه خرید زد
در دوره نزول فقط خرید در پایان لگ های نزولی و فروش در پایان اصلاح ها سود میده که اونم خطر پایان زودهنگام داره
به نظرم چند ماهی در دوره نزول هستیم(کل مارکت)
منم کلاس نقاشی رفتم کلاس مود شده ![]()
من شغلم فارکس هست زیاد سر در نمیارم چه به چییه فقط از نگاه کردن به کندل ها میتونم تشخیص ورود پول رو بدم و اسم رسم نماد هم مهم نیست برام فقط رفتار چارت و کندل ها مهم هست طرز معامله من مثل فارکس هست با کمترین ضرر و بیشترین سود به نوع اسپات
چند سال پیش یه دوستی داشتم توی ارز دیجیتال ترید میزد
یه ارز دیجیتال پیدا کرده بود،میگفت نوسان تمیز روزانه میده
صبح پوزیشن میزد تا عصر.عصر خیر کار رو به حسابش اضافه میکرد
یه روز پیش من بود.گفتم فلان صرافی ارز دیجیتال خارجی ورشکست شد.گفت دارایی چی داشت.اسم ارز دیجیتال مخصوص اون صرافی رو گفتم.زد توی سرش و گفت بدبخت شدم،روی همون ترید میزنم
رفت داخل بینگ ایکس که ترید میزد،کل پولش سوخته بود ![]()
![]()
![]()
یاد بروکر که ازم کلاهبرداری ۳۰۰۰دلاری کرد افتادم سودم رو نداد گفتن تحریم هستین ![]()