ترید با نت ملی سرمایه گذار برتر اوکی شد

این بحث در ادامهٔ متاترید سرمایه گذار برتر ایجاد شده است.فقط اگـر اکانـت سـرمایه گذار برتـر از قبـل در متاتریـدر شـما وجـود دارد، کافـی اسـت روی همـان اکانـت دو بـار کلیـک کنیـد تـا پنجـره ورود بـرای شـما بـاز شـود.ًدر پنجره ورود، لطفًا اطالعات حساب معامالتی خود را وارد نمایید:در بخش Login شماره اکانت خود را وارد کنید.در بخش Password رمز عبور حساب معامالتی خود را وارد نمایید.در بخــش Server، بــه جــای انتخــاب ســرور از منــوی کشــویی، IP زیــر را د:یوارد بفرمایـدر صـورت عـدم اتصـال آی پـی مذکـور، ابتـدا اتصـال اینترنـت، تنظیمـات و ًمراحـل درج شـده در فایـل را مجـددًابررسـی فرمایـد.در صورتـی کـه پـس از بررسـی کامـل، همچنـان ایـن آی پـی متصـل نشـد، موضـوع را از طریـق پشـتیبانی وبسـایت پیگیـری کنیـد تـا بررسـی و رفـع شـود.217.114.40.24پــس از وارد کــردن اطالعــات، چنــد لحظــه صبــر کنیــد تــا متاتریــدر بــه صــورت خــودکار بــه ســرورهای ســرمایه گذار برتــر متصــل شــود.

سلام الان با نت ملی کندی و تاخیر نداره ک ،اذیت نمی‌کنه ؟

1 لایک کرده

سلام ارادت امروز معامله انجام دادم خیلی عالی هست مثل قبل برخی از پرا پ ها تو مخی نیست کارشون درسته واقعا سرمایه گذار برتر بهترینه

1 لایک کرده

با نت ملی وصل بودی دیگه ؟

بله کاملا اوکی و بدون مشکل با اینترنت ایرانسل چک کردم

1 لایک کرده

نه برای من در نماد نزدک با اسپرد کم و سرعت خوب روی نت ملی کار میکنه

1 لایک کرده

منم نزدک کار میکنم اوکیه

تشکر میخواستم این هفته یه چالش ازش بخرم ،حقیقتا می ترسیدم ،ک مثل بعضی پراپ ها اینم با تأخیر و کندی سفارش رو انجام بده ،ممنون داداش خیالم راحت شد انشاالله همین هفته اوکی ش میکنم

موفق و پرسود باشی داداش :flexed_biceps::flexed_biceps::blue_heart::blue_heart::blue_heart:

1 لایک کرده

تو پراپای ایرانی sgb کلا تو یه لول دیگس داش
قابل مقایسه با خارجیاس حتی

خداکنه همین یکی موندگار باشه ( اگه یه سریا بذارن..)

1 لایک کرده