آیا بروکر کریپتو هم هست که متا تریدر 5 پشتیبانی کنه ؟

آیا بروکر کریپتو هم هست که متا تریدر 5 پشتیبانی کنه ؟

کریپتو و متا 5…

متا 5 نه 4 …متا 5 ..

بروکرا کریپتو هم دارن ولی اسپرداشون بالاتره

2 لایک کرده

کدوم بروکر اطلاع دارید ..

هر بروکری بودم خودشون نماد های کریپتو رو هم داشتن نه مثل صرافی ۳۰۰ تا کلا ده بیست تا ارز اصلی. پراپ ها هم نمادهای کریپتو رو دارن حتی یک پراپ هستش مخصوص کریپتو به اسم sfd یا sdf یا همچین چیزی از اسم درستش مطمئن نیستم ولی کلا معامله کریپتو در بروکر فارکس و متاتریدر توصیه نمیشه چون حساب کتابش خیلی فرق داره با صرافی ارز دیجیتال

2 لایک کرده

جنای کیانی امکان انجام فرایند مشابه از تریدینگ ویو به متا تریدر فاهم است . ضمن اینکه در مورد سوال شما جستجو دقیقی هرگز نداشتم این امکان رو دارید چنانچه بروکر شما در تریدینگ ویو ادد شده باشد با استفاده از خدمات مراجعی نظیرPINECONNECTOR.COM بصورت مستقیم از داخل تریدینگ ویو در متا تریدر روی بروکر کریپتوی خود ترید کنید .

2 لایک کرده

من فکر میکنم وینگو کار میکنه
حالا خودت برو سایت شون ی چکی بکن

1 لایک کرده

الپاری‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

1 لایک کرده

نیاز به احراز هویت داره الپاری ؟

تریدینگ ویو امکان اکسپرت فکر کنم نداره ..

میخوام دردسر مدارک فرستادن نداشته باشه ..اگه فارکس باشه باید احراز هویت بشه …

همه بروکر ها نیاز به احراز هویت دارند

بعد از مدارک فرستادنم بحث کار کردن با ایران پیش میاد و درد سرهای خودش ..

خیر بنده خودم دارم با آلپاری ترید میکنم

مشکلی تا الان نبوده سر بحث ایران

الپاری مدارک میخواد ؟

بله، هر مدرک شناسایی قبوله

1 لایک کرده

احراز هویت اجباریه تو الپاری ؟

بله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

1 لایک کرده

این گچه فرمایشیه دوست من

شما هر بروکر و صرافی بخواید کار کنید باید مدارک بفرستید ذاتا بروکر درست حسابی به ما خدمات نمیده و شرط استفاده از بروکر حتی برای یک دلار احراز هویت هستش ولی بعضی صرافی های دیجیتال رو میشه بدون احراز هویت کار کرد البته اگر حساب کوچک باشه یعنی واریز و برداشت زیر ۱۰۰۰ یا ۵۰۰ دلار در یک بازه زمانی مشخص مثلا هر ۲۴ ساعت برای چنین شرایطی احراز هویت اجباری نیست. استفاده از صرافی و بروکر درست حسابی رو هم باید هزینه کنید برای مدارک فیک یک کشور مجاز و استفاده از آی پی ثابت یا vps که اونم مشکلات خودش رو داره از جمله کندی vps و تغییر آی پی که این مورد آخر رو بیشتر صرافی های دیجیتال حساس هستن روش بروکر به آی پی زیاد گیر نمیده معمولا