پیش‌بینی طلا تا هدف ۵۰۰۰؛ از ۳۰ اردیبهشت تا ۱۵ خرداد

طلادر 6ساعته تارگت 5000 داره امروز 30 اردیبهشت هست تا 15 خرداد به تارگت میخوره

سلام بزرگوار یعنی می الان من پولامو طلابخرم حدود ۴۰۰میلیون دارم ۱۰۰از میلی خریدم باقیش رو نمیدونم

یعنی بالا میره طلا؟؟!!!

خواهشا ب من کمک کنید بیشتر سرمایه رفته و خرج چند نفرو میدم این تمام زندگیمه طلا بهرمند ایا

سلام

با این وضعیت نامعلوم جنگ و وضعیت اقتصادی جهان چندین کشور منجمله آمریکا و ژاپن ناچار به افزایش بهره بانکی هستند که در نتیجه طلای جهانی تا مدتی امکان ریزش داره

از یک طرف هم وضعیت ایران با تمام دنیا فرق داره دلار که میره بالا طلا هم افزایش پیدا میکنه

البته از آن سودهای طلایی سال‌های گذشته امسال خبری نخواهد شد مگر با نوسانگیری

من که فعلا دلیل تکنیکالی برا این عدد نمیبینم

تو این وضعیت تورم شما هر چی با پولت بخری دارد دو برابر می شود بعد میگویید پولتان رفته؟

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز یعنی آلان من دیروز بخشی از سرمایه از میلی طلا خریدم و میخاستم ۳۰۰تومن دیگه هم بخرم شما میگی پایین میاد یعنی همونم بفروشم

لطفا دوستانی ک تجربه دارن کمک کنن چون باید خرج ی زندگی ۵نفره رو در بیارم با این پول میخاستم طلا بخرم

ب گفته خودتون چون دلار میره بالا طلاها باید بره ولی طلا هنوز ۳ماه میشه حدودا رشد نکرده…

شما برای رشد طلا روی بازه کوتاه مدت حساب نکن اصلا . ضمن انکه قیمت طلا در ایران علاوه بر قیمت انس به قیمت دلار هم بستگی دارد فعلا افزایش یا کاهش قیمت دلار به شدت به روئیدادهای سیاسی ربط دارد. اگر این پول منبهع پول درامد خانواده است اصلا ترید نکن. چشم انداز بلند مدت طلا صعودی است ولی ممکنه در مسیر صعود نوسانات زیادی داشته باشد

بنظرم من اینی که داری هم از دست میدی شرمنده ولی از چیزی سر در نمیاری واردش نشو رو کاری که خوودتت مهارت داری سرمایه بذار این بازار صدرصد سوددهیش براساس شانسه قانون نداره همه از جمله بزرگان این صنعت هم شانس اوردن و در اخر تمامی سبک های بازار نقاشی بیش نیست وطلا در ایران وقتی دولت توی همه چی دست میکنه باید ازش انتظار سود نداشته باشی وبه نظرم تا ارامی نسبی به دست نیاد انتظار رشد از طلا و بیت کوین و نداشته باش

سلام دوستان یعنی طلا الان نفروشم ؟!

بزرگوار من ی مقدار طلا دارم یمقدار نقد بنظرت بفروشم یا بخرم طلا همشو

ممنون از شما قبلش با ترید خیلی از دست دادم ولی الان نظرم اینه بگزارم بمونه چند ماه

شما اولین اشتباهی که کردی اینه که رفتی از نرم افزار طلااخریدی

دلتو خالی نکنم ولی تا وقتی یک طرف تموم نشه بنظرم صعود طلا منتفی ست