درخواست ساعت دقیق سشن ها بعد از آپدیت

بله لندن ۱۰:۳۰ تهران هست و اوپن نیویورک ۱۵:۳۰ تهران هست (۸ صبح نیویورک

) ولی اوپن شاخصها ۱۷ تهران هست (۹:۳۰ صبح نیویورک)

3 لایک کرده

فکر نمیکنم درست باشه ، اگر اینطور باشه یعنی لندن و نیویورک فقط ۲ ساعت همپوشانی دارن؟

2 لایک کرده

من دوباره شک کردم چون اندیکاتور سشن نیویورک فراز ساعت شروع نیویورک رو ۱۶:۳۰ زد ولی سایتهای داخلی ایرانی روی نت ملی ساعت ۸ صبح نیویورک رو برابر با ۱۵:۳۰ تهران اعلام میکنناندیکاتور چارت فراز که تغییری نداده و شروع نیویورک رو مثل ساعت زمستانی از ۱۶:۳۰ زده تصویرش پیوسته

3 لایک کرده

تاریخ تغییر ساعت زمستانی به تابستانی در آمریکا قبل از اروپا هست بنابراین اندیکاتور چارت فراز اشتباه هست و اوپن نیویرک میشه ۱۵:۳۰ و اوپن شاخصها میشه ۱۷ به وقت تهران

5 لایک کرده

این افزونه کروم هست من خیلی وقت هست دارم باهاش کار میکنم شما بیشتر بررسی بفرمایید

2 لایک کرده

سلام و روز بخیر، دوستان خودتون رو اذیت نکنید چون، با دقت به افزایش حجم معاملات و تغییرات قیمت در اوپن ها خودتون متوجه شروع سشنها خواهید شد، اصلا نیازی به هیچ چیزی نیست، خود چارت بهتون سر وقتش با افزایش حجم میگه: آقا سشن لندن شروع شد، یا نیویورک هم همینطور و وال استریت هم …..

1 لایک کرده

بازار لندن: 10:30

بازار امریکا : 15:30

بازار نزدک امریکا: 17:00

7 لایک کرده

سلام میشه ساعت کلوز رو هم بگید

به وقت New York (UTC -4)

(شب) Open Tokyo: 20:00

(بامداد) Close Tokyo: 4:00

(بامداد) Open London: 3:00

(ظهر) Close London: 12:00

(صبح) Open New York: 8:00

(صبح) Open Nasdaq: 9:30

(عصر) Close New York: 17:00

2 لایک کرده

بله ، شیشه ماه اول سال با شیشه ماهه دوم سال متفاوته

این مورد قبلاحل شده‌💯
گروه ما DiTa team اندیکاتوری تولید کرده که خیلی شیک کنار صفحه متاتریدر قرار میگیره و بازارهای باز و ساعتهای بازو بسته شدنشون به زیبایی نمایش میده

برای خرید اندیکاتور به دایرکت مراجعه کنید🌹

سلام دوستان.خیلی گیج شدم چون تا قبل عید روی ترتریدینگ ویو که معامله میکردم توی 16:30 سشن نیویورک باز میشد اما الان هرجتی گوگل سرچ میکنم نوشته15:30یا15:00الان واقعا ساعت چند باز میشه به وقت ایران

2 لایک کرده

ساعت اروپا و us تایم شیفت داشتن یک ماه پیش.

اگر سشن نیویورک رو از 7:30 AM به وقت New York Est لحاظ کنیم، میشه۱۵ ما.

2 لایک کرده

سشن صبح نیویورک از ساعت 7:00 الی 12:00 به وقت شرق آمریکا هست.

معادل ساعت ایران میشه 14:30 الی 19:30 تهران

1 لایک کرده

اروپا 9:30 تا 12:30 - اپن لندن 10:30
سشن آمریکا 15:30 - 18:30 - اپن نیویورک 17

1 لایک کرده

شما از ساعت 4 بعد از ظهر پای چارت باش. از همون زمان نوسانات پری اوردر و خبر کلندر فارکس شروع میشه. بهتره حواست به چارت باشه

1 لایک کرده

سلام دوستان من تا قبل از بهار ساعت 16:30 توی سشن نیویورک فعالیت میکردم اما الان ساعت باز شدن شسن تغییر کرد ه و شده ساعت 15:30…دوستان یه راهنمایی کنید و بگین اندیکاتوری چیزی تو متا تریدر پنج هست برای مشخص کردن سش

همیشه از دومین یکشنبه مارچ تا اولین یکشنبه نوامبر سیشن ساعت ۱۵:۳۰ خارج از این بازه ۱۶:۳۰

اپن نیویورک هم ۱۷ و ۱۸ به ترتیب

1 لایک کرده

به وقت New York (UTC -۴)

(عصر) Open Sydney: 17:00​:green_circle:

(بامداد) Close Sydney: 2:00​:red_circle:

(شب) Open Tokyo: ۲۰:۰۰🟢

(بامداد) Close Tokyo: ۴:۰۰🔴

(بامداد) Open London: ۳:۰۰🟢

(ظهر) Close London: ۱۲:۰۰🔴

(صبح) Open New York: ۸:۰۰🟢

(صبح) Open Nasdaq: ۹:۳۰🟢

(عصر) Close New York: ۱۷:۰۰🔴