سلام دوستان تغییر ساعت سشن ها مثل اوپن نیویورک و لندن کی تغییر میکنه؟ ممنون
از هفته قبل تغییر کرده ،یک ساعت اومده عقب
اپن امریکا : ساعت ۸ صبح به وقت نیویورک
اپن بازار نزدک امریکا: ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت نیویورک
اپن لندن: ساعت ۳ بامداد (نصف شب) به وقت نیویورک (UTC -۴)
این دو زمان هیچ وقت در هیچ فصلی به وقت امریکا تغییر نمیکنه پس هر موقع خواستی بفهمی زمان باز شدن کی هست کافیه ساعت چارتت رو به وقت نیویورک تنظیم کنی و روی هر کدوم از این دو زمان یک خط عمودی بکشی بعد ساعت چارتت رو دوباره به تهران برگردون تا متوجه بشی، نظر شخصی من اینه که به خودت عادت بده که ساعت چارتت همیشه روی نیویورک باشه، دیگه هیچ وقت در هیچ فصلی چه در ساعت تابستانه هم به مشکل برنمیخوری.
دوستان یه سایت ایرانی پیدا کردم جهت دیدن زمان سشن ها بنام
Iranrebate سایت خوبیه میتونین استفاده کنید.
سلام وقتتون بخیر، پس از تغییر ساعت سشن ها آخر الان چه ساعتی هستن؟ برای مثال نیویورک ۱۶:۳۰ بود الان ۱۶ هست؟ یا ۱۵:۳۰
15.30
سشن نیویورک
مطمعن هستین؟ پس از آپدیت ۱۰ مارس ۲۰۲۶ شده ۱۵:۳۰؟
DST
DST Daylight saving
1st Sun of Nov/ 2nd Sun of Mar
در بین این زمان تایم لوکال NY به UTC -5 تبدیل میشه
بقیه زمان ها UTC -4
یعنی نوامبر تموم میشه و مارچ شروع میشه دوباره
تایم تهران UCT +330 کل سال چون دگ DST نداریم
بسته ب هر تایمی ک استفاده میکنید و چ زمان سال هستیم میتونید تبدیل کنید. الان NY UTC -4 هست
هوش مصنوعی که میگه ۱۵:۳۰
ایران بروکر میگه ۱۶:۰۰
شما اول بگو چیو میخوای
بعد ببین چ تایم زونی هست
اینطوری همه چیو داریم و میشه تبدیل کرد
اوپن کلوزِ توکیو لندن نیویورک، واقعا چون همه چی بستس و هرجا میرم یچیز میگن دیگه گیج شدم
NY 9:30AM Open - 4PM Close
تهران میشه 5 غروب تا 11 و نیم
البته RTH Regular Trading hours تا 4:14PM EST هست ولی همون 4 میگن.
بقیه رو از تقویم میتونی پیدا کنی
یا من یجارو اشتب زدم یا این تقویمه اشتبه
الان نیویورک 6 و خورده غروبه
زده 8 و خورده غروبه
عوارض افلاین بودن:
فقط نیویورک تغییر میکنه یا همه سشن ها میاد عقب؟؟
چیزی که من دقیقا یادم هست اینه که ساعت اروپا و آمریکا با چند روز اختلاف تغییر میکنن الان با بررسی سایتهای داخلی نت ملی چیزی که به نظر میزسه این هست که ساعت اروپا تغییر کرده ولی هنوز ساعت آمریکا تغییر نکرده از طرف دیگه باید این موضوع رو در بروکر و یا چارت پراپ خودتون هم بررسی کنید و مطابقت بدید در ذهنتون لینکهای داخلی که ساعت رو اعلام میکنن اینا هستن ولی باید محتاطانه باهاشون برخورد کرد مطمئن نیستم درست هستن یا نه ولی امروز با تطبیق اخبار فارکس فکتوری های فارسی میشه که پی ببرم.
مسئولیت استفاده با خودتون هست
سلام، می تونی در فراز چارت اندیکاتور نشان دهنده زمان فعالیت سشن های معاملاتی را فعال کنید.تا زمان باز و بسته شدن سشن ها رو ببینی بدون اینکه نیاز به این کارها باشه.
اندیکاتور زمان فعالیت سشن ها: Market Sessions
امیدوارم مفید باشه، در تریدینگ ویو هم همینه.
من به خاطر تاخیر چارت نت ملی رابین سود امروز اشتارک فراز رو هم خریدم چون کندلاش تاخیر کمی دارن و الان سشنها رو با اون اندیکاتور که گفتید نشون میده:
لندن اوپنش به وقت تهران شده ۱۰:۳۰
مفید بود. نتیجه گیری کلی که کردم این شد که:
شروع لندن به وقت تهران ساعت 10:30 صبح
شروع نیویوک به وقت تهران ساعت 5 عصر